ماهان شبکه ایرانیان

انجیر تیغی معروف‌ترین گونه کاکتوس

اپونتیا یا انجیر تیغی یکی از معروف‌ترین گونه‌های کاکتوس است که به راحتی می‌توانید آن را در منزل خود پرورش دهید.

انجیر تیغی معروف‌ترین گونه کاکتوس

به گزارش خبرنگار حوزه محیط زیست گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اپونتیا یا انجیر تیغی یکی از معروف‌ترین گونه‌های کاکتوس بومی آمریکاست که دارای کاکتوس‌هایی با برگ‌های پهن است، این کاکتوس در مناطق مدیترانه‌ای و گرمسیری به عنوان گیاه زینتی حدود دو متر رشد می‌کند. اگر شرایط برای این گیاه مناسب باشد، گل‌هایی به رنگ زرد و گاه نارنجی به شما خواهد داد و معمولا در میانه تابستان گل می‌دهد.

شرایط نگهداری گیاه انجیر تیغی:

نور: کاکتوس انجیر تیغی مانند سایر کاکتوس‌های بیابانی، علاقه زیادی به آفتاب دارد و هنگام قرار گرفتن در معرض نور مستقیم خورشید، بهترین رشد را دارد و اگر قصد نگهداری این گیاه را  در منزل  دارید باید گلدان را در نورگیرترین قسمت قرار دهید.

خاک: زهکشی خاک، مهمترین موردی است که باید در هنگام خرید خاک گیاه به آن توجه کنید، به غیر از این مورد، هر گونه خاک گلدانی برای این کاکتوس مناسب است، اما بهتر است که  از خاک‌های مخصوص کاکتوسی که زهکشی خوبی دارند برای رشد بهتر این گیاه استفاده کنید.

کوددهی: برای کمک به رشد کاکتوس اپونتیا و داشتن راکت‌های بزرگ باید در طول فصل رشد یعنی بهار و تابستان، به طور ماهانه، گیاه را با کود متعادل دارای نیتروژن بالا تقویت کنید. نیتروژن در گل دادن و تولید میوه این کاکتوس تأثیر زیادی دارد.

آبیاری: یکی از شرایط مهم پرورش و نگهداری از این کاکتوس، نحوه آبیاری آن است. بیشترین علت پوسیدگی ریشه این گیاه، مربوط به آبیاری زیاد است، چراکه کاکتوس اپونتیا نیاز آبی زیادی ندارد. این گیاه مقاوم به خشکی، در منطقه‌ای گرم و بی آب رشد می‌کند. در زمستان هر دو هفته یکبار و در تابستان، زمانی که خاک گیاه کاملا خشک بود باید آبیاری شود. قبل از آبیاری از باز بودن و اندازه کافی سوراخ‌های زهکش گلدان اطمینان حاصل کنید. در صورت ناکافی بودن سوراخ‌ها، به وسیله میخ یا هر وسیله دیگری، تعدادی سوراخ به کف گلدان اضافه کنید تا آب اضافی در خاک نماند و باعث پوسیدگی ریشه نشود. زمانی که کاکتوس شروع به گل دادن می‌کند، دفعات آبیاری را افزایش دهید.

دما: هر چه دمای محیط بیشتر باشد، شرایط رشد کاکتوس ایده آل‌تر است، اما در کل، انجیر تیغی می‌تواند نوسانات مختلف دما را در زمستان تا دمای بین 5 تا 10 درجه تحمل می‌کند.


بیشتر بخوانید


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان