ماهان شبکه ایرانیان

ایران میزبان برگزاری کنگره پستی آسیا و اقیانوسیه شد

معاون وزیر ارتباطات از میزبانی ایران برای برگزاری دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه (APPU ) برای سال ۲۰۱۷ خبر داد.

ایران میزبان برگزاری کنگره پستی آسیا و اقیانوسیه شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسین مهری از برگزاری دوازدهمین کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه (APPU) به عنوان بالاترین مرجع تصمیم گیری در این اتحادیه، پس از 17 سال و با حضور 32 کشور در تهران خبر داد و گفت: ایران در سال 1877 پس از گذشت 3 سال از تشکیل اتحادیه جهانی پست در سال 1874، به این اتحادیه پیوسته است. هم اکنون نیز 192 کشور عضو این اتحادیه هستند.

مدیرعامل شرکت ملی پست با بیان اینکه کنگره پستی آسیا و اقیانوسیه، بزرگترین کنگره منطقه ‏ای در سطح آسیا و اقیانوسیه و مهم ترین مجمع تصمیم ‏گیری درخصوص توسعه و بهبود امور پستی در منطقه است، خاطرنشان کرد: براساس هماهنگی های به عمل آمده، کنگره 2017 اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه با هدف تبیین و بررسی سیاست های منطقه ای در حوزه پستی و تبادل تجربیات و توسعه همکاری های بین المللی، به میزبانی ایران 12 تا 15 تیرماه سال جاری در هتل المپیک تهران برگزار می شود.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 32 کشور در این اتحادیه عضویت دارند افزود: ایران پس از 17 سال دوباره میزبانی برگزاری کنگره اتحادیه پستی آسیا و اقیانوسیه را برعهده گرفته است؛ این کنگره در سطح وزرا، معاونین وزیر، مدیران عامل و سفرای کشورها برگزار می شود و دبیر کل اتحادیه پستی جهانی، معاون وی و همچنین رئیس شورای راهبری اتحادیه نیز در این کنگره حضور دارند.

مهری به حضور کشورهای ترکیه، سوییس و فرانسه به عنوان ناظر در این کنگره اشاره کرد و گفت: توسعه سرویس های الکترونیکی، تجارت الکترونیک مرزی و فرامرزی، توسعه سرویس های مالی، توسعه پایدار و دغدغه زیست محیطی و امضای تفاهم نامه با برخی کشورها از جمله کره جنوبی از برنامه های این کنگره 4 روزه است.

معاون وزیر ارتباطات گفت: در راستای تبادل تجربیات کشورها در این حوزه طرح کلان GNAF (یکپارچه سازی کدهای پستی) برای کشورهای عضو با هدف صدور دانش فنی ایران در این کنگره معرفی و همچنین توسعه همکاری های آموزشی با APPU با استفاده از ظرفیت های دانشکده پست و مخابرات بررسی می شود.

وی میزبانی دوازدهمین کنگره اتحادیه آسیا و اقیانوسیه پستی را یکی از دستاوردهای برجام عنوان کرد و گفت: اتحادیه جهانی پست یکی از آژانس های تحصصی زیر مجموعه سازمان ملل است و طبیعی است که اگر کشوری توسط سازمان ملل تحریم شده باشد نمی تواند میزبان کنگره های بین المللی باشد.

مهری با اشاره به اینکه به دنبال برگزاری این کنگره، جمهوری اسلامی ایران ریاست شورای اجرایی را به‌ مدت 4 سال تا کنگره آتی که در کشور تایلند برگزار می شود بر عهده می گیرد، تصریح کرد: با نزدیک‌تر شدن مواضع کشورهای منطقه به مواضع ایران، می‌توان در محافل جهانی نظیر اتحادیه پستی جهانی نفوذ و اثرگذاری در تصمیم‌گیری‌ها را با در نظر گرفتن منافع کشورهای منطقه افزایش داد.

معاون وزیر ارتباطات یکی از موضوعات این کنگره  را نیز پست مالی عنوان کرد و گفت: پست بانک ایران به عنوان بانک عامل وزارت ارتباطات، برای اجرای سرویس بین المللی IFS  که یک سرویس تبادل حوالجات است ، به اتحادیه جهانی پست معرفی شده که در این کنگره با انجام توافقات دو جانبه و چند جانبه میزان حد اعتباری این تبادلات را با کشورهای عضو اتحادیه مشخص می کند.

مدیرعامل شرکت ملی پست ادامه داد:  نرم افزار IFS  به تازگی توسط پست بانک نصب شده و درحال مراحل آزمایش خود است که به وسیله آن، امکان تبادل حوالجات با 170 کشور دنیا ایجاد می شود و با این کار خیلی از مشکلات مربوط به حوالجات خارجی مرتفع شده و باعث رونق درحوزه تجارت الکترونیک می شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان