ماهان شبکه ایرانیان

نشانه‌های هشدار دهنده در دوران نامزدی

کسانی می‌توانند یک زندگی مشترک را راه‌اندازی کنند و در آن موفق باشند که به خوبی از خانواده پدری‌شان مستقل شده باشند. این استقلال در همه حوزه‌ها وجود دارد. نخست در حوزه مادی یعنی استقلال مالی از خانواده که مخصوصاً برای پسر مهم است.

نشانه‌های هشدار دهنده در دوران نامزدی

 دکتر سمیرا اسماعیلی - روانشناسی بالینی

 

تحریریه زندگی آنلاین : کسانی می‌توانند یک زندگی مشترک را راه‌اندازی کنند و در آن موفق باشند که به خوبی از خانواده پدری‌شان مستقل شده باشند. این استقلال در همه حوزه‌ها وجود دارد. نخست در حوزه مادی یعنی استقلال مالی از خانواده که مخصوصاً برای پسر مهم است. دوم، استقلال عاطفی است. اگر طرف مقابل ما به شدت به خانواده‌اش وابسته باشد و یا بر عکس خانواده‌اش به او وابسته باشند، تشکیل خانواده‌ای جدید با او به شدت مشکل خواهد بود

شما و نامزدتان علاقه چندانی به دیدن همدیگر ندارید.

دوست دارید که روابط شما کوتاه‌مدت و همراه با عشق شورانگیز باشد یا همواره با چندنفر رابطه دارید تا مبادا اگر یکی شما را ترک کند خیال‌تان جمع باشد که افراد دیگری در دسترس‌تان هستند.

شما جذب افراد ایرادگیر می‌شوید که مدام شما را تحقیر می‌کنند.

شما جذب کسانی می‌شوید که از نظر جسمی و هیجانی با شما بدرفتاری می‌کنند.

 

بیشتربخوانید:

آسیب‌های نامزدی طولانی مدت

شما جذب کسانی می‌شوید که علاقه چندانی به شما ندارند، ولی شما کماکان در این خیال باطل به سر می‌برید که محبت این افراد را جلب کنید.

شما به دنبال زیباترین و جذاب‌ترین فرد می‌گردید، حتی زمانی که می‌دانید گل بی‌خار وجود ندارد.

شما با افرادی که خواهان شناسایی بیشتر احساسات و افکارتان نیستند، خیلی راحت هستید.

فقط با افرادی که فکر می‌کنید از شما پایین‌تر هستند و شما واقعاً دوست‌شان ندارید، خیلی راحت هستید.

فردی را به عنوان همسر انتخاب می‌کنید که نمی‌تواند وقت بیشتری با شما بگذراند.

به عنوان مثال دائم در مسافرت است، در شهر دیگری زندگی می‌کند، متأهل است یا با فرد دیگری سر و سری دارد.

  شما به رابطه با کسی تن می‌دهید که تحقیرتان می‌کند، از شما سوء‌استفاده می‌کند یا شما را آدم حساب نمی‌کند.

غیر از نشانه‌هایی که ممکن است دال بر سالم نبودن شخصیت نامزدمان باشد، نشانه‌هایی فراگیر و کلیدی وجود دارند که در دوران نامزدی می‌توان به سادگی آنها را دید و کشف کرد. وقتی که این نشانه‌ها را در رفتار نامزدتان مشاهده کردید حتماً آنها را عمیق‌تر بررسی و یا در مورد ادامه رابطه با نامزدتان با مشاور خانواده صحبت کنید.

 وابستگی به خانواده

کسانی می‌توانند یک زندگی مشترک را راه‌اندازی کنند و در آن موفق باشند که به خوبی از خانواده پدری‌شان مستقل شده باشند. این استقلال در همه حوزه‌ها وجود دارد. نخست در حوزه مادی یعنی استقلال مالی از خانواده که مخصوصاً برای پسر مهم است. دوم، استقلال عاطفی است. اگر طرف مقابل ما به شدت به خانواده‌اش وابسته باشد و یا بر عکس خانواده‌اش به او وابسته باشند، تشکیل خانواده‌ای جدید با او به شدت مشکل خواهد بود. زمینه مهم دیگر استقلال، استقلال فکری است. طرف مقابل شما چقدر در فکرهایش استقلال دارد و از خانواده‌اش تأثیر نگرفته است؟ اگر طرف مقابل شما مرتب «به قول مامان جون...»، «به قول بابام»، یا «همان‌طور که مامانم میگه...» سر زبانش باشد، یعنی اینکه استقلال فکری هم از خودش ندارد. کسی که هنوز در این مرحله از رشد قرار دارد، برای ازدواج کردن آماده نیست.

 

بیشتربخوانید:

خط قرمزهای دوران نامزدی

 عدم اجرای تعهدات دوران خواستگاری

یکی از ابزارهایی که می‌توانید به وسیله آن خوش‌قول بودن طرف مقابل‌تان را بسنجید، همگون بودن رفتارهای دوران نامزدی با قول‌هایی است که در دوران خواستگاری داده است.

ما از روی رفتارها می‌توانیم شخصیت افراد را بشناسیم، البته یادتان باشد که ممکن است طرف مقابل‌تان در شرایط دیگری هنگام خواستگاری تعهداتی داده باشد و الان شرایط تغییر کرده باشد. در این مواقع، رفتارهای دیگر نشان می‌دهد که نامزد ما خوش قول هست یا نه.

 

دروغ بودن حرف‌های دوران خواستگاری

قول دادن یک چیز است و حرف زدن در مورد واقعیت‌ها چیز دیگر. گاهی در دوران نامزدی معلوم می‌شود که حرف‌های دوران خواستگاری دروغ بوده است. برای مثال، داماد گفته که من اهل دود نیستم و حالا معلوم می‌شود که تریاکی است، یا گفته که در فلان شرکت کار می‌کنم و حالا معلوم می‌شود که بیکار است. دروغ بودن

حرف‌های دوره خواستگاری واقعاً یک زنگ خطر است و ادامه دادن با چنین فردی می‌تواند عواقب سختی داشته باشد.

 

بیشتربخوانید:

باید و نبایدهای رابطه جنسی در دوران نامزدی

اهمیت ندادن به قول‌های دوره نامزدی

در طول دوره نامزدی، دوطرف قول‌های زیادی به هم می‌دهند. این که هر طرف چقدر به قول‌هایش وفادار است تاحدودی نشان می‌دهد که در زندگی آینده تا چه میزان به زندگی و حرف‌هایی که می‌زند متعهد است، البته باید شرایط را در نظر گرفت و به خاطر یک بار بدقولی، همه خوش‌قولی‌های قبلی را زیر سؤال نبرد.

 

اهمیت ندادن به ساعت قرارها

اگر نمی‌توانید با یک آدم بی‌نظم و یا فردی که به موقع سر قرارهایش حاضر نمی‌شود زندگی کنید، تأخیرهای مکرر نامزدتان را جدی بگیرید.

 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان