گیاه سیر به دلیل بوی ناخوش و تندی خاص خود، محبوبیت کمتری در بین مردم دارد. اما این گیاه پر خاصیت در درمان مشکلات پوستی بسیار موثر بوده و کافی است تنها یکبار از آن استفاده کنید تا نتیجه بی نظیرش را به چشم ببینید. از جمله فواید آن: رفع چین و چروک ها، جوان سازی و درمان لک پوست و پیشگیری از افتادگی و… می باشد. سیر تنها به رفع مشکلات پوستی محدود نمی شود. علاوه بر آن به عنوان تقویت کننده و افزایش دهنده رشد مو و درمان قارچ های بدن بسیار موثر است. حال با ما آماده شوید تا در ادامه شما همراهان عزیز را با انواع ماسک سیر خانگی آشنا سازیم.به طور خلاصه وار برای شروع ساخت ماسک در منزل کافی است تا چند حبه سیر را پوست بگیرید و با یک قاشق چای خوری عسل و در صورت تمایل با یک چهارم قاشق چای خوری زرد چوبه ترکیب کنید و سپس آن را به مدت زمان 20 دقیقه بر روی پوست بگذارید تا با آرامش پوست و روند تکرار کردن این ماسک به نتیجه ی دلخواه خود برسید. بهترین زمان برای زدن ماسک صورت چگونه است؟
از جمله فواید سیر با ساخت ماسک آن در درمان مشکلات پوستی
- ضد آکنه
- بر طرف کردن جوش های سر سیاه پوست
- جلوگیری از پیری پوست ( انواع ماسک برای جلوگیری از پیری پوست )
- جلوگیری از قارچ پوست
- مرطوب ساختن پوست
- از بین بردن محل ایجاد شده جوش و زخم
- بخور سیر
- درمان پسوریازیس
- درمان قارچ های ایجاد شده بر بدن
از جمله عوارض استفاده ی نا به هنگام یا مکرر از سیر
- تحریک پذیری و خارش پوست
- ایجاد واکنش های آلرژیک
- درماتیت زوستری فرم ( دسته ای از ضایعات پوستی )
- کهیر ( تورم و قرمزی )
- تاول
انواع ماسک صورت خانگی با سیر
در این گونه از ساخت ماسک، حبه های سیر را پس از پوست گیری یا به صورت مستقیم روی جوش ها قرار می دهید و یا همراه با آب و غذا میل خواهید کرد. اگر روش اول را انجام داده اید، بهتر است پس از گذشت چند دقیقه صورت خود را با آب شست و شو دهید تا مانع از سوزش و خارش آن شوید. حتی در صورتی که به دلیل بوی ناخوشایند سیر از آن نمی خواهید استفاده کنید، اضافه کردن چند قطره گلاب این مشکل را حل خواهد کرد.
در این گونه از ساخت ماسک، چند حبه سیر را رنده کنید و بگذارید در مدت زمانی کوتاه با دمای محیط استراحت کند. سپس به کمک پنبه، آب سیر را بر روی جوش ها بمالید و شست و شو دهید.
چند حبه سیر را رنده و با دو قاشق ماست و یک قاشق عسل ترکیب کنید و بر روی پوست بگذارید. بعد از گذشت چند دقیقه صورت را با آب شست و شو دهید.
پس از رنده کردن چند حبه سیر آن را با یک قاشق عسل یا یک قاشق زرد چوبه ترکیب کنید و به پوست بزنید. بدانید که زردچوبه در کاهش التهابات جوش تاثیرات زیادی دارد. حال با گذشت مدت زمان 20 دقیقه پوست خود را بشویید.
-
استفاده از سیر و آلوئه ورا:
چند حبه سیر را رنده و با نصف فنجان آب ترکیب کنید. پس از کمی استراحت در دمای محیط، آلوئه ورا را به ماسک افزوده و به خوبی روی پوست بگذارید. با گذشت مدت زمان 20 دقیقه ماسک را از روی صورت پاک کنید.
-
استفاده از سیر و سرکه سیب:
در این ماسک سیر را رنده کرده و بعد از مدتی استراحت با یک قاشق سرکه سیب و یک قاشق آب ترکیب کنید. به کمک پنبه آن را به روی جوش ها بمالید و با گذشت زمانی 10 دقیقه ماسک را از روی پوست خود پاک کنید.
صحبت پایانی:
( جوش و آکنه، تیرگی و چین چروک پوست، افتادگی ) این ها مشکلات ساده ای نیستند که درطول یک شب و یا با انجام تنها یک روش حل شوند. هر درمانی نیازمند دوره زمانی مطلوب خودش است. اگر روش های خانگی را انتخاب کرده اید، باید این نکته را مد نظر داشته باشید که زمان بیشتری را به نسبت روش های شیمیایی باید بگذرانید. با صبر و حوصله، به دور از هیچ گونه استرس و نگرانی ای برای بهبود پوست خود تلاش کنید و مطمئن باشید که نتیجه ی خوبی در انتظارتان خواهد بود. ما در این مقاله انواع ماسک سیر را به شما معرفی کرده ایم. کافی است که از همین الان برای رفع مشکل پوستی خود، روش های گفته شده را امتحان کنید.