فولاد ساز برتر سال ۱۴۰۲ که بود؟

رشد منفی تولیدکنندگان بزرگ در حالی رخ داده که اغلب تولیدکنندگان با افزایش تولید قابل ملاحظه ای مواجه شدند که البته بخشی از این رشد تولید حاصل به ثمر رسیدن طرح های توسعه ای بوده اما  واحدهایی نیز در سال ۱۴۰۲ رشد تولید حاصل عملکرد مدیریت را تجربه کردند.

در بررسی عملکرد تولیدکنندگان زنجیره فولاد نکته ای بر خلاف انتظارها وجود داشت، تولیدکنندگان بزرگ و قدیمی فولاد که باید به ثبات نسبی در بخش تولید رسیده باشند با رشد منفی مواجه شدند.

به گزارش فردای اقتصاد، رشد منفی تولیدکنندگان بزرگ در حالی رخ داده که اغلب تولیدکنندگان با افزایش تولید قابل ملاحظه ای مواجه شدند که البته بخشی از این رشد تولید حاصل به ثمر رسیدن طرح های توسعه ای بوده اما  واحدهایی نیز در سال 1402 رشد تولید حاصل عملکرد مدیریت را تجربه کردند.

در بررسی عملکرد 16 شرکت فولادی در سال گذشته، 5 شرکت کاهش و 11 شرکت رشد تولید را در کارنامه به ثبت رساندند.

شرکت صبا فولاد خلیج فارس به عنوان تولید کننده بریکت آهن اسفنجی با تولید یک میلیون و 232 هزار تن بریکت اسفنجی بیشترین رشد تولید معادل 48.5 درصد را در زنجیره فولاد از آن خود کرد. رشد تولید این شرکت حاصل عملکرد مدیریت صحیح منابع و بهره وری بوده و طرح های توسعه ای این شرکت به تازگی آغاز شده است.

شرکت فولاد خراسان تولید کننده ای بود که با بیشترین میزان رشد تولید معادل 32 درصد بر جایگاه دوم تولیدکنندگان زنجیره فولاد و رتبه نخستین فولاد ساز کشور را در سال 1402 کسب کرد. میزان تولید انواع محصول در این شرکت معادل یک میلیون و 667 هزار و 132 تن بود. این میزان رشد تولید در حالی رخ داده که سال 1401 به دلیل کمبود انرژی تولید فولاد خراسان تحت شعاع قرار گرفته و کاهش یافته بود.

سومین فولاد سازی که رشد تولید داشت فولاد آلیاژی ایران بود که افزایش 26.7 درصدی را تجربه کرد که با به ثمر رسیدن پروژه یزد یک به این میزان رشد دست یافته است. میزان تولید انواع محصولات فولادی این شرکت معادل 564 هزار و 874 تن بود.

فولاد ساز بعدی که با رشد تولید همراه شد، شرکت ورق خودرو چهار محال بختیاری بود که رشد 23 درصدی را تجربه کرد. شرکت پارس فولاد سبزوار نیز  با رشد 15.7 درصدی 777 هزار و 703 تن آهن اسفنجی تولید کرد.

همچنین فولاد اکسین و آهن و فولاد ارفع با رشد نزدیک 15 و 9.2 درصدی رشد تولید را در کارنامه کاری خود ثبت کردند.

شرکت فولاد کاوه جنوب کیش نیز با تولید یک میلیون و 579 هزار و 581 تن انواع محصول رشد 2.3 درصدی را تجربه کرد.

فولاد هرمزگان و فولاد خوزستان از جمله شرکت هایی بودند که در سال 1402 کاهش تولید به ترتیب 9.8 و 4.8 درصدی را تجربه کردند، در اطلاعیه هایی که این شرکت ها در سامانه کدال منتشر کردند کمبود انرژی را عامل توقف تولید و کاهش آن اعلام کردند.

 

فولاد ساز برتر سال 1402 که بود؟

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان