ماهان شبکه ایرانیان

ادامه تظاهرات‌های ضددولتی در ونزوئلا

نیروهای امنیتی ونزوئلا با استفاده از گاز اشک آور و ماشین آبپاش ده‌ها هزار نفر از معترضانی را که در تظاهرات ضد د ولتی شرکت کرده بودند، متفرق نمودند.

خبرگزاری تسنیم: به نقل از رویترز، در حالی که ده ها هزار نفر از تظاهرات کنندگان معترض قصد داشتند روز چهارشنبه به سوی ساختمان وزارت خارجه ونزوئلا حرکت کنند، نیروهای امنیتی با استفاده از گاز اشک آور و توپ آبپاش به آنها حمله کردند. این تظاهرات گسترده در شرایطی برگزار شد که سازمان کشورهای آمریکایی نشست دیگری را برای بررسی بحران ونزوئلا برگزار کرده است.

با گذشت دو ماه از آغاز اعتراضات خشن و خونین در ونزوئلا حدود 60 نفر کشته شده اند. در تظاهرات روز گذشته، مخالفان و معترضان نیز به سوی نیروهای امنیتی بمب ها بنزینی پرتاب کردند.

فشارها بر روی نیکولاس مادورو رئیس جمهورونزوئلا به شدت رو به افزایش است، وزرای خارجه 34 کشور عضو سازمان کشورهای آمریکایی موسوم به "او ای اس" در واشنگتن دیدار کردند تا درباره اوضاع ونزوئلا رایزنی کنند.

تام شانون معاون امور سیاسی وزارت خارجه آمریکا در سخنانی تاکید کرد: هدف ما بازگرداندن احترام کامل برای اجرای قانون ، احترام کامل به آزادی های بیان و مشارکت سیاسی در ونزوئلا است.

کشورهای شرکت کننده در این نشست خواستار اقدام فوری برای کاهش بحران ونزوئلا شده اند.

شانون گفت: امروز یک فرصت برای ما است تا تعهد خود را نسبت به مردم ونزوئلا نشان دهیم.

ونزوئلا ماه گذشته در اعتراض به برگزاری این نشست اعلام کرد که از سازمان کشورهای آمریکایی، خارج می شود. کشورهای متحد ونزوئلا نیز از موضع رئیس جمهور این کشور حمایت کرده و بر این باورند که سازمان کشورهای آمریکایی عملا در امور داخلی ونزوئلا دخالت می کند.

در حالی که صدها نفر در جریان اعتراضات خشونت آمیز ونزوئلا زخمی شده اند، گروه حقوق بشری "پنال فورم" اعلام کرده است که حدود 3 هزار نفر تاکنون در اعتراضات این کشور بازداشت شده اند و 1351 نفر آنها هنوز در زندان به سر می برند.

صدها هزار نفر از مردم ونزوئلا طی هفته های اخیر به خیابان ها ریخته اند تا نسبت به کمبود شدید مواد غذایی، دارو و افزایش فزاینده تورم، اعتراض کنند.

این بدترین و خشونت بارترین اعتراضات علیه دولت مادورو از سال 2013 میلادی تاکنون به شمار می رود.

مخالفان دولت ونزوئلا بر این باورند که پیشنهاد مادورو برای تشکیل مجلس موسسان تلاش دیگری است تا مجمع ملی فعلی را که در اختیار مخالفان است، به حاشیه رانده و رئیس جمهور فعلی را در قدرت نگه دارد.

انتخابات بعدی ریاست حمهوری قرار است اواخر 2018 برگزار شود ولی مخالفان خواستار برگزاری این انتخابات در سال جاری هستند.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان