بیسکویت ها را می توان در دسته ی شیرینی ها طبقه نمود. بیسکویت ها همانند کیک و شیرینی دارای طعم، شکل، اندازه متفاوتی می باشند. بیسکویت ها طعمی اغلب شیرین و ساختاری ترد و شکننده(بر خلاف کیک ها) دارند که در بسیاری از جشن ها، دورهمی و حتی به عنوان میان وعده انتخاب می شوند. بیسکوییت دو رنگ همچون بیسکویت شکلاتی و بیسکویت مرمری انتخابی سنجیده به نظر می رسد. جهت آشنایی با طرز تهیه بیسکویت دو رنگ همراه آرگا باشید. بیسکویت ها یکی از خوراکی های خوش طعم می باشند که چشم بستن و تحمل نبود آنها در طی روز واقعا سخت و نشدنی است. در محل کار، مدرسه، سفر، و حتی هنگام فیلم دیدن و … جمعی از خوراکی ها و تنقلات حضور می یابند که بیسکوییت ها به خاطر خوشمزه و رفع گرسنگی موقت محبوب هستند. با توجه به اینکه در خوراکی های تهیه شده در کارخانه و صنایع به جهت افزایش حفظ و ماندگاری بیشتر و طولانی تر از مواد نگهدارنده استفاده می کنند، می توانید این خوراکی ها را سالم تر در منزل تهیه نمایید.
مواد لازم
- 125 گرم پودر قند
- 115 گرم کره
- 250 گرم آرد سفید
- 1 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- 1 عدد تخم مرغ
طرز تهیه بیسکویت دو رنگ شیک و خوشمزه
در مرحله ی اول، کره را از یخچال خارج ساخته و زمان بدهید تا هم دمای اتاق گردد. پودر قند را هم چند مرتبه از الک بگذرانید تا عاری از قطعه های قند شود.
اکنون پودر قند را به کره هم دمای اتاق شده افزوده و به وسیله ی همزن(دور تند) آن را به هم بزنید. زمانی تقریبا 5 دقیقه ای نیاز است تا مایه بیسکویت شما دارای ساختاری لطیف و سبک گردد.
پس از سبک و یا به بیانی پوک شدن ساختار ترکیب پودر قند و کره، نوبت به افزودن وانیل می رسد. وانیل را افزوده و با دور تند همزن، آن را به هم بزنید تا وانیل با سایر مواد ترکیب و یکسان گردد.
تخم مرغ ها را درون کاسه شکسته و سپس به مخلوط پودر قند و کره بیفزایید. این بار با استفاده از دور متوسط همزن آن را به هم بزنید تا مخلوطی لطیف و یکسان به وجود بیاید.
آرد را درون یک ظرف دیگر در سه مرحله از الک گذرانده و آرام آرام به ترکیب بیفزایید. ترکیب را به هم زده و دوباره آرد را اضافه کنید. وقتی 1 قاشق غذاخوری آرد ماند، خمیر شیرینی را به 2 بخش قسمت نمایید.
به 1 بخش از آن، 1 قاشق غذاخوری آرد سفید بیفزایید و به بخش دیگر پودر کاکائو بیفزایید و آرام آرام به هم بزنید تا به خوبی مخلوط گردند.
هر یک از خمیرها را به طور جدا از یکدیگر، داخل پلاستیک فریزر پیچانده و درون یخچال قرار دهید تا به مدت 1 ساعت استراحت نمایند.
پس از 1 ساعت خمیرهای شیرینی را از داخل یخچال خارج ساخته و میان دو عدد پلاستیک بگذارید. اول خمیر معمولی را با استفاده از وردنه آهسته پهن نمایید تا خمیر به ضخامت 3 میلی لیتر برسد.
بعد خمیر کاکائویی را نیز میان 2 عدد پلاستیک بگذارید و با استفاده از وردنه آرام خمیر را پهن نمایید تا همانند قبلی، ضخامت خمیر به 3 میلی لیتر برسد.
بعد به کمک 1 خط کش و همچنین خلال دندان بر روی خمیر به اندازه 1 سانتی متر نشان گذاشته و به وسیله ی کاتر مخصوص پیتزا، هر دو خمیر را به اندازه نوارهای یک سانتی ببرید.
در این مرحله از طرز تهیه بیسکویت دو رنگ یک ردیف نوار خمیر کاکائویی و یک ردیف نوار خمیر ساده قرار دهید، چیدمان باید 1 در میان به گونه ای باشد که تشکیل شکلی راه راه بدهد.
یک پلاستیک بر روی خمیرها بکشید و به وسیله وردنه بسیار آرام خمیرها را به یکدیگر بفشارید تا بچسبند(البته نباید این کار با فشار باشد که در غیر این صورت خمیرها تغییر شکل داده و ضخامت آن ها نیز کمتر می گردد).
در مرحله بعدی طرز تهیه بیسکویت دو رنگ باید خمیر راه راه شکیل شده را درون یخچال قرار دهید تا مجددا برای 30 دقیقه استراحت نماید.
سپس آن را از یخچال بیرون آورده و با کمک کاتر قلبی شکل، و یا هر قالب دلخواه خمیر را برش بزنید. کف سینی فر را با استفاده از کاغذ فویلی بپوشانید. سپس خمیرهای قالب زده شده را درون آن با کمی فاصله بچینید.
بهتر است فر از قبل با درجه 170 درجه سانتیگراد گرم شده باشد. حالا سینی حاوی بیسکوییت ها را برای 20 دقیقه، درون قر بگذارید تا به خوبی پخته گردند. پس از پخته و آماده شدن بیسکوییت ها، آنها را از فر خارج ساخته و زمان دهید تا به خوبی خنک گردند.
پس از خنک شدن بیسکوییت ها، آنها را آرام آرام از فویل جدا کرده و درون یک ظرف مناسب قرار دهید.
بیسکویت دو رنگ حتما در های بای ها خلاصه نمی شوند، می توانید به جای استفاده از یک بخش خمیر کاکائویی از یک بخش خمیر میوه ای توت فرنگی، موز و یا پرتقال با رنگ های زیبای صورتی، زرد و … استفاده کنید.
همچنین می توانید از یک بخش دیگر نیز استفاده کرده و بیسکویت سه رنگ بسازید. ضمن اینکه در صورت تمایل به آشنایی می توانید بر روی انواع بیسکویت کلیک کنید.