نورنیوز: عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در وزارت اطلاعات در دستگیری «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی موسوم به «تندر» که از آمریکا عملیات مسلحانه و خرابکارانه در ایران را هدایت میکرد، واکنشهای زیادی را از سوی جریانات ضدانقلاب به دنبال داشته است.
این واکنشها که عمدتا ناشی از غافلگیری و ترس این جریانات است، از یک سو خط القای بیگناهی تروریستی چون شارمهد را در پیش گرفته و از سوی دیگر در حال توجیه رفتارهای خصمانه این جنایتکاران علیه ملت ایران است.
آمریکاییها طی دو سال گذشته ذیل راهبرد «فشار حداکثری» برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران از تمام امکانات خود در جنگ ترکیبی علیه کشور استفاده کردند.
در این مسیر، تلاش گسترده نظام سلطه برای پیروزی در نبردهای اطلاعاتی که در بیشتر موارد، پیشنیاز موفقیت در تامین اهداف اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و امنیتی به حساب میآید، یکی از اصلیترین اهدافی بوده که به دلیل اقتدار نظام یکپارچه اطلاعاتی و امنیتی کشور، دشمن نتوانسته به توفیقی در کسب آن دست پیدا کند.
این در حالی است که طی این مدت، تبلیغات گسترده رسانهای به عنوان بازوی عملیات روانی دشمن علیه ملت ایران با استفاده از تاکتیکهای مختلف از جمله «تحریف و وارونهنمایی» سعی کرده افکار عمومی داخل ایران را نسبت به اقتدار و توانمندی ایران در حوزههای مختلف به ویژه در حوزه اطلاعاتی خدشهدار کند.
مروری بر موفقیتهای تحسینبرانگیز اطلاعاتی طی همین مدت اما؛ بیانگر توان و اشراف مقتدرانه نهادهای اطلاعاتی جمهوری اسلامی ایران در برابر توطئهها و خباثتهای سرویسهای اطلاعاتی بیگانه و عناصر پلید آنها در انجام ماموریتهای طراحی شده است.
بخشی از اهمیت فوقالعاده این موفقیتها از آن جهت است که بیشتر کشورهای دنیا در چارچوب وابستگیهای سیاسی به قدرتهای بزرگ، معمولا به یکی از قطبهای اطلاعاتی و امنیتی در جهان وابستهاند و همه تجهیزات، آموزشها و... را از آنها دریافت می کنند، اما ایران با دارا بودن ساختار اطلاعاتی و امنیتی صددرصد بومی که مولود انقلاب اسلامی است تقریبا در این بخش استثناء بوده و به همین دلیل هم اقداماتش توسط سرویسهای دیگر قابل پیشبینی و خنثیسازی نیست.
توانمندی اطلاعاتی ایران در حوزههای سختافزاری، نرمافزاری و مغزافزاری کاملا بومی و غیر مشابه با سیستمهای رایج در جهان بوده و از این رو امکان بهرهگیری از رویکردهای خلاقانه و بدیع را برای اجرای عملیاتهای پیچیده اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی فراهم میکند.
در این راستا میتوان به نمونههایی از عملیات بزرگ و پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان (عج) در کنار صدها مورد ریز و درشت دیگر اشاره کرد که نه تنها دشمن را غافلگیر و شگفت زده کرد، بلکه رژیمهای متخاصم و عناصر خودفروخته ضدمردم را به این باور رساند که اقتدار اطلاعاتی ایران یک داستان خیالی نیست.
معاون وزارت اطلاعات: مساله فساد بشدت امنیت ملی را تهدید می کند
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات در جلسه امضای سند مشارکت با معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: آماده هستیم هدفمند و هم افزا همکاری هایی داشته باشیم و با همفکری وهمدلی و همافزایی تاثیر بیشتری در مقابله هوشمند وسازمان یافته برای پیشگیری و مبارزه با فساد داشته باشیم.
به گزارش ایسنا به نقل از واحد اطلاع رسانی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه، وی با اشاره به اینکه به اقتضای مسوولیت دیدهبانی امنیت ملی و جایگاهی که قانون و نظام برای مبارزه با فساد به وزارت اطلاعات محول کرده است و با استفاده از ادبیات امنیتی و اطلاعاتی میخواهیم بگوییم موضوع فساد در کشور، موضوعی امنیتی است افزود: اگر در شرایط فعلی ما امنیت اقتصادی را پایه امنیت ملی بدانیم، سهم و جایگاه این مساله در سالهای اخیر بسیار برجستهتر شده است و باور داریم امنیت اقتصادی محور و ستون امنیت ملی است .
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات اظهار کرد: باید بپذیریم رابطه معناداری بین امنیت ملی و مبارزه با مفاسد اقتصادی وجود دارد و مساله فساد به شدت امنیت ملی را تهدید میکند و برای ما مهمترین عامل درون سرزمینی که امنیت اقتصادی را تهدید میکند؛ فساد اقتصادی است. مساله تحریم اقتصادی عامل بیرونی است که آن هم تهدیدی برای امنیت اقتصادی به شمار می رود.
وی اعلام کرد: به همین دلیل حضور، برنامه ریزی، سازماندهی و اقدامات موثر توسط دستگاه اطلاعاتی معنا و مفهوم می یابد و سالیان سال است که کشور و اجزای حاکمیت ازجمله وزارت اطلاعات و دستگاه قضایی تلاشهای زیادی کرده و اراده حاکمیت و اراده رهبری نظام بر کاهش جرایم اقتصادی است.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات اضافه نمود: به رغم اقدامات فراوانی که انجام شده به دلیل اینکه در عمل، اولویت به پیشگیری از وقوع فساد اقتصادی داده نشده، موفقیت کافی وجامع در این حوزه درکشور حاصل نشده است.
