ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه بیسکویت خرمایی با طعم ایده آل

طرز تهیه بیسکویت خرمایی بسیار ساده است و در این مطلب مراحل تهیه این شیرینی خوشمزه را مطالعه می کنیم. این بیسکویت با استفاده از خرما، پودر قند، وانیل و آرد تهیه می شود. این شیرینی می تواند یک دسر ساده و راحت باشد.

طرز تهیه بیسکویت خرمایی با طعم ایده آل

اگر از علاقمندان به انواع دسرهای خانگی هستید، این بار با طرز تهیه بیسکویت خرمایی که یکی از دسرهای ساده و در عین حال مقوی است، آشنا خواهید شد. شما برای تهیه این دسر دوست داشتنی باید مقداری خرما، پودر قند، روغن، آرد و … داشته باشید. در ادامه نیز مواد اولیه این دسر را معرفی می کنیم.

مواد لازم بیسکویت خرمایی

مواد لازم

  • آرد سفید: یک و نیم پیمانه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پودر قند: یک سوم پیمانه
  • بکینگ پودر: نصف قاشق چایخوری
  • روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری
  • وانیل: نوک قاشق چاخوری
  • آب: 3 قاشق غذاخوری
  • خرمای بدون هسته: 100 گرم
  • زنجبیل و دارچین: به میزان کافی

دستور پخت بیسکویت خرمایی در فر

  •  بلیط کیش
  •  تصفیه آب خانگی آکواجوی

طرز تهیه بیسکویت خرمایی فوق العاده

برای آماده کردن این بیسکویت خوشمزه و مجلسی باید هسته ها را از خرما خارج کنید و درون قابلمه ای بریزید و همراه 2 قاشق آب روی حرارت ملایم قرار دهید. زمانی که خرماها نرم شدند، با استفاده از قاشق آن ها را به خوبی له کنید. حالا دارچین را به آن اضافه کرده و خوب مواد را هم می زنیم.

موادمان را از روی حرارت بر می داریم و مجدد تفت می دهیم، تا دارچین ها به خورد مواد برود. توجه کنید، که به دلیل داغی ظرف ممکن است، موادمان به ته قابلمه بچسبند. اجازه دهید، تا مواد کم کم خنک شوند.

حالا باید، تخم مرغ ها را درون کاسه ای بشکنید و به همراه روغن مایع و وانیل هم بزنید. در این مرحله بهتر است، پودر قند را نیز آرام آرام به موادتان اضافه کنید. مواد را تا حدی که به یکدستی برسند، هم می زنیم.

در مرحله بعدی از طرز تهیه بیسکویت خرمایی باید بکینگ پودر و آرد را در سه مرحله الک کنیم. حالا مواد را به آرامی و در چند وعده به موادمان اضافه خواهیم کرد. مواد را با قاشق مخلوط کنید، تا به ترکیبی یکدست برسید.

مخلوط کردن مواد را باید تا حدی ادامه دهیم که مواد سفت شده و به شکل خمیر درآیند. حالا باید با دستتان خمیر را به خوبی ورز دهید، تا به یک ترکیب لطیف برسید. توجه داشته باشید که مواد نباید به دستتان بچسبند.

در این مرحله باید خمیرمان را شکل دهیم. برای این کار یک سلفون را روی سطحی صاف کنید و خمیر را روی آن قرار دهید. حالا روی خمیر نایلونی دیگر می گذاریم و خمیر را با استفاده از وردنه صاف می کنیم، تا به 3 میل برسد.

حالا خمیر را به شکل های دلخواه در می آوریم. روی خمیرهای برش خرده مقداری از مواد خرمایی بریزید و خمیری دیگر روی آن قرار دهید. حالا مهر را در آرد بزنید و روی خمیر کمی فشار دهید.

شیرینی ها را در درجه 180 درجه سانتی گراد بگذارید و به مدت 10 دقیقه آن را درون فر قرار دهید. کف سینی را از قبل چرب کنید و کاغذ روغنی روی آن قرار دهید. خمیرها را با فاصله از یکدیگر قرار داده تا به یکدیگر نچسبند.

طرز تهیه بیسکویت خرمایی

می توانید با استفاده از پالت روی شیرینی ها را نیز کمی روغن بمالید. بعد از سرد شدن می توانید این شیرینی ها را میل کنید. در لینک های زیر نیز می توانید با دستور تهیه بیسکویت دو رنگ و بیسکویت شیشه ای آشنا شوید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی