ماهان شبکه ایرانیان

ترکیب زندان با هوش مصنوعی، ترسناک‌ترین ایده بشر است

هوش مصنوعی می‌تواند بسیاری از جنبه‌های زندگی انسان را تغییر داده و بهتر کند. هرچند حالا ترکیب زندان با هوش مصنوعی مطرح شده است که می‌توان آن را وحشتناک‌ترین ایده بشر دانست.

شرکت‌های زیادی همچون OpenAI، متا و گوگل در تلاش هستند هوش مصنوعی را با بیشترین سرعت ممکن توسعه دهند. آنها امیدوار هستند که هوش مصنوعی آینده بشر را کاملا دگرگون کرده و شرایط را تغییر دهد. حتی ایلان ماسک نیز در مصاحبه‌ای گفت که هوش مصنوعی سبب می‌شود دیگر نیازی به کار کردن نباشد. هرچند هوش مصنوعی می‌تواند جنبه‌های تاریکی نیز داشته باشد. اخیرا نیز ایده ترکیب هوش مصنوعی با زندان مطرح شده است.

هوش مصنوعی می‌تواند یک زندان وحشتناک را برای مجرمان بسازد

ترکیب زندان با هوش مصنوعی، ترسناک‌ترین ایده بشر است

به گزارش گجت نیوز، بسیاری از کارشناسان جامعه‌شناسی بر این باور هستند که زندان نمی‌تواند در مورد جرم‌های مهم تاثیر لازم را داشته باشد. همچنین ممکن است افراد پس از گذراندن دوره زندان حتی آسیب بیشتری به جامعه وارد کنند. در این میان نباید از هزینه‌های بالای نگهداری از زندانیان غافل شد. پس راه‌حل چیست؟

یک دانشمند یمنی ترکیب هوش مصنوعی و زندان را بهترین گزینه ممکن می‌داند. البته در نتیجه این ایده افراد نباید برای چندین سال یک هدست واقعیت واقعیت مجازی را روی چشمان خود بگذارند، بلکه فقط چند دقیقه طول می‌کشد.

نسل جدید زندان Cognify نام دارد و می‌تواند به‌عنوان یک گزینه به افراد ارائه شود. آنها می‌توانند مثلا 15 سال را در زندان فیزیکی سر کنند یا اینکه خاطرات این مدت را به‌‌صورت کامل به‌جان بخرند. روش کار نیز اینگونه خواهد بود که یک ایمپلنت مغزی درون سر فرد قرار می‌گیرد. سپس هوش مصنوعی خاطرات خاصی را به‌صورت شخصی‌سازی‌شده به مجرم انتقال می‌دهد.

ترکیب زندان با هوش مصنوعی، ترسناک‌ترین ایده بشر است

در نتیجه این خاطرات فرد اتفاق‌های مختلفی که ممکن است در یک زندان فیزیکی رخ بدهد را تجربه می‌کند. همچنین همان احساسات برای فرد ایجاد شده و تا ابد باقی می‌مانند. علاوه بر اینها هوش مصنوعی می‌تواند زندان را جوری تعریف کند که فرد همان دردها و رنج‌های قربانی را تجربه کند. همچنین او باید کاملا با ناراحتی‌ها و مشکلات خانواده قربانی آشنا شود.

کل این اتفاق‌ها در چند دقیقه رخ خواهند داد؛ اما فرد پس از به‌هوش آمدن تصور می‌کند که مثلا 15 سال در زندان بوده است و تمامی خاطرات او واقعی هستند. این موضوع به‌لطف ایمپلنت مغزی و دستکاری DNA و RNA دائمی خواهد بود. به‌گفته دانشمند یمنی فعلا امکان ساخت چنین زندانی برای انسان وجود ندارد؛ اما آزمایش‌های انجام‌شده روی موش‌ها موفق بوده است. همچنین پیشرفت رباتیک و هوش مصنوعی در 10 سال آینده نیز سخت‌افزار مورد نیاز را فراهم خواهد کرد.

درست است که ترکیب زندان با هوش مصنوعی می‌تواند سبب صرفه‌جویی زیادی در هزینه‌های اقتصادی شود، اما واقع ترسناک به‌نظر می‌رسد. در این صورت احتمال اینکه زندگی یک فرد بی‌گناه به‌خاطر خاطرات غیرواقعی و به‌دلایل گوناگون نابود گردد، بسیار بالا خواهد بود. در نهایت به‌نظر می‌رسد که سازمان‌های مختلف حداقل در آینده نزدیک اجازه آزمایش کردن این ایده غیر انسانی را ندهد.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان