حسین کاشفی (فعال سیاسی اصلاح طلب): دولت و مجلس درکی از سختی های زندگی مردم ندارند / انتخابات فراگیر و با بیشترین راى ممکن، کلید رفع مشکلات است

مردم ایران در بزنگاه های دشواری پای کشورشان ایستاده اند و بارها ثابت کرده اند،‌ حتی حاضرند از آسایش خود بگذرند تا خللی به کشور وارد نشود. شرح این شرایط مویدِ‌ این است که تحمیل هزینه و سختی به این مردم ظلمی آشکار است.

فعال سیاسی اصلاح طلب، انتخابات همه گیر و با بیشترین راًی ممکن را کلید رفع مشکلات عنوان می کند.

حسین کاشفی، عضو ارشد حزب اتحاد ملت ایران در گفت و گو با «نواندیش» با اشاره به مشکلات اقتصادی ای که این روزها ملموس‌تر شده است، اظهار داشت: کالاهای مصرفی بعضاً با گرانی بالای 100 درصدی مواجه شده اند،‌ خرید خانه که جای خود دارد،‌ تمدید خانه اجاره ای برای مستاًجران دشوارتر از هر دشواری شده است، بیکاری بیداد می کنند و کلاً جامعه درگیر گرفتاری سختی شده است.

او افزود: با همه این بحران ها با دولتی مواجه ایم که فیلتر می کند و اظهارات شاذ مطرح می کند. در نتیجهِ‌ این مردم هستند که روز به روز با گره های معیشتی بیشتری روبرو می شوند. آنهم در حالی که هیچ،‌ تاًکید می کنم هیچ امیدی به اصلاح امور ندارند. در واقع وقتی دولتی داریم که با فقدان تجربه و تخصص روبرو است،‌ مگر می توان امیدوار به اصلاح امور بود؟ قطعاً نه.

حسین کاشفی (فعال سیاسی اصلاح طلب): دولت و مجلس درکی از سختی های زندگی مردم ندارند / انتخابات فراگیر و با بیشترین راى ممکن، کلید رفع مشکلات است

عضو شورای مرکزی حزب اتحاد ملت در ادامه گفت: مردم ایران در بزنگاه های دشواری پای کشورشان ایستاده اند و بارها ثابت کرده اند،‌ حتی حاضرند از آسایش خود بگذرند تا خللی به کشور وارد نشود. شرح این شرایط مویدِ‌ این است که تحمیل هزینه و سختی به این مردم ظلمی آشکار است. بنابراین لازم است،‌ همه ارکان نظام،‌ اعم از انتخابی و انتصابی همهِ هم و غم شان را فقط در راستای تزریق امنیت،‌ به ویژه امنیت اقتصادی به جامعه به کار بگیرند. یعنی اینطور نباشد که دولتی ها به آرمان های ایدئولوژیک خود توجه کنند و نمایندگان مجلس هم فقط در تلاش باشند و کارهایی انجام بدهند و حرف هایی بزنند که در انتخابات آتی تاًیید صلاحیت شوند.

 وی تصریح کرد: با نگاهی به نوع فعالیت این روزهای دولت و مجلس می توان به این نظر رسید که هم دولتی ها و هم مجلس نشینان درکی از سختی هایی که زندگی را برای مردم دشوار کرده است، ندارند. در واقع این فضای هزینه ساز و نگران کننده ریشه در انتخابات های کم راًی 1398 و 1400 دارد. به این معنی که برندگانِ انتخابات کم مشارکت نمی توانند توقع های افکار عمومی را بفهمند که این امر ترمیمِ‌ فضای کدر را بعید می کند. 

او افزود: ای کاش نظام سیاسی با اشراف به بدی شرایط و تعدد تنگناها‌ به الزام های ضروری جهت حضور اکثریت جامعه در پای صندوق های راًی توجه کافی داشته باشند تا مدیریت کشور به دست شایسته ها بیفتد. با این توضیح که شایسته سالاری اوجبِ واجبات است.

حسین کاشفی در پایان گفت:‌ اصلاح طلبان جریانی ریشه دار هستند که واقعاً دغدغه نظام،‌ کشور و البته مردم را دارند. توصیه ام به نظام سیاسی چیزی غیر از این نمی تواند باشد که با فراهم کردن فضای انتخابات رقابتی کاری کند تا اعتماد عمومی به حاکمیت بازیابی شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر