ماهان شبکه ایرانیان

تدفین یک زن فرانسوی درمسیر زائران اربعین (+فیلم و عکس)

ماری پیر والکمن، پژوهشگر فرانسوی، پس از سال‌ها مطالعه و تحقیق، شیعه شد و تمام عمر خود را وقف خدمت به این مذهب کرد. او که به زبان‌های مختلف شرقی تسلط داشت، نقش مهمی در معرفی شیعیان پاکستان و افغانستان به غرب ایفا کرد و در نهایت در کربلای معلا آرام گرفت.

ماری پیر والکمن که پس از مطالعه درباره اسلام و تشیع به این مذهب گروید و نام مریم ابو الذهب را برای خود برگزید،‌ سال‌ها برای شناساندن شیعیان به جوامع غربی تلاش کرد و پژوهش‌های متعددی را نیز در این زمینه انجام داد.

به گزارش خبرآنلاین، در طول تاریخ بسیارند انسان‌هایی که پس از تحقیق و پژوهش‌های فراوان به مذهب تشیع گرویده‌اند، انسان‌هایی که هر کدام داستان منحصر به فرد و اعجاب‌آوری درباره چگونگی آشنایی و دل‌باختگی‌شان به آیین تشیع دارند. مریم ابو الذهب با نام اصلی ماری پیر والکمن، اسلام‌شناس و شیعه پژوه فرانسوی نیز یکی از همین انسان‌هاست که نوجوانی و جوانی‌اش با آثار فرهنگ شرق گذشت و داستان علاقه‌مندی‌اش به مذهب تشیع بسیار شنیدنی است.

این پژوهشگر از سنین کودکی در پی مطالعه و کسب اطلاعات درباره فرهنگ‌ها و زبان‌های مختلف بود، علاقه‌اش به فرهنگ و زبان شرقی عاملی شد تا از همان دوران نوجوانی و جوانی با مهاجران پاکستانی و افغان در فرانسه دم خور شود و همین ارتباط عاملی شد تا ضمن علاقه‌مندی به فرهنگ این دو کشور، عضو موسسه زبان‌های شرقی شود.

ماری پیر سفرهای متعددی به کشورهای شرقی چون بنگلادش، ایران و لبنان داشت و در طی همین سفرها بود که با دین اسلام و مذهب تشییع آشنا شد و پس از تحقیقات و پژوهش‌هایی که درباره این زمینه داشت، در 18 سالگی به دین اسلام گروید و مذهب تشیع را برای خود انتخاب کرد و به این ترتیب مسیر تازه‌ای در زندگی پیش رویش گشوده شد. او مدتی بعد به سوریه سفر کرد و در جریان دیداری، با ناظم ابو الذهب آشنا شد و با او ازدواج کرد.

این پژوهشگر که در موسسه زبان‌های شرقی توانسته بود زبان‌های فارسی، عربی، هندی، اردو و پنجابی را یاد بگیرد، سپس راهی پاکستان و افغانستان شد و ضمن تحقیق درباره وضعیت ادیان و فرقه‌های مختلف در این دو کشور به فعالیت‌های بشردوستانه نیز مشغول شد.

تدفین یک زن فرانسوی درمسیر زائران اربعین! (+فیلم و عکس)

ابو الذهب همچنین در این مدت نقش بسیار زیادی در انعکاس وضعیت شیعیان پاکستان و افغانستان داشت و در طول مدتی که در حال رفت و آمد میان فرانسه و کشورهای شرقی بود همواره در فضای آکادمیک و تبلیغاتی غرب شرایط شیعیان پاکستان و افغانستان را مطرح و تبلیغ می‌کرد.

روز به روز بر آتش علاقه او به مذهب تشییع افزوده ‌شد تا جایی که پای او به مراسم‌ ایام محرم و عزاداری امام حسین(ع) باز شد، به طوری که هر ساله در مجالس عزاداری در شهرهای لاهور، راول‌پندی و جهنگ شرکت می‌کرد.

او هم‌چنین سفرهای متعددی به عراق و شهرهای نجف و کربلا داشت و در نهایت هم وصیت کرده بود تا پس از فوتش، پیکر او را در مسیر پیاده‌روی اربعین دفن کنند.

مریم ابوالذهب 3 سال با سرطان دست و پنجه نرم کرد و در نهایت هم تسلیم این بیماری مهلک شد و در روز اول نوامبر سال 2017 در منطقه پانزدهم پاریس دار فانی را وداع گفت.

تدفین یک زن فرانسوی درمسیر زائران اربعین! (+فیلم و عکس)

او صبح روز چهارشنبه هشتم نوامبر همان سال و دو روز مانده به اربعین امام حسین(ع)، پس از تشییع پیکرش در حرم امام علی بن ابی‌طالب(ع) در مسیر پیاده‌روی اربعین نزدیک به عمود 172، پشت حسینیه‌‌ شیخ البطحاء أبوطالب طبق وصیتش به خاک سپرده شد.

روابط شیعی-سنی، مخاصمات فرقه‌ای، و گروه‌های جهادگرا از جمله مهم‌ترین موضوعاتی بودند که ابوالذهب در طول سال‌های فعالیت خود در حوزه اسلام‌پژوهی مورد مطالعه و بررسی قرار داد.

تدفین یک زن فرانسوی درمسیر زائران اربعین! (+فیلم و عکس)

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان