خبرگزاری فارس: محسن حاجیمیرزایی ظهر امروز در حاشیه افتتاح مجتمع آموزشی دختران چهارباغ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: خدا را شاکریم که خیرانی داریم که درک عمیقی از نقش مدرسه و تعلیم و تربیت دارند و امر خیرشان را به احداث مدرسه اختصاص میدهند.
وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این مجتمع یک مجتمع باشکوه و کامل آموزشی با 6 هزار و 800 متر مربع زیربنا است که نمونه آن را در کشور کم داریم؛ ما همواره از حمایت و خدمات خیران برخوردار بودیم و از خیر این مدرسه که صد درصد هزینه آن را عهدهدار بودند تشکر میکنیم.
وی عنوان کرد: ما با رشد، تغییر و جابهجایی جمعیت همراه بودیم که باعث میشود در یک مکان نیاز به واحد آموزشی داشته باشیم و در مکان دیگر واحدهای آموزشی ما خالی و یا با تعداد کمی دانشآموز فعالیت کند.
حاجیمیرزایی بیان داشت: ما بیشتر از 5 هزار مدرسه داریم که کمتر از 5 دانشآموز دارد که نشان دهنده همین مهاجرتها است، که به همین دلیل به مساعدت خیران نیازمندیم.
وزیر آموزش و پرورش افزود: دولت هم تمام توان خود را به کار گرفته یعنی اعتبارات دولت برای مدرسهسازی بیش از چهار برابر شده است و تقریبا 3 هزار و 300 میلیارد تومان است که 2 هزار و 800 میلیارد تومان هم اعتباری است که دولت برای مشارکت خیران پیشبینی کرده است.
وی درخصوص حادثهای که در سردشت خوزستان رخ داد عنوان کرد: عمیقاً از این اتفاق متأثر هستیم و به خانواده آن عزیز تسلیت میگوییم اما محلی که این حادثه رخ داده مدرسه نبوده و محل اقامت معلم عشایری بوده است که ایشان تعدادی مهمان از معلمان دیگر و اهالی روستا داشته است که یک آتش سوزی رخ داد.
وزیر آموزش و پرورش اظهار داشت: این اتفاق یک حادثه که هر زمان ممکن است رخ بدهد، بلافاصله مدیرکل آموزش و پرورش دست به کار شد و مراجعه کرده و خدمات بیمارستانی ارائه کردند و حتی به استان اصفهان منتقل شدند.
وی همچنین با اشاره به عیادت از این شخص در خوزستان اعلام کرد که در در اصفهان نیز به عیادت او خواهد رفت.
حاجی میرزایی عنوان کرد: مدارسی که به صورت کانکسی داریم حدود 3 هزار و 900 عدد از بیش از 115 هزار مدرسه است که تعداد کمی هستند اما موظف هستیم شرایطی مهیا کنیم که همه دانشآموزان از کیفیت مناسب آموزشی استفاده کنند، با توجه به اعتباری که داریم و اولویت مناطق محرومتر تلاش میکنیم با کمک خیران وضعیت مدرسهسازی بهتر شود.
وزیر آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: حدود 10 استان داریم که دسترسی شان به فضای آموزشی پایینتر از میانگین کشوری از نظر متر مربع است که سال گذشته استان کردستان از این لیست خارج شد.