ماهان شبکه ایرانیان

دریافت کارت بازرگانی؛ اولین قدم برای ورود به حوزه تجارت بین‌الملل

قوانین واردات زردچوبه از هند

وب گردی ۱۴۰۱/۰۷/۲۶ ۱۳:۴۱ ۳۹۰۸۹۳۷

 تولید زردچوبه در ایران به‌صورت محدود انجام شده و سهمی از نیاز کشور از طریق واردات تامین می‌شود. اگر به‌عنوان یک بازرگان قصد انجام بیزینس با هند را دارید، باید در‌مورد قوانین واردات زردچوبه از هند اطلاعات کسب کنید. در این مقاله، صفر تا صد مراحل خرید و واردات زردچوبه از این کشور را بیان کرده‌ایم. با مطالعه این مطلب دیگر در‌خصوص انجام مراحل سردرگم نخواهید شد. 

دریافت کارت بازرگانی؛ اولین قدم برای ورود به حوزه تجارت بین‌الملل

برای ورود به حوزه صادرات و واردات نیاز به کارت بازرگانی دارید. برای این‌کار ابتدا باید حوزه فعالیت خود را مشخص کنید. در‌واقع نمی‌توان برای صادرات یا واردات هر محصولی از یک کارت استفاده کرد. برای واردات زردچوبه از هند باید به اتاق بازرگانی مراجعه کرده و درخواست کارت بازرگانی با امکان واردات مواد غذایی و محصولات کشاورزی را بدهید. بعد از دریافت کارت بازرگانی وارد مراحل دیگر واردات زردچوبه، از جمله، شناسایی فروشنده، مذاکرات تجاری و انتخاب شرکت نمایندگی کشتیرانی خواهید شد. 

شناسایی فروشنده زردچوبه صادراتی در کشور هند

انتخاب کشور مورد‌نظر برای واردات ادویه به کشور ایران به دلیل تحریم‌ها با محدودیت روبه‌رو است. ولی امکان واردات از کشور هند وجود دارد. کیفیت محصول تولید‌شده، مطابقت قوانین صادرات و واردات دو کشور و نحوه حمل‌و‌نقل در انتخاب کشور صادر‌کننده بسیار مهم است. برای مثال، کشور ترکیه با ایران مرز زمینی دارد و صادرات یا واردات از طریق حمل و نقل بین المللی جاده ای به‌راحتی انجام می‌شود. ولی برای واردات از کشور هند باید از بین دو مرز دریایی و هوایی انتخاب کنید. البته، دریافت مشاوره از شرکت‌های قانونی کشتیرانی می‌تواند شما را در مسیر درست قرار دهد. 

آشنایی با اصول مذاکرات تجاری؛ پیروزی سودمند در تجارت بین‌الملل

آشنایی با اصول مذاکرات تجاری؛ پیروزی سودمند در تجارت بین‌الملل

پس از شناسایی فروشنده معتمد در کشور هند، باید وارد مذاکرات تجاری شوید. آشنایی با اصول مذاکرات برای هر بازرگان واجب است. با افزایش دانش خود یا استخدام افراد متخصص، دست دلال‌ها را از پروسه واردات کوتاه می‌کنید. با این‌کار هزینه‌ها به‌طور چشمگیری کاهش پیدا خواهد کرد. در مذاکرات تجاری باید روی کیفیت محصول، مقدار آن، نحوه پرداخت هزینه، نوع بسته‌بندی و قیمت به‌توافق برسید. در‌نهایت باید از شیوه ارسال مطمئن شوید. بسیاری از افراد، حمل ونقل ترکیبی را ترجیح می‌دهند؛ زیرا هزینه‌ها کاهش می‌یابد و محصول سریع‌تر به دستشان خواهد رسید. با‌این‌حال، حمل‌و‌نقل هر کالا از هر مقصد، شرایط خاصی دارد. یک کارشناس می‌تواند با بررسی شرایط و ضوابط، بهترین راه را به شما نشان دهد. 

درخواست ارسال پروفرما برای فروش زردچوبه

پروفرما همان پیش فاکتور است. این مدرک برای واردات زردچوبه از هند یا سایر کشور‌ها اهمیت بالایی دارد. در پروفرما همه مواردی که در طی مذاکرات با فروشنده به توافق رسیده‌اید، درج شده است. دو طرف قرارداد باید پیش فاکتور را امضا کنند تا نشان‌دهنده توافق آن‌ها نسبت به شرایط باشد. اگر پس از دریافت محصول، هر یک از مفاد درج‌شده در پیش‌فاکتور رعایت نشده باشد، شما می‌توانید درخواست بازگشت کالا داشته باشید. به‌همین دلیل است که معامله با یک فروشنده معتمد اهمیت بالایی دارد تا جلوی ضرر و اتلاف وقت گرفته شود. 

نحوه واردات ادویه از هند؛ تکمیل سفارش با پرداخت هزینه 

ثبت درخواست و ارسال پیش‌فاکتور برای دریافت کالا اهمیت دارد. با این‌کار، می‌توانید هزینه‌ها را مطابق با درخواست فروشنده واریز کنید. با پرداخت بین‌المللی هزینه‌ها، سفارش شما به مرحله آماده‌سازی و پردازش وارد می‌شود. اگر درخواست خود را ثبت نکنید، هیچ محصولی نیز برایتان ارسال نخواهد شد. 

دریافت مجوز از سازمان وزارت بهداشت برای واردات زردچوبه

هر چیزی که به غذا و دارو مربوط باشد، باید مجوز وزارت بهداشت را دریافت کند. ادویه‌ها نیز از این قاعده مستثنی نیستند. برای واردات زردچوبه از هند، باید تایید سلامت و گواهی بهداشت از این وزارتخانه را داشته باشید. در‌صورتی که محصول شما مطابق با استاندارد غذا و محصولات کشاورزی وارداتی به ایران نباشد، امکان ترخیص آن از گمرک وجود نخواهد داشت. 

ترخیص کالای وارداتی از گمرک؛ آشنایی با تعرفه گمرکی زردچوبه

ترخیص کالای وارداتی از گمرک؛ آشنایی با تعرفه گمرکی زردچوبه 

پس از واردات زردچوبه از هند، کالای شما در گمرک توقف خواهد داشت. در این مرحله، باید مبلغ مشخصی را  به‌عنوان حقوق و عوارض گمرکی به اداره گمرک پرداخت کنید. در‌صورت پرداخت نشدن این مبلغ، ممکن است کالای شما در گمرک باقی بماند. در محاسبه هزینه‌های گمرکی، معیار‌های مختلفی دخیل هستند. نوع کالا، حجم، ارزش، روش حمل‌و‌نقل و تعداد آن از جمله این معیار‌ها محسوب می‌شوند. از آن‌جایی که محاسبه حقوق و عوارض گمرک دشوار و پیچیده است، کارشناسان شرکت‌های بازرگانی این کار را انجام می‌دهند. برای انجام فرآیند گمرکی به تعرفه گمرکی کالا و یا H.S Code نیاز خواهید داشت. کد تعرفه گمرکی زردچوبه 09103020 است. 

انتخاب سریع‌ترین و امن‌ترین روش حمل‌و‌نقل با شرکت هنزا‌ ناو دریا

واردات زردچوبه از هند، نیازمند آگاهی و افزایش دانش در زمینه واردات محصولات کشاورزی و ادویه‌ها است. انتخاب نوع بسته‌بندی، حجم محصول و قیمت آن نیز باید مطابق با نیاز مصرف‌کنندگان ایرانی مشخص شود. علاوه‌بر این، شیوه ارسال محصولات وارداتی نیز در قیمت نهایی و حق گمرک تاثیر دارد. به‌همین دلیل، باید در هر مرحله از یک کارشناس راهنمایی بگیرید. 

شرکت هنزا ناو دریا، با اخذ مجوز از شرکت‌های کشتیرانی بین‌المللی، اتاق بازرگانی، اداره گمرک ایران و سازمان معادن و کشاورزی ایران، اقدام به فعالیت در زمینه حمل‌و‌نقل بین‌المللی کرده است. این شرکت، همه خدمات مربوط به حمل‌و‌نقل دریایی، زمینی، هوایی، چند‌وجهی، ترانزیت، ترخیص و لجستیک را با بهترین کیفیت به متقاضیان خود ارائه می‌کند. شما می‌توانید برای مشاهده خدمات بیشتر هانزا وارد سایت hansanav شده یا برای دریافت مشاوره، با شماره 02143312000 تماس بگیرید. 

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان