ماهان شبکه ایرانیان

اطلاع رسانی / گزارش سال ۱۴۰۱ عطاویچ منتشر شد

مزه‌ها فراتر از مرزها

آمارها و فعالیت‌های سال ۱۴۰۱ عطاویچ را شامل می‌شود، با نگاهی به دورنمای صنعت غذا در ایران و جهان و با عنوان «مزه‌ها فراتر از مرزها»، توسط روابط عمومی عطاویچ منتشر شده است.

نخستین گزارش سالانه عطاویچ در رویدادی آنلاین با حضور عطا قطبی و میلاد گودرزی، بنیان‌گذار و مدیرعامل این کسب‌وکار صنایع غذایی ایران منتشر شد.        

این گزارش که آمارها و فعالیت‌های سال 1401 عطاویچ را شامل می‌شود، با نگاهی به دورنمای صنعت غذا در ایران و جهان و با عنوان «مزه‌ها فراتر از مرزها»، توسط روابط عمومی عطاویچ منتشر شده است.   

میلاد گودرزی، مدیرعامل عطاویچ در مورد اهداف این شرکت از انتشار گزارش سال 1401 گفت: «با افتخار اعلام می‌کنیم که با اعتماد هم‌میهنان عزیز خود موفق شدیم که در سال گذشته 23 شعبه را در دو کشور ترکیه و آلمان افتتاح کنیم تا رویای ورود عطاویچ به بازار جهانی محقق شود. این موفقیت که گام‌ جدیدی برای توسعه هر چه بیشتر عطاویچ محسوب می‌شود، تنها با اعتماد و دلگرمی هموطنان‌مان بدست آمده و از این رو ضمن قدردانی از این حمایت، تصمیم گرفتیم تا گزارش سالانه‌ 1401 را برای آگاهی و شناخت بیشتر هموطنان از چگونگی فعالیت عطاویچ منتشر کنیم».        

مزه‌ها فراتر از مرزها

براساس این گزارش، ارزش بازار فست‌فود ایران در سـال 2022 نزدیک به 1200 میلیون دلار تخمین زده شده و پیش‌بینی می‌شود که این رقم تا سال 2027 به 3252 میلیون دلار برسد.       

همچنین طبق آمار اعلام شده در این گزارش، عطاویچ به مشتریان خود در سال 1401 در مجموع بیش از 16.8 میلیارد تومان معادل قیمت 100 هزار پیتزای مخصوص پنجره‌ای متوسط خود در این سال تخفیف داده است.

گزارش سال 1401 عطاویچ دارای 6 فصل است که داده‌ها و آمارهای مربوط به تعداد شعب، میزان سفارش‌ها، غذاهای محبوب، توسعه سازمانی و دورنمای صنعت غذا را شامل می‌شود.

 

مزه‌ها فراتر از مرزها

داستان عطاویچ

در ابتدای این گزارش و در بخش پیشگفتار، ماجراهای راه‌اندازی عطاویچ و چالش‌های عطا قطبی، بنیان‌گذار این فست‌فود روایت شده است. داستان تاسیس عطاویچ، سال 1379 و از یک مغازه 24 متری در شهر تهران شروع می‌شود؛ این ماجرا در سال 1401 پس از گذشت 22 سال به فست‌فودی زنجیره‌ای رسیده که دارای 64 شعبه در ایران و 23 شعبه در خارج از کشور بوده است. تعداد شعب عطاویچ در خارج از کشور تا لحظه انتشار گزارش در سال 1402 به 25 شعبه (4 شعبه در کشور آلمان و 21 شعبه در کشور ترکیه) رسیده است.

عطا قطبی، بنیانگذار عطاویچ، در رویداد انتشار گزارش سالانه 1401 این کسب‌وکار گفت: « زمانی که در مقطع سوم دبیرستان تحصیل می‌کردم، با اتکا به تجربه‌ای که از همکاری با مادرم در زمینه تهیه و تامین غذای بوفه مدارس اندوخته بودم و علاقه‌مندی به فعالیت در حوزه غذا، اولین مغازه خود را راه‌اندازی کردم که بعدا تبدیل به اولین شعبه عطاویچ شد. از همان ابتدا نیز رویای تاسیس کسب‌وکاری در اندازه بازار‌های جهانی و رقابت با برندهای بزرگ و معروف این حوزه را در سر می‌پروراندم. این رویا حالا با تلاش همکارانم در مجموعه عطاویچ و اعتماد مردم که سرمایه اصلی عطاویچ است، به واقعیت نزدیک شده است».

آمارها و داده‌ها

گزارش سالانه عطاویچ که در بازه زمانی اول فروردین تا 29 اسفند ماه 1401 جمع‌آوری شده، نشان می‌دهد که در سال گذشته با وجود بحران‌ها و مشکلات اقتصادی میزان فروش عطاویچ در پایان سال 1401 نسبت به ابتدای سال بیش از 46 درصد رشد داشته است. طبق آمارها بیشترین تعداد سفارش عطاویچ به روز 26 اسفند ماه 1401 اختصاص دارد که 5427 سفارش به مشتریان تحویل داده شده است.      

عطاویچ از جمله کسب‌وکارهای پیشرو در صنایع غذایی ایران به شمار می‌رود که فروش از طریق اپلیکیشن را راه‌اندازی کرد. این رویه در ادامه با آغاز به کار وبسایت اختصاصی عطاویچ تغییر شکل داد. براین اساس در سال گذشته 67 درصد سفارش‌ها به شکل حضوری، 20 درصد از فروش آنلاین در اسنپ‌فود و 13 درصد از طریق فروش آنلاین در وبسایت عطاویچ به ثبت رسیده است.

بیشترین میزان سفارش و همچنین تخفیف عطاویچ نیز به آخرین ماه سال اختصاص دارد که با ثبت بیش از 121 هزار سفارش و دو میلیارد تومان تخفیف رکوردار سال 1401 بوده است. براین اساس روز 17 اسفند ماه 1401 با 95 میلیون تومان تخفیف نیز رکورد بیشترین تخفیف در یک روز را به خود اختصاص داده است.

عطاویچ دارای 64 شعبه داخلی است که این شعب در 21 استان و 38 شهرستان ایران قرار دارند تا طیف متنوع‌تر و گسترده‌تری از شهروندان طعم غذاهای عطاویچ را بچشند. براین اساس بیشترین میزان سفارش در سال 1401 پس از تهران، به ترتیب در استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی و کرمانشاه به ثبت رسیده است. از نظر ارزش سبد خرید نیز، استان هرمزگان با میانگین 320 هزار تومان خرید در هر سبد، در میان استان‌ها رکوردار است، پس از آن مازندران با 318 هزار تومان در رتبه بعدی قرار دارد.

همچین در سال 1401 نیز 1024 نفر در شعب عطاویچ مشغول به فعالیت بوده‌اند.

محبوب‌ترین غذاها

منوی متنوع عطاویچ در سال 1401 شامل 64 غذا، 10 گروه غذایی و 11 پیش‌غذا می‌شد. براین اساس در سال گذشته به ترتیب پیتزا، پیش‌غذا و برگر محبوب‌ترین غذاهای عطاویچ بوده است. در این میان، پیتزای مخصوص پنجره‌ای متوسط با 147 هزار سفارش، پرطرفدارترین آیتم غذایی عطاویچ در سال 1401 بوده است. پس از آن به ترتیب همبرگر و چیزبرگر عطاویچ قرار دارند.

در بخش پیش‌غذاها، به ترتیب سیب‌زمینی، قارچ سوخاری و سالاد سزار محبو‌ب‌ترین آیتم‌های غذایی عطاویچ در سال گذشته بوده‌اند.

با ارزش‌ترین خرید

با ارزش‌ترین سبد خرید عطاویچ در سال 1401 توسط یک سازمان مردم نهاد فعال در حوزه کودکان کار و خیابانی به مبلغ 146 میلیون و 931 هزار تومان انجام شده است. این مبلغ در راستای فعالیت‌های مسئولیت اجتماعی عطاویچ به این سازمان بازگردانده شد تا این کودکان وعده غذایی خود را مهمان عطاویچ باشند.

عطاویچ در سال 1401 رویدادی را به نام «شنبه‌های مهربانی» کلید زد که در این رویداد هر بار یکی از شعبه‌های عطاویچ در سراسر کشور، درآمد حاصل از فروش یک شب خود را به یکی از سازمان‌های مردم نهاد خیریه اختصاص می‌دهند. طی این رویداد بیش از یک میلیارد تومان به مراکز خیریه اهدا شد.

عطاویچ در برابر غول گرانی

افزایش قیمت مواد غذایی در سال 1401 یکی از بزرگترین چالش‌های عطاویچ در این سال بود. بررسی قیمت مواد اولیه در ابتدا و انتهای سال گذشته نشان می‌دهد که مواد اولیه مورد استفاده عطاویچ در این بازه زمانی 77.5 درصد رشد داشته‌اند در حالی که میزان افزایش قیمت غذاهای عطاویچ 51 درصد بوده است. این افزایش قیمت به گونه‌ای بوده که در بخشی از مواد اولیه مانند روغن‌، نزدیک به 300 درصد و برای خمیر پیتزا بیش از 200 درصد رشد را نشان می‌دهد.

با وجود این شرایط، عطاویچ تمام تلاش خود را به کار گرفت تا افزایش قیمت‌ها به حداقل میزان ممکن و با حفظ کیفیت و استانداردهای همیشگی این فست‌فود زنجیره‌ای همراه باشد.

اهداف و چشم‌اندازهای عطاویچ

میلاد گودرزی، مدیرعامل عطاویچ طی رویداد آنلاین «انتشار گزارش سالانه 1401 عطاویچ» با اشاره به روند توسعه این شرکت گفت : «بهبود، رشد و نوآوری از ابتدای فعالیت عطاویچ یکی از ارزش‌ها و برنامه‌های اصلی این کسب‌وکار بوده است. این نوآوری در برهه‌های زمانی مختلف مثل دستور پخت غذا و فروش از طریق اپلیکیشن بروز پیدا کرده است».

به گفته گودرزی، عطاویچ برای سال‌های آینده اهدافی همچون : تقویت پلتفرم فروش آنلاین وبسایت عطاویچ، به‌روزرسانی زیرساخت و ارتقای کیفی تجهیزات شعب، راه‌اندازی شعب جدید در تهران و افزایش شعب در سایر استان‌های ایران و توسعه جغرافیایی به سایر کشورها را برای خود طراحی کرده است. 

در این رویداد همچنین برندگان کمپین‌های عطاویچ با انجام قرعه‌کشی مشخص شدند.

برای دانلود و مطالعه کامل گزارش سال 1401 عطاویچ لطفا بر روی این لینک کلیک کنید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان