عرضه اولیه ایران مال در آینده نزدیک رخ می دهد. ایران مال بزرگ ترین پروژه تجاری و فرهنگی و ورزشی پایتخت است که در دهه نود شمسی بنا شد و در منطقه 22 شهرداری تهران قرار دارد. ارزش روز ایران مال طبق گزارش کارشناسان رسمی دادگستری 32000 میلیارد تومان است. پروژه پر حاشیه برای علی انصاری و بانک آینده و بانک تات که به هر حال، متن و حاشیه هایش برای سهم «وآیند» خواهد بود.
سخنگوی شورای اسلامی شهر تهران و شهردار منطقه 22 تهران گفته بود که ایران مال به دلیل تایید تخلفات در کمیسیون بدوی ماده 100 شهرداری، 500 میلیارد تومان جریمه شد و این مبلغ به حساب شهرداری تهران واریز شد. طبق صورت های مالی اعلامی بانک آیند که به تایید کارشناسان رسمی دادگستری رسیده و در کدال در تابستان 99 منتتشر شد، ارزش شرکت توسعه بین المللی ایران مال که مالک سهام ایران مال است، بیش از 30 هزار میلیارد تومان است.
بانک آینده به عنوان مالک مجتمع تجاری، فرهنگی و ورزشی بزرگ ایران مال، 8 مرداد 99 به سرپرست نظارت بر ناشران بازار پایه شرکت فرابورس ایران نامه ای می زند و توضیحاتی درباره این دارایی می دهد. در نامه بانک آینده به فرابورس در تابستان 99 آمده است که 98.3 درصد از سهام شرکت توسعه بین الملل ایران مال و 100 درصد سهام شرکت بازرگانی بهار اقتصاد کامیاران بر اساس گزارش های کارشناسی هیات کارشناسان رسمی دادگستری در اختیار بانک آینده است.
قیمت هر سهم بانک آینده به عنوان مالک بیش از 90 درصد سهام ایران مال را در سامانه tsetmc.com دنبال کنید. بانک آینده 8 میلیارد قطعه سهم است.
طبق این نامه مهم بانک آینده که منجر به گزارش افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف شد، ارزش تملیک سهام شرکت توسعه بین المللی ایران مال، 332 هزار میلیارد ریال و ارزش تملیک سهام شرکت بهار اقتصاد کامیاران 64 هزار میلیارد ریال اعلام شده است.
تصویر نامه مهم بانک آینده مبنی بر تملیک سهم شرکت ایران مال
در نامه بانک آینده به فرابورس ایران آمده بود که مراتب تملیک سهام شرکت های فوق الذکر در بخش رویدادهای بعد از تاریخ ترازنامه صورت های مالی حسابرسی نشده منتهی به پایان سال 1397 در سامانه کدال بارگذاری شده است که شما سهامداران بانک آینده و خریداران آینده این سهم می توانید اطلاعات را در codal.ir مشاهده کنید.
سهامداران ایران مال
ایران مال که مالکیت آن با شرکت توسعه بین المللی ایران مال (با مالکیت 100 درصدی بانک آینده است)، سهامدارانی دارد که در گزارش کارشناسان رسمی دادگستری هم به آن اشاره شده است.
شرکت دقایق گستر پویا، شرکت نیروگاهی فولاد دنا، شرکت زانوس سازه شمال، شرکت مسکن سازان بهشت پویا و شرکت آتیه اندیشان ویونا از اعضاء هیات مدیره شرکت توسعه بین المللی ایران مال است.
شرکت مسکن سازان بهشت، بانک آینده، مبین فولاد میلاد، شرکت اعتماد آفرینان، شرکت بی نظیر فولاد کرخه، شرکت کارپردازان درخشان، شرکت تامین آتیه کارکنان بانک آینده، شرکت نیروگاهی فولاد دنا و شرکت آرنا تجارت خزر سهامدار ایران مال هستند. همه این شرکت ها پس از عرضه اولیه ایران مال، کاندید عرضه اولیه در فرابورس ایران خواهند بود.
فهرست سهامداران ایران مال
نحوه قیمت گذاری سهام شرکت توسعه بین المللی ایران مال (سهم ایران مال)
سهم وآیند که مالک سهام ایران مال است، اخیرا، گزارش تعیین قیمت پایه سهام شرکت توسعه بین المللی ایران مال (سهامی عام) که مربوط به 31 خرداد 98 بود را در سامانه کدال منتشر کرد. این گزارش، به تایید و مهر اباذر شاهی، حسین فیاض پورو محمد رضا نصر اصفهانی، کارشناسان رسمی دادگستری رسید که تصویر صفحه اول و دوم این گزارش را در پایین مشاهده می کند.
تصویر گزارش تعیین قیمت سهام ایران مال با تایید کارشناسان رسمی دادگستری
شرکت سرمایه گذاری توسعه ارژنگ به شناسه ملی 10102801995 در سوم بهمن 1383 تاسیس سهامی عام شد و نام شرکت در سی فروردین 1384 به شرکت سرمایه گذاری سیراف (سهامی عام) تغییر کرد. سپس نام شرکت به شرکت بازار بین المللی آینده تغییر یافت و مجددا بر اساس صورتجلسه مجمع عمومی فوق العاده در 15 اردیبهشت سال 1394 به شرکت توسعه بین المللی ایران مال تغییر کرد.
آدرس شرکت توسعه بین المللی ایران مال که صاحب ایران مال است که در خیابان شهید بهشتی تهران خیابان احمد قصیر شماره 12 است. موضوع فعالیت این شرکت، تهیه زمین و اجرای طرح های عمرانی و ساختمان سازی واحداث مجتمع ها و خرید و فروش و بهره داری املام و مستغلات اعلام شده است.
در ادامه وضعیت ترازنامه و وضعیت مالی و عملکرد شرکت صاحب سهام ایران مال برای اطلاع مشتاقان خرید سهام ایران مال در آینده نزدیک به منظور بررسی صورت های مالی که به تایید کارشناسان رسمی دادگستری رسیده ارائه می شود.
جزییات ترازنامه شرکت ایران مال
جزییات صورت سود و زیان شرکت صاحب ایران مال
دارایی های شرکت صاحب ایران مال و وضعیت نقل و انتقال سهام
گزارش خرید ساختمان و مخارج ساخت پروژه ایران مال
جزییات عرضه اولیه ایران مال
بسیاری از سهامداران گروه بانکی و مشتاقان عرضه اولیه ها در سال 1399 و سال 1400 شمسی، منتظر عرضه اولیه سهام ایران مال در فرابورس هستند که زمزمه حضورش از سال 1397 در رسانه ها بازتاب پیدا کرده است.
طبق نامه مرداد 99 بانک آینده به فرابورس ایران، شرکت توسعه بین المللی ایران مال (سهامی عام) بر اساس مفاد بازار اوراق بهادار، متقاضی ثبت سهام نزد سازمان بورس است تا از طریق امکانات موجود در بازار سرمایه و واگذاری سهام آن به عموم، ایرانیان از منافع حاصل از این پروژه عظیم تجاری و فرهنگی و ورزشی که در منطقه 22 شهرداری تهران واقع شده، بهره مند شوند.
اگر ایران مال بخواهد در بورس حضور پیدا کند، باید اول شاهد ثبت نماد ایران مال در فرابورس باشیم. پس از آن، باید منتظر اطلاعیه عرضه اولیه سهام ایران مال در فرابورس باشیم. گویا شرکت توسعه بین الملل ایران مال، 100 میلیارد قطعه سهم 100 تومانی دارد. بخشی از این سهام از طریق عرضه اولیه به روش بوک بیلدینگ، در فرابورس در آینده نزدیک عرضه می شود.
پیش بینی می شود که بیش از 6 میلیون دارنده کد بورس در فرآیند عرضه اولیه ایران مال مشارکت کند. سقف قیمت عرضه اولیه ایران مال و نقدینگی مورد نیاز برای مشارکت در عرضه اولیه ایران مال هنوز مشخص نشده است.
تا اسفند 1400 شمسی، 140 عرضه اولیه خواهیم داشت و انتظار داریم شاخص کل بورس در این زمان، بالای 8 میلیون واحد تثبیت شود.