او گفت: در موضوع مبارزه با فساد مانند مبارزه با قاچاق مواد مخدر خوب عمل شده و در چهل و دو سال بعد از انقلاب میزان کشفیات و دستگیری ها افزایش یافته است. از منظر آسیب شناسی به نظر می رسد در سطح نظام به میزانی که در رویکرد عملیاتی سرمایهگذاری کردیم در امر پیشگیری سرمایه گذاری نشده و تاثیر معناداری در کاهش ضریب فساد نداشته ایم.
معاون مبارزه با مفاسد کلان اقتصادی وزارت اطلاعات اشاره کرد با همه این اقدامات ما معتقدیم اگر می خواهیم مساله فساد را در کشور از بین برده وکاهش دهیم باید اولویت و سرمایه گذاری اصلی ما و اقدامات ما معطوف به حوزه پیشگیری باشد.
او با بیان اینکه ما رویکرد سخت افزاری و اقدامی را رویکرد اقتضایی و لاجرمی میدانیم و دراین زمینه هم کم نگذاشتیم اظهارکرد: اقدام پیشگیرانه را اقدام راهبردی می دانیم و معتقدیم این رویکرد راهبردی با ویژگی ها و قابلیت هایی که دارد می تواند مساله نظام را مقابله با فساد حل کند.
معاون مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت اطلاعات افزود: با این رویکرد می توانیم مساله فساد را حل کنیم چون ماهیت پیشگیرانه دارد، دلیل دیگر اینکه صرفا سخت افزاری نبوده و فرایندمحور نیز هست. رویکرد عملیاتی ما پرونده محور و و رویکرد مجازات محورانه است اما در اینجا باور داریم اگر بتوانیم فرایندهای فساد زا را تشخیص دهیم و شناسایی کنیم و از بین ببریم و جایگزین کنیم فرایندهای موثرو مثبت خواهیم شد که لازمه آن هم یک نگاه فراگیر و سیستمی است.
وی در ادامه سخنان خود اعلام کرد: در شرایط امروزی ما با چالش بحران درآمد روبرو هستیم و امیدواریم در فرایند مبارزه با مفاسد بتوانیم در افزایش درآمد پایدار به دولت نیز کمک کنیم.
معاون مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت اطلاعات گفت: باور ما این است که براساس داده های اطلاعاتی، تحقیقات و پژوهش های علمی و اطلاعاتی هیچ موضوعی مثل پدید فساد موجب فرسایش سرمایه اجتماعی نظام نشده است.
او در پایان گفت: برای حفظ مقبولیت نظام و ارتقای قابلیت های نظام و تعمیق حقانیت نظام موظفیم به لحاظ اخلاقی و عقیدتی وسازمانی در این راه باهم همکاری داشته باشیم و با هم افزایی ناشی از آن سرعت بیشتری به پیشگیری از شکل گیری فساد دهیم.
در پایان این دیدار سند همکاری مشترک بین معاونت های اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه و معاونت مبارزه با مفاسد اقتصادی وزارت اطلاعات به امضا رسید.
جذب «گونن سگو» وزیر انرژی سابق اسرائیل، دستگیری «روحالله زم» شاهماهی ضدانقلاب و سرکرده سایت «آمدنیوز»، دستگیری و بازگرداندن «رسول دانیالزاده» ابر بدهکار بانکی، کشف شبکه گسترده ارتباطی و جاسوسی سازمان سیا در منطقه و اشراف بر سیستمهای ارتباطی جنگندههای آمریکا در منطقه در کنار همین مورد آخر یعنی شکار «جمشید شارمهد» سرکرده گروهک تروریستی تندر، تنها نمونههایی از انواع عملیاتهای اطلاعاتی موفق، مقتدرانه و متکی بر دانش و تخصص بومی ایران است.
عمق غافلگیری و ضربهپذیری کشورهایی چون آمریکا در برابر عملیاتهای اطلاعاتی ایران به اندازهای است که پس از کشف شبکه گسترده ارتباطی و جاسوسی سایبری سازمان سیا در منطقه از سوی ایران و شناسایی و فروپاشی شبکه افسران اطلاعاتی سیا و دستگیری تعدادی از جاسوسان و مجازات آنها در کشورهای مختلف، آمریکاییها از این رسوایی کم سابقه به عنوان «شکست مفتضحانه اطلاعاتی» نام بردند.
در اختیار داشتن سیستم اطلاعاتی و امنیتی روزآمد و پویا برای جمهوری اسلامی ایران به عنوان نظامی سیاسی که با دشمنی قدرتمندترین سیستمهای اطلاعاتی جهان مواجه است یکی از الزاماتی است که عدم توجه کامل به آن میتواند مخاطرات غیرقابل جبرانی برای کشور و امنیت جامعه به دنبال داشته باشد.
بر این اساس؛ باید به این نکته توجه داشت که «امنیت و ثبات» موجود به عنوان یک مزیت قابل اتکاء در ایران، دستاورد گرانقیمتی است که بخش مهمی از آن حاصل مجاهدت شبانهروزی و پنهان سربازان گمنام امام زمان(عج) در دستگاههای اطلاعاتی و امنیتی کشور است.