آشپزی آخر هفته به سبک آشپزهای ژاپنی

در این مطلب قرار است شما را با غذا های خوشمزه ژاپنی آشنا کنیم و شما می توانید این غذا ها را برای آخر هفته خود در نظر بگیرید.

آشپزی آخر هفته به سبک آشپزهای ژاپنی

آشپزی آخر هفته به سبک آشپزهای ژاپنی را در ادامه برایتان خواهیم داشت و یک ست کامل غذایی از غذا های خوشمزه و پر خاصیت ژاپنی برایتان خواهیم آورد تا آخر هفته ای متفاوت داشته باشید.

 غذا های خوشمزه ژاپنی برای اخر هفته

مواد لازم برای سوپ ژاپنی

  • آب گوشت تازه 4 پیمانه
  • میسو سفید جا افتاده 2 قاشق سوپ خوری
  • قارچ تازه 2 پیمانه
  • پیاز بزرگ 1 عدد
  • سیر 2 حبه
  • زنجبیل دو قاشق چای خوری
  • سبزیجات تازه ریز شده 2 پیمانه
  • آب نارگیل 2 قاشق سوپ خوری

طرز تهیه سوپ خوشمزه ژاپنی

برای تهیه این سوپ خوشمزه باید ابتدا آب گوشت ها را در یک قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید. بگذارید تا آب گوشت ها گرم شده و به جوش بیاید و بعد از آن نصف پیمانه از این آب را بردارید و میسو را به سوپ بیفزایید.

بعد از این که میسو را به آب گوشت ها اضافه کردید باید آنقدر هم بزنید تا میو و آب گوشت ها با یک دیگر ترکیب شوند و این ترکیب یکدست شود.

مخلوط میسو را با قارچ های خرد شده، پیاز ریز شده، سیر له شده، زنجبیل رنده شده و آب نارگیل به خوبی مخلوط کرده و بگذارید 20 دقیقه بجوشد و بعد سبزی ها را اضافه کنید و بگذارید 10 دقیقه روی حرارت ملایم بماند. بعد از این مدت زمان سوپ شما آماده و قابل سرو می باشد.

نکات مهم در تهیه این سوپ

  • اگر می خواهید سوپ شما کمی تند شود می توانید کمی فلفل را به دستور تهیه آن اضافه نمایید.
  • در این سوپ می توانید از قارچ های متفاوتی استفاده کنید و با این کار طعم سوپ را به کلی تغییر خواهید داد.
  • برای طعم دار شدن بهتر این سوپ می توانید به جای رنده کردن زنجبیل آن را با گوشتکوب له کنید.

سوپ ژاپنی

مواد لازم برای  یاکی سوبا

  • کلم خرد شده 50 گرم
  • روغن دو قاشق سوپ خوری
  • پیاز خرد شده 1.4 پیمانه
  • هویج یک عدد
  • سینه مرغ 50 گرم
  • میگو 4 عدد
  • نودل 350 گرم
  • سس سویا 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر یک قاشق چای خوری
  • پیازچه خرد شده یک عدد
  • نمک و فلفل به اندازه نیاز

طرز تهیه این غذای خوشمزه ژاپنی

اولین قدم برای تهیه این غذای ژاپنی این است که مواد اولیه آن را تهیه کنید. برای این کار باید ابتدا نودل ها را بشویید و بگذارید تا آب آن ها گرفته شود. پیاز، هویج، کلم، سینه مرغ و میگو را خرد کرده و آماده کنید.

در مرحله بعدی نیاز است تا روغن را در تابه بریزید و پیاز ها را به همراه پیازچه ها تفت دهید. بعد از این که کمی تفت خوردند می توانید گوشت ها و میگو ها را نیز به آن ها اضافه کنید. سعی کنید آن ها را از قبل آب پز کرده باشید تا به راحتی در اینجا سرخ شوند و زمان زیادی را از دست ندهید.

بعد از این که گوشت ها و میگو ها تفت خوردند نوبت به کلم ها و هویج ها می رسد و می توانید آن ها را به مواد اضافه کنید و خوب هم بزنید. بعد از این که میگو ها نیم پز شدند می توانید نودل را با نمک و فلفل و شکر و سس سویا اضافه کنید و بگذارید خوب این مواد تفت خوردن و به خورد یکدیگر بروند.

بعد از این که نودل ها و سبزی ها پخته شدند می توانید دو الی سه دقیقه دیگر غذا را روی حرارت نگه داشته و آن را از روی شعله برداشته و غذا را داغ سرو کنید.

شما می توانید در کنار این غذا هر چیزی که دوست دارید به عنوان مخلفات بیاورید با این حال ژاپنی ها این غذا را با ترشی های مخصوص خود سرو می کنند و از این غذا بسیار رضایت دارند.

غذای خوشمزه ژاپن

مواد لازم برای دسر ژاپنی این هفته

  • آرد برنج سه چهارم پیمانه
  • پودر قند یک چهارم پیمانه
  • نشاسته ذرت نصف پیمانه
  • آب سه چهارم پیمانه
  • زنگ خوراکی یا طبیعی
  • بستنی دلخواه برای درون دسر

طرز تهیه دسر موچی ژاپنی

برای شروع کار آرد برنج را به همراه پودر قند و نشاسته ذرت در یک کاسه ترکیب کنید. کم کم آب را اضافه کنید و مخلوط را خوب هم بزنید و بعد از این که خوب ترکیب شدند و ترکیب شما یکدست شد می توانید 5 الی 10 دقیقه بگذارید بماند.

در یک قابلمه آب را به جوش بیاورید و و در همین حین یک الک روی قابلمه قرار دهید. خمیری که تهیه کردید را به یک ظرف کوچک انتقال دهید و روی قابلمه که الک را روی آن گذاشتید بگذارید و درب آن را ببندید تا خمیر به مدت 15 دقیقه بخار پز شود.

اگر می خواهید خمیر تان را رنگی کنید باید آن را روی پیشخوان بگذارید و رنگ را به آن بیفزایید و نگذارید تا خشک شود و به خوبی خمیر را ورز دهید تا رنگ به خورد آن برود. بعد از این که خمیر شما به صورت یکدست رنگی شد می توانید آن را پهن کرده و به اندازه های دلخواه برش دهید.

بعد از این که خمیر ها را برش دادید می توانید بستنی ها را به آن ها اضافه کنید و خمیر را با احتیاط ببندید. خوردن این دسر با چای لذت بخش می باشد و شما می توانید با هر نوشیدنی که دوست دارید از این دسر ژاپنی لذت ببرید.

دسر ژاپنی

اگر از این مطلب رضایت داشتید در ادامه می توانید با منوی ایتالیایی و منوی دانمارکی ما آشنا شوید و برای این کار کافی است تا از لینک های داده شده کمک بگیرید و با منو های بین المللی برای آخر هفته بیش تر آشنا شوید.

دمنوش گیاهی سریع‌ترین راه برای لاغری شکم و پهلو تا عید

‎ نوشیدن یک فنجان دمنوش و چای گیاهی در روز به شما کمک خواهد کرد تا وزن خود را به میزان دلخواهتون پایین بیاورید. دمنوش‌های گیاهی علاوه بر سم‌زدایی و فوایدی که برای بدن دارند، سریع‌ترین روش لاغری و چربی‌سوزی هم هستند و شما در مدت زمان کم، صاحب تناسب اندام شگفت‌انگیزی خواهید شد. برای شرکت در چالش 12 کیلو لاغری با دمنوش گیاهی تا عید، همین الان میتونین مشاوره رایگان بگیرین.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان