علیرضا احمدیمنش معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان هرمزگان در گفتوگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان بر استفاده از ظرفیت کانون های مساجد تاکید کرد و گفت: کانونهای مساجد با برخورداری از سرمایه عظیم جوانان و مدیریت امامان محترم جماعت، دارای بهترین ظرفیت برای کاهش آسیبهای اجتماعی و سالم سازی جامعه میباشند.
وی با اشاره به رشد روزافزون آسیبهای اجتماعی به عنوان خطری جدی برای نسل جوان جامعه گفت: اولویت مهم معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، توانمندسازی اقشار مختلف مردم از طریق آگاه سازی نسبت به آسیبهای اجتماعی، جرائم، قوانین و مجازاتها است تا از این طریق نسبت به کاهش آسیبها و ناهنجاریها اقدام کند.
احمدی منش با بیان اینکه در بحث پیشگیری بر روی چهار محور مدرسه، خانواده، مساجد و ادارات و نهادها تمرکز کرده ایم، یادآورشد: معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم با بهرهگیری از کارشناسان مجرب، قضات و وکلا اقدام به برگزاری دورههای آموزشی حقوقی و مهارت آموزی در مراکز یادشده میکند.
وی از کانونهای فرهنگی هنری مساجد به عنوان ظرفیتی مهم یاد کرد و گفت: امید است با انعقاد تفاهم نامه با دبیرخانه کانونهای مساجد، ارائه آموزشهای لازم به جوانان نخبه کانونهای فرهنگی هنری در زمینه جرائم، آسیبها و قوانین در راستای کاهش ناهنجاریها و سلامت جامعه در دستور کار قرار گرفته و از ظرفیت بی نظیر این کانونها جهت کاهش آسیبهای اجتماعی بهره برداری شود.
معاون اجتماعی دادگستری هرمزگان، بهرهگیری از ابزار هنری را در جهت ترویج مبانی اخلاقی و کاهش آسیبهای اجتماعی موثر دانست و افزود: کانونهای مساجد میتوانند با برگزاری جشنواره هنرهای نمایشی در آگاه سازی جامعه از آسیبهای اجتماعی و همچنین قوانین نقش بسزایی ایفا کنند.
این مقام قضایی انعقاد تفاهم نامه همکاری بین این معاونت و دبیرخانه کانونهای مساجد در راستای کاهش آسیبهای اجتماعی را ضروری دانست و خواستار استفاده از ظرفیت هنرمندان مسجدی در اصلاح ناهنجاریها شد.
وی همچنین با اشاره به برخی از آسیبها از جمله طلاق در جامعه، گفت: کانونهای فرهنگی هنری مساجد باید برای مقابله با این آسیب، بحث آموزش پیش از ازدواج و ارائه مشاوره به خانوادهها را جدی گرفته و معاونت پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان را یاری کنند.