یکی از خاصیت های بیسکویت ماندگاری بالای آن است، بیسکویت به خاطر قطر کم و خشک بودن آن باعث کپک زدگی و فساد زود رس نمی شود، بیسکویت از موادی مانند آرد، کره، تخم مرغ و افزودنی های دیگر تهیه می شود. طریقه ساخت بیسکویت ساده و خانگی بسیار راحت است. این بیسکویت خوشمزه را تهیه و از خوردن آن در کنار افراد خانواده لذت ببرید، بنابراین اگر شما نیز از آن دسته افرادی هستید که علاقه زیادی به تهیه بیسکوییت در منزل دارید بهتر است تا پایان مطلب همراه ما باشید.
شما همراهان گرامی می توانید به راحتی با مواد اولیه کم این بیسکویت خوشمزه را در منزل تهیه نمایید، در روزهای گذشته با طرز تهیه بیسکویت کره ای و طرز تهیه بیسکویت خانگی آشنا شدید، امیدواریم آن ها را تهیه و از خوردن آن ها لذت برده باشید، در ادامه مطلب به شما عزیزان دستور تهیه بیسکوییت ساده با فر و بدون فر را آمورش خواهیم داد که بسیار ساده و در مدت زمان آماده می شوند.
مواد لازم :
- آرد : 300 گرم
- کره : 100 گرم
- تخم مرغ : 1 عدد
- خاکه قند : 100 گرم
- وانیل : نصف قاشق چای خوری
- بکینگ پودر : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه بیسکویت ساده
کره را دو ساعت بیرون از یخچال قرار دهید تا از حالت انجماد در آید، کره را درون ظرفی بریزید و با همزن بزنید تا رنگ آن تغییر کند، خاکه قند را به کره اضافه و هم بزنید.
تخم مرغ را درون ظرف کره بریزید و با قاشق هم بزنید، همه مواد را با هم مخلوط نمایید،
سپس وانیل را اضافه کرده خوب هم بزنید، ظرف دیگری برداشته آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس آرد را الک نمایید.
همزن را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند، مواد را با دست هم نزنید زیرا باعث چسبیدن خمیر به دست می شود، به وسیله لیسک هم بزنید تا خمیر نرم و یک دستی به وجود آید،
در مرحله بعدی از نحوه تهیه بیسکویت ساده, خمیر را درون پلاستیک قرار دهید و به مدت نیم ساعت داخل یخچال بگذارید، و بعد از زمان تعیین شده از یخچال بیرون آورید در دمای محیط قرار دهید تا دوباره حالت نرمی خود را به دست آورد، فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، کاغذ روغنی روی سینی فر بیندازید، یک تکه از خمیر را بردارید گلوله کرده و با وردنه صاف کنید، تا قطر خمیر به 5 میلی متر برسد،
قالب هایی را که از قبل آماده کرده اید بردارید، و خمیر را قالب بزنید، سینی را داخل فر قرار دهید تا بیسکویت طلایی شود، مدت زمان پخت بیسکویت ساده بستگی به ضخامت بیسکویت ها دارد.
آموزش تهیه بیسکویت بدون فر
بیسکویت را می توانید با روش های مختلفی تهیه کنید و همانطور که در مطلب بالا با دستور تهیه بیسکوییت ساده داخل فر آشنا شدید در ادامه مطلب به شما عزیزان روش تهیه بیسکویت بدون فر را آموزش خواهیم داد فقط کافی است طبق مراحل تهیه آن پیش بروید.
مواد لازم :
- آرد سمولینا : یک و نیم پیمانه
- نمک : یک چهارم قاشق چای خوری
- شکر : دو قاشق غذا خوری
- کره ذوب شده : پنج قاشق غذا خوری
- بکینگ پودر : سه چهارم قاشق چای خوری
- شیر : یک چهارم پیمانه
نحوه تهیه :
در روش تهیه بیسکوییت بدون فر ابتدا داخل ظرفی آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر ریخته سپس با یکدیگر کاملا مخلوط کنید حالا به مواد کم کم کره ذوب شده بیفزایید.
حالا به صورت کم کم شیر را اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط نمایید تا خمیر یکدستی ایجاد شود سپس اجازه دهید خمیر به دست آمده به مدت پنج دقیقه استراحت کند.
در این مرحله از نحوه تهیه بیسکوییت بدون فر از خمیر به تعداد شش تا هشت توپک کوچک و یک اندازه جدا کنید و با کمک یک وسیله مناسب مانند ته لیوان توپک را صاف کرده تا به شکل یک بیسکوییت گرد در بیاید.
در مرحله آخر تابه نچسبی را بر روی حرارت بگذارید و پس از داغ شدن، بیسکوییت را داخل تابه قرار دهید و بعد از طلایی رنگ شدن یک طرف آن ها را برگردانده تا روی آن نیز طلایی رنگ شود، بعد از زمان ده دقیقه و خنک شدن بیسکوییت می توانید آن ها را نوش جان کنید.
امیدواریم از دستور تهیه بیسکویت ساده نهایت استفاده را برده باشید، می توانید در صورت تمایل به بخش انواع بیسکویت مراجعه و با دستور پخت بیسکویت های دیگر نیز آشنا شوید.