ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه آش ریواس

یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.

ماهنامه سرآشپز - نگین نورخدایی: یک آش اصیل ایرانی که کاملا حال و هوای بهاری دارد و با دستور پخت آسان چالش های شما را برای پخت یک آش حرفه ای حل می کند.

موارد مورد نیاز:
 
  • گوشت (مکعبی خردشده): 200 گرم
  • ریواس (حلقه خرد شده): 200 گرم
  • پیازچه (خرد شده): 2 عدد
  • جعفری (خرده شده): 120 گرم
  • نعنا (خرد شده): 30 گرم
  • کمپوت لوبیا و کمپوت نخود (از هر کدام): 1 عدد
  • سیر (له و ریز خرد شده): 2 حبه
  • قرص عصاره گوشت: 1 عدد
  • نعنا خشک: 5 ق چ
  • زردچوبه: یک دوم ق چ
  • تخم گشنیز: 1 ق چ
  • روغن مایع: 40 میلی لیتر

 آش ریواس
 
روش پخت:

1. نیمی از روغن را درون قابلمه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید. سپس پیازچه، زردچوبه و تخم گشنیز را به آن اضافه کرده و به مدت 1 دقیقه تفت دهید. سپس گوشت (بهتر است از سردست استفاده شود) را به آن افزوده و تفت دهید تا رنگ گوشت قهوه ای رنگ شود. بعد سیر را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی سیر به مشام برسد. بعد عصاره گوشت را به همراه 1 لیتر آب به آن اضافه کنید و با در بسته حدود 1 ساعت بگذارید تا بپزد.

2. نعنا، جعفری و 1 لیتر آب را به مواد اضافه کنید و 1 ساعت دیگر بگذارید تا بپزد (در این مرحله در قابلمه را نگذارید تا سبزی رنگ خود را از دست ندهد).

3. نخود، لوبیا و ریواس را به مواد افزوده، بعد از 15 دقیقه از روی حرارت بردارید.

4. بقیه روغن را درون تابه کوچکی داغ کنید و نعنا خشک را به آش اضافه کنید. بعد از 20 ثانیه از روی حرارت بردارید و روی آن را با نعنا داغ تزیین کنید.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان