خبرگزاری فارس: «نصر الشمری» سخنگوی مقاومت اسلامی نُجَباء در مصاحبهای تلویزیونی با انتقاد از رفتار دولت عراق، گفت: دولت با سپری شدن مدتی از ترور فرماندهانِ پیروزی بر داعش [شهیدان سلیمانی و المهندس]، حاضر شد دست در دست ترامپ تروریست بگذارد.
به نوشته مرکز ارتباطات و امور رسانهای نُجَباء در ایران، وی سفارتخانه آمریکا در بغداد را پایگاهی نظامی، نه یک مکان دیپلماتیک، برشمرد و تأکید کرد که نمیتوان این مکان را سفارت تلقی کرد.
وی افزود: علیرغم باورمان به اینکه سفارت آمریکا را نمیتوان مکانی دیپلماتیک بهشمار آورد، اما در حال حاضر آن را هدف قرار نمیدهیم؛ چرا که اطرافش را مناطق مسکونی غیرنظامیان فرا گرفته است.
سخنگوی نُجَباء با اشاره به اینکه احدی حق مشروعیتبخشی به اشغالگران را ندارد، از اینکه در سال 2020 میلادی کشور عراق تحت اشغال است بهشدت ابراز تأسف کرد و این معضل را بزرگترین دغدغه برای یک عراقی اصیل دانست.
الشَمَّری در ادامه افزود: هرکس مدعی است که آمریکاییها با اراده و درخواست دولت ما به عراق آمدهاند، آشکارا دروغ میگوید.
وی آبشخور مشکلات کنونی عراق را حضور آمریکاییها در کشور دانست و افزود: نیروهای نظامی بیگانه بهزودی مجبور به خروج خواهند شد.
معاون دبیرکل نُجَباء در بخش دیگری از مصاحبه خود با شبکه ماهوارهای "النُجَباء" یادآور شد: در قاموس مقاومت اسلامی چیزی تحت عنوان هراس از آمریکا وجود ندارد. نه آمریکا و نه مزدوران کوچکش در منطقه، خللی در عزم و باور ما ایجاد نمیکنند.
مهندس الشَمَّری با تکیه بر همپوشانی منافع ایران و عراق در مقابله با آمریکا، گفت: اجازه نمیدهیم کسی برای عراق تعیینتکلیف کند.
وی در پایان، علاقه و ارادت ملت عراق به شهدا را نشان قدردانی آنان از مقاومت دانست و گفت: به همین دلیل است که شاهدیم پرچمهای مقاومت و تصاویر شهدا جایجای مسیر زیارت اربعین را پر کرده است.
حکیم خطاب به سفیر آمریکا: عراق به عرصه تعرض به همسایگان تبدیل نمیشود
رهبر جریان حکمت ملی و ائتلاف عراقیون در دیدار با سفیر ایالت متحده آمریکا در بغداد درباره تازهترین تحولات وضعیت سیاسی عراق و منطقه و روابط دوجانبه بین بغداد و واشنگتن رایزنی کرد.
به گزارش ایسنا، به نقل از دفتر رسانهای جریان حکمت ملی عراق، «سید عمار حکیم»، رهبر جریان حکمت ملی و ائتلاف عراقیون در دیداری که با «ماتیو تولر»، سفیر ایالت متحده آمریکا در بغداد در دفتر جریان حکمت ملی برگزار شد، ضمن محکوم کردن حملات به هیئتهای دیپلماتیک در عراق، اظهار داشت که این اقدام از جانب همه محکوم و غیر قابل پذیرش است و دولت عراق باید با این حملات که خطری برای امنیت شهروندان عراقی محسوب میشود، مقابله کند.
رهبر جریان حکمت ملی در ادامه ضمن اشاره به اهمیت روابط دوجانبه بین بغداد و واشنگتن و فعالسازی آن در سطح سیاسی و اقتصادی، بر اهمیت گفتوگوهای دوجانبه در شکل دادن به روابط فیمابین تاکید کرد که تضمین منافع عراق، حفظ حاکمیت این کشور را در پی دارد و عراق را از سیاست محوربندیها و تبدیل شدن به صحنهای برای تعرض به کشورهای همسایه دور میکند.
حکیم در پایان گفت که عراق با توجه به تمدن و روابط قابل قبول با همه و نگرشی که نسبت به نزدیکسازی دیدگاهها و دور کردن تنش از منطقه دارد میتواند نقش میانجیگر میان گروههای منطقه را ایفا کند.