سرویس سیاست مشرق- درحالیکه هواداران ایرانی و برخی آمریکاییها به ورزشگاه الثمامه نزدیک شده تا یک بازی حساس را از نزدیک تماشا کنند؛ اتفاقات عجیبی در حوالی استادیوم روی میدهد! در آن شب اغلب هواداران ایرانی با پوشیدن لباسهایی به رنگ سفید و قرمز به تأسی از رنگ پرچم تیم محبوبشان ایران است خود را آماده میکنند تا در صورت پیروزی تیمملی یک صعود تاریخی را تجربه کنند، این پیروزی در برابر تیم آمریکا میتوانست کام مردم را شیرین کند، آن روزها در برخی محلات شهر تهران حوادثی ناگوار در حال وقوع بوده و برخی به بهانه مرگ مهسا امینی در پی روشن کردن آتش یک توطئه بزرگ در شهر بودند.
همزمان با ورود تماشگران به ورزشگاه قطری، نزدیک به 50 نفر با لباسی کاملا متفاوت از بقیه وارد گیت ورودی ورزشگاه میشوند. این افراد لباسهایی به رنگ مشکی پوشیده که روی آن چند شعار سیاسی نوشته شده است، این شعارهای خاص برگرفته از اغتشاشات اخیر در داخل کشور بود، این افراد که به تیشرت مشکیها معروف بودند در صدد بودند تا با خودنمایی در برابر دوربینهای خبری و نیز شعاردادن علیه تیمملی فضای ورزشگاه را متشنج کنند!
عکس/ تیشرت مشکیها با حمایت مالی منافقین به محل برگزاری جامجهانی آمدند
با نزدیک شدن به ایام برگزاری جامجهانی سرویسهای اطلاعاتی دشمن تدارکات وسیع ضدایرانی را به طرز قابلتوجهی افزایش داده بودند، ایجاد شکاف میان اقشار مختلف، راه انداختن دوباره مشاین جنگ شهری و استفاده از ظرفیت خشونت ورزشی یکی از اهداف پنهانی در پس برگزاری جامجهانی فوتبال در قطر بود. در آن روزها ضدانقلاب با استفاده از رسانههای مختلف ضدایرانی به ویژه شبکه تروریستی اینترنشنال هر روز هزاران شایعه تولید کرده و در شبکههای اجتماعی نشر میداد یکی از این دست شایعات عجیب خبر کشته شدن یک جوان تهرانی پس از برگزاری مسابقه فوتبال میان ایران و آمریکا در حوالی شهرک اکباتان بود.
این خبر با وسعت زیادی در شبکههای اجتماعی دستبهدست شده بود؛ بیبیسی فارسی که آن روزها رقابت تنگاتنگی با اینترنشنال داشت نوشت که فرزین معروفی؛ جوانی که به جرم شادی هدف شلیک مستقیم نیروهای امنیتی قرار گرفت! در این خبر آمده بود که فرزین معروفی جوان اهل مهاباد که پس از شکست تیم فوتبال ایران به خیابان آمده بود، در اثر شلیک مستقیم کشته شده است.
رسانههای ضدانقلاب در آن روزها به این خبر قابل توجه ضریب ویژه خبری داده و سعی داشتند از حاشیههای خاص یک بازی فوتبال در جامجهانی یک جنگ امنیتی پرقوت در تهران بسازند، در این خبر توجه به شهرک اکباتان به عنوان یکی از محلات متاثر از گروهکهای ضدانقلاب نیز قابل توجه بود.
فرزین معروفی چه کسی است و چگونه کشته شد؟
فرزین معروفی متولد 24آذر1381، متولد مهاباد ولی بزرگ شده تهران است، این جوان 21 ساله در یک شرکت بیمه مشغول به کار بوده و مرحوم معروفی تنها فرزند خانواده و دانشجو سال دوم رشته مدیریت بازرگانی بینالمللی بوده است.
وبسایت ایران وایر که توسط فرقه ضاله بهائیت حمایت مالی میشود در شرح شب حادثهای که منجر به فوت مرحوم فرزین معروفی شده است نوشته است: در شب کشته شدن فرزین، چندین نیروی لباس شخصی درحالیکه دوستان فرزین را همراه خود داشتهاند، به محل زندگی او مراجعه میکنند و وقتی متوجه میشوند که خانواده منزل نیستند، بهسراغ یکی از همسایهها میروند؛ به همسایه گفته بودند باید خانواده به کلانتری مراجعه کنند. پدر فرزین در شب کشته شدن فرزند خود، برای انجام یک عمل جراحی در بیمارستان بستری بود، بر اساس این خبر فرزین معروفی پس از بازی فوتبال به ضرب گلولهای مشکوک کشته شده است!
اما رسانههای ضدانقلاب در انتشار این خبر یک گاف اساسی داده تا این پروژه به مانند موارد پیشین خیلی زود لو برود، وب سایت تروریستی شبکه حقوق بشر کردستان در شرح این حادثه نوشته است که فرزین بههمراه 3 تن از دوستان خود شب 9 آذر، در خودرو یکی از دوستانش برای شادی به خیابان رفتند که مورد اصابت گلوله نیروهای جمهوری اسلامی قرار گرفتند. در این حمله فرزین با شلیک مستقیم کشته شد.
نکته جالب آنکه رسانههای دروغپرداز برای تشریح سناریو خود حتی زمان دقیق بازی میان تیمهای ملی ایران و آمریکا را نیز چک نکرده بودند زیرا این بازی نه ساعت 9 شب بلکه ساعت 22:30 به وقت تهران برگزار شده و به صورت طبیعی هواداران فوتبال هیچگاه قبل از شروع یک مسابقه ورزشی برای شادی به خیابان نمیروند!
اما اصل ماجرای این حادثه چه بوده است؟
یک کانال تلگرامی نزدیک به ضدانقلاب که اینروزها به دلیل اختلافات مالی با گردانندگان دست به افشاگری علیه براندازان میزند روز گذشته پرده از این ماجرا برداشته و با دروغین خواندن سناریو کشته سازی فرزین معروفی نوشته است که مرحوم معروفی چند ساعت قبل از شروع بازی فوتبال در اثر تصادف با یک خودرو در حوالی اتوبان ستاری کشته شده است!
عکس/ محل تصادف خودروی 206 در نزدیکی شهرک اکباتان
این کانال تلگرامی که نقش اساسی در اغتشاشات محله محور دارد نوشته است:
بازی ساعت چند شروع شد؟ خودتونمیگین 10:30 تصادف شد، بازی ساعت 12 شب تموم شد. چه شادی ای بعد باخت ایرانی که 2ساعت قبلش بوده؟ دیگه چیزی که به چشم دیدیمو لطفا تکذیب نکنین! فرزین معروفی 8 آذر ساعت 21:45، یک ساعت قبل از شروع بازی ایران-آمریکا در اتوبان ستاری روبهروی باشگاه پاس با ماشین 206 شخصی به اسم مهدی به گاردریل میکوبن که عکسهای تصادفو توییت کرده بودیم. متوجه شدیم یکی از 3 سرنشین، فرزین معروفی از بچههای آپادانا فوت شده؛ ماجرا تیرخوردن او در شب بازی از اساس دروغ است.
کشته سازی یکی از ترفندهای رسانهای دشمن در طی اغتشاشات است، در این سناریو نویسی خاص اخباری دروغین با وسعتی بالا در شبکههای اجتماعی دست به دست شده تا رگ احساسات اجتماعی با حوادث درگیر شود. در این تاکتیک جنگ روانی رسانههای ضد ایرانی فوتیهای حوادثی مثل مسمومیت، تصادف و خودکشی و یا حتی فوت عادی را بهجای کشتههای اغتشاشات معرفی میکنند و هربار با برملا شدن دروغِ خود به سراغ سوژه جدید میروند.
یکی از معروفترین مصادیق پروژه کشته سازی ماجرای سعیده پورآقایی است که ادعا شده بود پس از دستگیری، شکنجه و هتک حرمت توسط بسیجیان، سوزانده شده و در قطعه 302 بهشت زهرا دفن شده است! اما چندی بعد، این دختر که از خانه فرار کرده بود شناسایی و به خانوادهاش تحویل داده شد. از عجایب آن بود که برای این شخص حتی مراسم ختمی نیز ترتیب داده شده و موسوی از سران فتنه نیز در آن شرکت کرده بود، بعدها دو تن از خبرنگاران رادیو فردا(ارگان خبری سازمان سیا) اعتراف کردند که کل این مارجرا ردورغ و داستان پردازی بوده است!
اما نکته قالب توجه ردباره سناریوهای کشتهسازی در سالهای اخیر آن است که ضدانقلاب با استفاده از ترفندهای روانی چنان روی خانوادههای برخی از افراد فوت شده اثر میگذارند که آنها کشته شدن فرزندان خود را باور کرده و روی آن پافشاری میکنند، درباره خانواده مرحوم فرزین معروفی نیز این وضعیت شکل گرفته و یکی از والدین با وجود آنکه جسد فرزندش را تحویل گرفته و آن را در یکی از آرامستانهای کشور دفن کرده است و نامه پزشکی قانونی را نیز در اختیار دارد، اما به دلیل مسائل روانی و نیز استفاده از فضای رسانهای ضدانقلاب روی این دروغ عجیب پافشاری میکند.
البته نفوذ نفاق روی این دست خانوادهها اتفاق تازهای نیست، پیش از این در ماجرای فوت ستاربهشتی مشخص شده بود که یک خبرنگار اصلاحطلب به واطه جمعآوری خبر با خانواده این دست افراد که اغلب از نظر روحی نیز آشیبپذیر هستند ارتباط گرفته و حتی به واسطه این تعاملات جای این افراد بیانیه نویسی نیز کردهاند.
به عنوان مثال نفوذ ضدانقلاب به ویژه شبکه رسانهای و سایبری نفاق روی افرادی چون خانواده معدوم مهدی کرمی از قاتلین شهید روحالله عجمیان به قدری است که این فرد دوشخصیتی شده است، این فرد که پیش از اعدام مهدی کرمی از فرزندنش به دلیل آزار و اذیت خانواده شکایت کرده بود این روزها یک قاتل با سوابق متعد کیفری را در حد یک مبارز سیاسی در رسانهها بالا برده است.
در شب بازی ایران و آمریکا در حالیکه مجری شبکه تروریستی اینترنشنال از باخت تیمملی خوشحال و رکسانا صابری به عنوان خبرنگار ورزشی در ورزشگاه مشغول عکسبرداری بود، همزمان شبکه آشوب در برخی محلات خاص برای سوژه خود میگشت رافائلاوفک، کارشناس مسائل تسلیحات نظامی هستهای رژیم صهیونیستی درباره تقارن همزمان این سه واقعه در یادداشتی نوشت اینکه وقتی برخی (عناصر آشوب) شکست تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی ابراز خوشحالی میکنند یک معنا خاصی دارد؛ گویی برخی در تهران برای حمله نظامی به ایران زیر پای آمریکا و رژیم موقت صهیونیستی فرش قرمز انداختهاند!