ماهان شبکه ایرانیان

آیت‌الله اراکی تاکید کرد:

طراحی شهرها بر مبنای فقه عمران، شهروندان متفاوتی را تربیت می‌کند

گروه حوزه‌های علمیه: دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: اگر شهری براساس مبانی فقهی طراحی شود، می‌تواند شهروندان متفاوتی را به جامعه اسلامی معرفی کند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا) آیت‌الله محسن اراکی دیشب 9 شهریور در دیدار با شهردار قم با اشاره به برگزاری درس فقه عمران شهری با حضور طلاب و مهندسان بلندپایه شهرداری قم تصریح کرد: عمران شهری بنیاد تمدن‌سازی و شهرسازی است و هیچ مکتبی نمی‌تواند بدون الگوی مبتنی بر تمدن، شهرسازی مطلوبی داشته باشد، زیرا شهر از تمدن‌های مشخصی ساخته می‌شود.

دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با تاکید بر اینکه عمران شهری جلوه فرهنگ شهروندان است، تاکید کرد: مردم از نظر اخلاق و سلامت جسمی و روانی از نظامی که در عمران شهری است، اثر می‌پذیرند.

وی اضافه کرد: شهر قم باید به سویی حرکت کند که رنگ و بوی شهر اسلامی را از نظر ساخت و ساز، عمران شهری و روابط میان محلات داشته باشد.
دبیرکل مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی از جایگاه این شهر در جهان اسلام یاد کرد و افزود: این شهر می‌تواند الگویی برای دانشمندان شهرسازی در کشورهای مختلف اسلامی باشد.

آیت الله اراکی با تاکید بر اینکه الگوهای شهرسازی اسلامی می‌تواند در شهرک‌ها و مناطق شهری نوساز قم اجرایی شود، عنوان کرد: شهرداری قم با آغاز آموزش فقه عمران شهری در این عرصه پیشتاز بوده است و امیدواریم در سال‌های آینده این سلسله مباحث را استمرار بخشیم.
وی یادآور شد: درس فقه عمران شهری بازتاب گسترده‌ای در کشور داشته است و شورای اسلامی شهر مشهد و سازمان بسیج مهندسین برگزاری این کلاس‌های فقهی را خواستار شده اند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان