شیرینی شکلاتی از انواع شیرینی هایی است که شما می توانید آن را بدون استفاده از فر در منزل بپزید. در طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر شکلاتی از بیسکویت پتی بور و کره و تخم مرغ و پودر کاکائو و پودر قند و شکلات تلخ و وانیل و رنده پوست پرتقال استفاده می شود.
شیرینی شکلاتی، شیرینی نخودچی و شیرینی نارگیلی از انواع شیرینی های خوشمزه محسوب می شوند و شما می توانید برای پذیرایی از مهمان هایتان از این شیرینی ها استفاده کنید.
مواد لازم
- کره : 200 گرم
- بیسکویت پتی بور : یک بسته
- پودر کاکائو : دو قاشق غذاخوری
- تخم مرغ : 2 عدد
- پودر قند : 6 قاشق غذاخوری
- وانیل : 1/8 قاشق چایخوری
- شکلات تلخ : 100 گرم
- رنده پوست پرتقال : 184 قاشق چایخوری
طرز تهیه شیرینی شکلاتی بدون فر
ابتدا کره و شکلات را درون ظرفی مناسب بریزید سپس ظرف را روی بخار آب قرار دهید تا کره و شکلات ذوب شوند سپس رنده پوست پرتقال را به این مواد اضافه کنید. در مرحله بعدی طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر پودر کاکائو را به مخلوط شکلات اضافه کنید و این مواد را هم بزنید تا به خوبی با یکدیگر مخلوط شوند سپس تخم مرغ ها را به مخلوط این مواد اضافه کنید و مواد شیرینی را به خوبی هم بزنید. پودر قند را به مخلوط مواد شیرینی اضافه کنید و هم بزنید و بعد از گذشت 4 دقیقه مخلوط مواد را از روی حرارت گاز بردارید و وانیل را به مواد شیرینی بیفزایید و اجازه دهید تا مواد شیرینی شکلاتی کمی سرد شوند سپس بیسکویت های پتی بور را کمی بکوبید به سطح سفتی تا خورد شوند سپس بیسکویت ها را به مواد شیرینی اضافه کنید ( توجه داشته باشید که باید تکه های بیسکویت بزرگ باشند). در این مرحله باید صبر کنید تا مواد شیرینی سفت شوند و خودشان را بگیرند سپس مواد شیرینی را روی سلفون قرار دهید و به قطر 7 سانتی متر مواد شیرینی را با سلفون بپیچید و مخلوط مواد شیرینی را درون یخچال قرار دهید تا کاملا سفت شوند و بعد از اینکه مخلوط مواد شیرینی به خوبی سفت شدند سلفون را باز کنید و شیرینی شکلاتی را با کمک کارد برش بزنید.
اگر تمایل دارید برای مدت زمان طولانی این شیرینی را نگهدارید بهتر است برش های شیرینی را درون ظرف در بسته قرار دهید و در صورت امکان شیرینی را برش نزنید.
دستور تهیه کیک شکلاتی تابه ای
عده زیادی از افراد علاقمند به انواع شیرینی ها و کیک های شکلاتی، کیک خیس، کیک زبرا می باشند، از این رو در اینجا قصد داریم دستور پخت یک کیک شکلاتی دیگر در منزل و بدون استفاده از فر را آموزش دهیم که امیدواریم دستور تهیه آن را به راحتی یاد بگیرید و از دستپخت خودتان در منزل لذت ببرید. مقدار مواد لازم برای تهیه این کیک مناسب برای 6 نفر می باشد.
مواد لازم
- آرد/ یک لیوان
- آب/ سه چهارم لیوان
- پودر شکر/ نصف لیوان
- پودر کاکائو/ 2 قاشق غذا خوری
- روغن/ یک سوم لیوان
- بکینگ پودر/ یک قاشق چای خوری
- وانیل/ مقداری
- آبلیمو/ یک قاشق غذا خوری
- خامه شکلاتی یا شکلات تخته ای سفید/ برای تزئین
مراحل تهیه کیک شکلاتی بدون فر
در ابتدا داخل یک کاسه، آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و بعد پودر کاکائو را به آن اضافه کنید و این مخلوط را سه بار الک کنید.
آب، پودر شکر، روغن، آبلیمو و وانیل را به مخلوط قبلی افزوده و به خوبی هم بزنید به طوری که همه مواد با هم مخلوط شده و مایه کیک بدست آید.
در این مرحله از طرز تهیه شیرینی خانگی بدون فر ، تابه ای را روی حرارت ملایم بگذارید و زیر آن را شعله پخش کن قرار دهید و اجازه دهید تابه گرم شود.
اکنون دیواره های تابه را چرب کنید و بعد مایه کیک آماده شده در مرحله قبلی را داخل تابه بریزید، سپس یک دم کنی روی درب تابه قرار دهید و درب تابه را محکم ببندید، 20 دقیقه زمان دهید تا کیک به خوبی پخته شود، در طول این مدت به هیچ وجه نباید در ظرف را بردارید، بعد از پختن کیک آن را از تابه خارج کنید و پس از خنک شدن می توانید آن را با شکلات تخته ای رنده شده و یا خامه شکلاتی تزئین کنید و به عنوان دسر خوشمزه نوش جان کنید.
در این مطلب با طرز تهیه یک نوع شیرینی و کیک خانگی بدون استفاده از فر آشنا شدید که امیدواریم از تهیه این شیرینی های شکلاتی خوشمزه در منزل نهایت لذت را ببرید. در صورت تمایل می توانید برای مشاهده آموزش پخت انواع شیرینی کلیک کنید.