
در این مطلب قصد داریم به شما ۷ روش بسیار آسان و کاربردی که می تواند کیک خانگی شما را بسیار خوشمزه تر کند را بیاموزیم. شما با این ۷ روش میتوانید به کیک خود طعمی منحصر به فرد بدهید.
1) تخم مرغ بیشتری اضافه کنید
برای دستور پخت کیک غنی و مغزی و مرطوب میتوانید دو زرده تخم مرغ اضافی به دستور پخت خود اضافه کنیم (از سفیده تخم مرغ هم می توانید برای تهیه مرنگ استفاده کنید). اگر می خواهید کیک تان سبکتر و مطبوع تر شود، میتوانید فقط از سفیده تخم مرغ استفاده کنید (از زرده تخم مرغ برای تهیه کرم بروله میتوان استفاده کرد). البته باید توجه داشته باشید عدم استفاده از زرده ها باعث کاهش چربی کیک میشود، بنابراین میتوانید برای هر زرده برداشته شده یک قاشق غذاخوری کره آب شده جایگزین کنید.
2) استفاده از آب ممنوع
آب طعمی شبیه آب دارد! پس بهتر است آن را با مایع دیگری جایگزین کنید، چیزی با طعم و چربی. برای مثال شیر کامل یا شیر غیر لبنی ( شیر بادام شیر نارگیل به پیش خوب عمل می کنند) مورد علاقه خود را در طرز تهیه استفاده کنید. اگر می خواهید کیک یا کاپ کیک خود را غنی تر کنید میتوانید به جای شیر از دوغ استفاده کنید، به شما اطمینان میدهم حالا واقعا چیزه بسیار خاص تری دارید! از آنجایی که دوغ بسیار غلیظ است، برای گرفتن یک نتیجه متفاوت میتوانید از چند قاشق غذاخوری بیشتر استفاده کنید...
انواع مایعات غیر لبنی دیگر میتوان: نوشابه(کولا ها بهترین هستند)، آبمیوه ها(پرتغال با وانیل و کیک زرد عالیست) یا حتی یک آبجو غلیظ(برای کیک شکلاتی) به جای استفاده از آب عوض کنید.

3) چربی بیشتر، طعم بهتر
در بیشتر دستورالعمل های کیک های خانگی به روغن گیاهی یا کانولا نیاز دارند. تنها ایراد این روغن ها این است که تقریبا هیچ طعمی ندارد. به خاطر همین ما به شما پیشنهاد می کنیم این روغن ها را با مقدار مساوی کره ای ذوب شده جایگزین کنید تا کیک غنی تری به دست بیاورید. شما حتی میتوانید ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز به مایع کیک خود اضافه کنید. آیا فکر میکنید این کار دیوانگیست؟ پس به یاد داشته باشید، سس مایونز فقط از تخم مرغ و روغن تشکیل شده است- دو ماده که از قبل در مایه کیک شما وجود دارد! آنکه بتوانید برای طعم دهی بیشتر، یک چهارم فنجان خامه ترش یا ماست پرچرب اضافه کنید.
4) تقویت طعم شکلات
اگر می خواهید یک کیک شکلاتی خیس داشته باشید میتوانید با اضافه کردن آب داغ به جای شیر کیک شکلاتی را تقویت کنید. اضافه کردن آب داغ به جذب کاکائو کمک می کند( دقیقا مانند اضافه کردن آب داغ به تفاله قهوه). حالا که صحبت از قهوه شد پیشنهاد ما به شما این است که به جای آب داغ سعی کنید از قهوه دم کرده غلیظ استفاده کنید. ترکیب قهوه و شکلات طعمی بهشتی به شما میدهد و شما به خوبی طعم شکلات را حس خواهید کرد.

5) طعم ادویه ها را تقویت کنید
برای مثال اگر مدت زمان زیادی از تهیه پودر وانیل خود گذشته باشد. با اضافه کردن یک دوم تا یک قاشق چای خوری عصاره وانیل، طعم و عطر کیک خود را تقویت کنید. مثلاً برای درست کردن کیک ادویه ای، دارچین، بادام یا پرتغال میتوانید اضافه کنید. اگر یک کیک سفید درست میکنید، یک یا دو قاشق چای خوری پوست لیموی تازه لیمو ترش یا کمی آبلیمو اضافه کنید. تمام چیزهایی که در دسترس دارید را فراموش نکنید، چیزهایی که در کلوچه ها، براونی ها کیک های دیگر استفاده میکنید. مثلاً یک مشت چیپس ، شکلات، آجیل میوه خشک بریزید شما تا کی که شما خاص تر شود.
6) چند لایه کردن کیک
بعد از پخت و خنک شدن کیک، آن را به نصف یا یک سوم برش دهید و یک چیز خاص به لایه های آن اضافه کنید. برای رطوبت و طعم بیشتر و بهتر، می توانید هر لایه را با شربت ساده، مربا یا مارمالاد مورد علاقه خود مرطوب کرده بر روی آن بمالید. سایر مواد لایه بندی می تواند تشکیل شده از گاناش شکلاتی، میوه های تازه فصل، خامه فرم گرفته طرح دار باشد.

7) ایجاد حفره های زیاد در کیک
در این روش شما با سیخ چوبی یا خلال دندان میتوانید سوراخ یا حفره های زیادی در کیک خود ایجاد کنید و با این راه کیک خود را آغشته به طعمی که دوست دارید بکنید. مایع طعم داری که ساخته اید (گاناش شکلاتی، مارمالاد میوه ای،...) را روی کیک بریزید و بگذارید به داخل حفره هایی که ایجاد کردید مایع مورد نظرتان برود. در این حالت کیک شما طعم دلخواه شما را بسیار بهتر به خود میگیرد.