وی با بیان اینکه برای تغییر رنگ خودرو، مالک باید با مراجعه به مراکز شماره گذاری یا تعویض پلاک در سراسر کشور درخواست خود را ارائه دهد، افزود: پس از بررسی و انجام کار کارشناسی از سوی کارشناس عالی پلیس راهنمایی و رانندگی در کوتاه ترین زمان ممکن نتیجه به مالک خودرو اعلام می شود.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور ناجا ادامه داد: پلیس هیچگاه با تغییر رنگ به رنگ های ترکیبی، رنگ های استتار و یا رنگ هایی که مربوط به خودروهای یک دستگاه یا نهادی مانند پلیس، دستگاه های امدادی یا تاکسی ها است، موافقت نمی کند.
سرهنگ ترحمی گفت: مالک خودرو در صورت تایید و صدور مجوز می تواند نسبت به تغییر رنگ خودرو اقدام کند و پس از تغییر رنگ، پلیس از وضعیت جدید خودرو بازدید می کند که این تغییر باید در سند خودرو اعمال شود.
رئیس اداره حقوقی پلیس راهور ناجا بیان کرد: اگر مالک خودرو به صورت خودمختار و بدون مجوز رنگ خودرو را عوض کند، تخلف وی به هیئت رسیدگی به موضوع ماده 5 قانون رسیدگی به تخلفات و 30 قانون رسیدگی به تخلفات راهنمایی و رانندگی ارجاع داده می شود و در صورت تایید، مالک خودرو از یک چهارم تا یک هشتم ارزش هزینه تغییر رنگ جریمه می شود و باید خودرو را به حالت قبلی برگرداند.
سرهنگ ترحمی در پایان گفت: تغییر رنگ اصولی دارد، بطوریکه باید رنگ مورد نظر جزء رنگهایی باشد که خودروساز خودروهایی با این رنگ تولید کرده است.