به گزارش خبرنگار
حوزه حوادث و انتظامی گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛سرهنگ کارآگاه رضا موذن معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا از خریداران اموال مسروقه (مالخران) به عنوان یکی از عوامل اصلی ایجاد انگیزه در سارقان برای ارتکاب جرم سرقت نام برد و اظهارداشت: هدف نهایی اغلب سارقان از انجام سرقت، کسب اموال و تبدیل آن به نقدینگی است.
وی افزود: در حال حاضر علیرغم جرم انگاری موضوع در قانون مجازات اسلامی، به دلیل عدم تکمیل روندهای کنترلی موجود، برخورد جدی با مداخله کنندگان در اموال سرقتی صورت نمیپذیرد که این امر رونق خوبی برای خریداران و فروشندگان این اموال در صنوف مختلف ایجاد کرده است.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا خاطرنشان کرد: البته صنوف و فروشندگانی وجود دارند که با رعایت قوانین و مقررات نسبت به خرید و فروش اموال دست دوم اقدام می کنند که عملکرد آنان قابل تقدیر و تشکر است.
این مقام انتظامی درباره تهیه پیش نویس طرح مبارزه با مالخران و نیز نظام مند کردن بازارهای خرید و فروش اموال دست دوم و اجرای آن در سال 96، گفت: با توجه به تعامل انجام شده با اداره پیشگیری های امنیتی و انتظامی معاونت پیشگیری قوه قضاییه، قرار است پس از تهیه پیش نویس این طرح و ابلاغ آن از سوی قوه قضاییه، با همکاری مستقیم پلیس آگاهی ناجا با معاونت پیشگیری قوه قضاییه و مسئول سازی سایر دستگاه های ذیربط، مبارزه جدی علیه پدیده شوم مالخری در سه حوزه برنامه های بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت با تعیین استان های هدف اجرا شود.
سرهنگ موذن ضمن ابراز امیدواری تصریح کرد: امید است باتصویب و اجرای طرح مذکور و استفاده از ظرفیت سایر دستگاه ها بتوان با پدیده مالخری مبارزه کرد.
معاون مبارزه با سرقت پلیس آگاهی ناجا در پایان با بیان اینکه شهروندان هیچ گاه فریب قیمت پایین اجناس دست دوم را نخورند، توصیه کرد: شهروندان حتی الامکان از خرید اموال دست دوم خودداری کرده و در صورت لزوم جهت خرید این نیازمندی ها از مغازه های معتبر و با دریافت فاکتور، اجناس مورد نیاز خود را خریداری کنند.