نشانه هشدار دهنده کمبود ویتامین B۱۲ در بدن

کودکان با کمبود ویتامین B۱۲ در سن پنج سالگی در آزمون‌های شناختی مانند تشخیص احساسات کودکان دیگر و حل پازل، نمره ضعیفی کسب کردند.

ایسنا به نقل از هلث نوشت: کمبود ویتامین B12 در اوایل زندگی می‌تواند منجر به برخی مشکلات شناختی شود.
 
نتایج تحقیقات نشان می‌دهد که مشکلات حافظه و مهارت‌های فکری می‌تواند نشانه‌ای از کمبود ویتامین B12 باشد همچنین افرادی که دچار کمبود این ویتامین هستند، به خاطر آوردن خاطرات یا تمرکز برایشان مشکل است.
 
نتایج تحقیق نشان می‌دهد که سطوح پایین ویتامین B12 در دوران نوزادی منجر به رشد و عملکرد ضعیف در مهارت های ادراک دیداری و وظایف ادراک اجتماعی در آینده می‌شود.
 
ادراک اجتماعی و توانایی‌های بصری-دیداری بخشی از عملکرد شناختی مانند درک اطلاعات و پاسخ به آنها، یا قضاوت در مورد قوانین اجتماعی است.
 
در این مطالعه، کودکان با کمبود ویتامین B12 در سن پنج سالگی در آزمون‌های شناختی مانند تشخیص احساسات کودکان دیگر و حل پازل، نمره ضعیفی کسب کردند.
 
دکتر اینگرید کوستاد، محقق ارشد این تحقیق گفت: نتایج ما به وضوح ارتباط بین وضعیت اولیه ویتامین B12 و اقدامات مختلف در رشد و عملکرد شناختی به عنوان مثال توانایی تفسیر اشکال هندسی پیچیده و توانایی تشخیص احساسات دیگر کودکان را بیان می‌کند.
 
یافته‌های آنان نشان می‌دهد که کمبود ویتامین B12 باعث آسیب مغزی می‌شود یا رشد مغز کودکان را به تاخیر می‌اندازد. نتایج تحقیقات قبلی نشان داده‌اند که ویتامین B12 برای رشد مغز، یادگیری، مهارت‌های حل مسئله و حافظه مهم است.
 
نشانه هشدار دهنده کمبود ویتامین B12 در بدن را بشناسید
 
کوستاد گفت: «تعداد کودکان در کشورهای کم درآمدی که مطابق با پتانسیل خود رشد نمی‌کنند، زیاد است. نتایج ما نشان می‌دهد که اصلاح زودهنگام وضعیت ویتامین B12 کودکان ممکن است یکی از اقدامات برای تضمین رشد سالم برای این کودکان آسیب‌پذیر باشد. ما در حال حاضر در مرحله تایید نتایج خود در کارآزمایی‌های تصادفی‌سازی و کنترل‌شده هستیم.»
 
گوشت قرمز منبع خوبی از ویتامین B12 است اما در جنوب آسیا و کشورهای با درآمد کم، محصولات حیوانی محدود است، بنابراین وضعیت پایین B12 اغلب در این جمعیت مشاهده می‌شود.
 
برای این مطالعه، 500 نوزاد در نپال تحت آزمایش خون قرار گرفتند تا سطح ویتامین B12 آنها برآورد شود سپس پنج سال بعد، این کودکان تحت چندین آزمون رشد شناختی قرار گرفتند.
 
دکتر کوستاد گفت: بسیاری از کودکان نپالی که در این مطالعه شرکت کردند، سطح ویتامین B12 به شدت پایینی نداشتند اما سطوح آنها کمتر از حد مطلوب بود که کمتر از توصیه‌ها برای بهترین رشد و تکامل ممکن است. این مورد مانند کمبود پنهان ویتامین در بدن این کودکان است که باعث می‌شود سلول‌های آنان به شدت کار کنند تا خطر قریب‌الوقوع را نشان دهند.
 
مطالعه ما سهمی در معمای بزرگی، برای درک پیامدهایی است که سطوح پایین B12 ممکن است بر رشد شناختی کودکان کوچک داشته باشد.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان