فارچ پنیری یک پیش غذا عالی و خوشمزه است که بدون دردسر قابل تهیه می باشد. در دستور ساخت قارچ پنیری فقط کافی است از طعم دهنده های متفاوت و پنیر پیتزا استفاده شود. شما می توانید به همراه قارچ از سبزیجات دیگری نیز استفاده کنید، در ادامه مطلب طرز تهیه قارچ پنیری را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد تا بتوانید آن را تهیه و در کنار اعضای خانواده تان نوش حان کنید، بنابراین به شما عزیزان پیشنهاد می کنیم تا پایان مطلب همراه ما باشید.
قارچ سوخاری یک پیش غذا خوشمره برای کسانی است که به خوردن قارچ علاقه زیادی دارند. البته طعم این قارچ فوق العاده بعد از سوخاری شدن بسیار متفاوت خواهد شد. دلمه قارچ پنیری نیز یک قارچ سوخاری با مخلفات است. برای تهیه قارچ سوخاری پنیری می توان از روغن زیتون استفاده کرد و یا کلاً روغن را کنار گذاشت.
مواد لازم
- قارچ: 300 گرم
- پودر سیر: یک قاشق چای خوری
- پنیر موزارلای کم چرب رنده شده: یک دوم پیمانه
- رب گوجه فرنگی: 2 قاشق سوپ خوری
- سبزی معطر خشک: یک قاشق چای خوری
- پودر آویشن: یک دوم قاشق چای خوری
- نمک: به میزان لازم
- فلفل: به میزان لازم
- روغن: به میزان لازم
- سیر رنده شده: 2 حبه
- پودر نان سوخاری: 2 قاشق سوپ خوری
- قارچ خرد شده: یک لیوان
- روغن زیتون: به میزان لازم
- پیاز خرد شده: یک عدد
- سیر: یک دوم پیمانه
آموزش متفاوت برای طرز تهیه قارچ پنیری
دستور پخت اول:
در طرز تهیه قارچ پنیری ابتدا برای شروع فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
رب گوجه فرنگی را با 2 لیوان آب جوش میکس کنید. آن گاه مخلوط رب و آب جوش را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا سیر رنده شده،سبزی معطر، فلفل و نمک را به رب اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید. بعد از گذشت 4 الی 5 دقیقه، قابلمه را از روی حرارت بردارید و در کناری بگذارید.
در مرحله بعدی, قارچ ها را خوب بشویید. آن ها را روی سینی طوری بچینید که قسمت ساقه قارچ کف ظرف باشد. حالا سس آماده را بر روی قارچ بریزید. به این سس مقداری پودر سیر و آویشن اضافه کنید. سینی را به مدت 10 دقیقه در فر قرار دهید تا قارچ کمی نرم شود. ظرف را بیرون آورید. پنیر و پودر سوخاری را بر روی مواد ریخته و به مدت 5 دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود.
دستور پخت دوم:
روش دوم تهیه دلمه قارچ پنیری است. برای تهیه دلمه نیز مقداری روغن در تابه بریزید. یک عدد پیاز را خرد کنید و در آن تفت دهید.
در ادامه یک دوم پیمانه سیر خرد شده را به پیاز اضافه و تفت دهید.
حالا نوبت اضافه کردن ادویه به سیر و قارچ است.
در ادامه آرد سوخاری را به مجموع مواد اضافه کنید و تفت دهید.
با چاقو ساقه قارچ را جدا کنید.
قسمت داخلی قارچ را به آرامی خالی کنید.
فقط مواظب باشید که قارچ پاره نشود.
مخلوطی را که تهیه کرده اید داخل قارچ بریزید. بر روی آن پنیر موزارلا بریزید و به مدت 10 الی 15 دقیقه داخل فر قرار دهید.
آموزش تهیه قارچ شکم پر پنیری
قارچ شکم پنیری یکی از غذا های بسیار خوشمزه و پرطرفدار است که با روش های مختلفی می توانید آن را تهیه کنید و مدت زمان کمی آن را آماده نمایید، در ادامه مطلب دستور تهیه آن را به شما همراهان عزیز آموزش خواهیم داد .
مواد لازم
- پنیر پیتزا : به میزان لازم
- کالباس خرد شده : یک لیوان
- پیاز : دو عدد
- قارچ درشت : دو عدد