عصر ایران - استراتژی جریان پایداری در مواجهه با مسعود پزشکیان از ابتدای کارزار رسمی انتخابات استفاده از ترفند محمود احمدی نژاد در انتخابات سال 88 است؛ اگر احمدی نژاد در آن انتخابات از حربه هاشمی هراسی برای پیروزی بر میرحسین موسوی استفاده کرد ترفند تیم عملیات روانی جریان سوپر انقلابی که اکنون سعید جلیلی آن را هدایت می کند روحانی هراسی است؛ ترفندی که کپی برداری شده از کمپین انتخاباتی احمدی نژاد است حال آنکه مسعود پزشکیان طی روزهای گذشته تلویحا با دیدارهایی که داشته عملا پاسخ اینگونه عملیات روانی را داده است.
پرشکیان در شروع کارزار انتخاباتی به سراغ محمدرضا عارف معاون اول دولت اصلاحات که خود در مظان کاندیداتوری بود رفت و این دیدار در عالم سیاست که باید به دنبال نشانه ها بود معنا و مفهوم خاصی دارد. عارف البته دیدار پزشکیان را بی پاسخ نداشت و شب گذشته دیدار مفصلی با پزشکیان داشت.
عارف در دولت دوم خاتمی عملا هدایت بخش عمده ای از دولت را بر عهده داشت و با تقسیم کاری که با خاتمی صورت گرفت مباحث مربوط به اقتصاد و حوزه علم و فناوری بر عهده عارف بود که در این دو حوزه کارنامه موفقی دولت اصلاحات داشت و به اذعان کلیه آمار های رسمی و متخصصین امر و قاطبه مردم، موفق ترین کارنامه دولتهای پس از انقلاب بود.
همچنین پزشکیان با رئیس جمهور اصلاحات، سیدمحمد خاتمی که روزگاری وزیر او بود نیز دیدار کرد و خاتمی نیز، رسماً و علناً حمایت خود از او را اعلام داشت.
پزشکیان در گام های بعدی با محمدجواد ظریف و علی طیب نیا دیدارهایی داشت و ظریف که در دولت خاتمی معاون وزیر خارجه بود، شخصا برای کمک به پزشکیان به گفته خودش کت را در آورد و وارد میدان شد.
علی طیب نیا در دولت خاتمی بهطور پیوسته دبیر و مشاور کمیسیون اقتصادی دولت بود. او در سال 1376 به صورت همزمان در سمت معاون طرح و بررسی (امور اقتصادی) فعالیت میکرد و همه مسئولیتهای اقتصادی معاون اجرایی رئیسجمهور را برعهده داشت. طیب نیا سپس با عنوان معاون هماهنگی امور اقتصادی و فنی معاون اول رئیسجمهور فعالیت خود در نهاد ریاست جمهوری را ادامه داد.
هر چند که خود پزشکیان به درستی گفته است که دولت او، امتداد هیچ دولتی نیست ، بلکه "دولت اول پزشکیان" خواهد بود اما اگر بخواهیم میزان قرابت او به دولت های بعد از انقلاب را بسنجیم، با توجه به این که خود او عضو دولت اصلاحات بود و نیز رئیس جمهور اصلاحات ، معاون اول او و تعدادی از دولتمردان اصلاحات از او حمایت کرده اند، می توان دولت پزشکیان را به دولت خاتمی شبیه تر دانست، دولتی که در روزگارش برغم همه کارشکنی ها و هر 9 روز یک بحران، متوسط تورم 15 درصد بود، آزادی های اجتماعی و سیاسی و مطبوعاتی حرمت داشت، جایگاه بین المللی ایران روز به روز بهتر می شد و خبری از قطعنامه های شورای امنیت علیه ایران نبود.