ماهان شبکه ایرانیان

میدانی در پاریس به نام مارکز نامگذاری شد

دیروز جمعه در حاشیه سال فرهنگی کلمبیا و فرانسه، میدانی از شهر پاریس به احترام نویسنده خالق «صد سال تنهایی» به یاد گابریل گارسیا مارکز شد.

میدانی در پاریس به نام مارکز نامگذاری شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از یورونیوز اسپانیا، در مراسم نام‌گذاری میدانی به نام گابریل گراسیا مارکز که با حضور رییس جمهوری کلمبیا و شهردار پاریس انجام شد،  از تابلوی میدان مارکز رونمایی شد.

گابریل گراسیا مارکز برنده نوبل ادبیات سال 1982، در سال‌های 1956 و 1957 در پاریس زندگی کرد و رمان مشهور «کسی به کلنل نامه نمی‌نویسد» را در این شهر به نگارش درآورد.

این میدان در فاصله بین خیابان دوباک و خیابان مونتالبمرت که مارکز زمانی در خانه شماره 9 آن زندگی می‌کرد، و در منطقه هفت پاریس واقع است.

این در حالی است که فرانسه میزبان 250 رویداد فرهنگی کلمبیایی با حضور چهره‌هایی از این کشور در 6 ماه آینده خواهد بود. این مراسم به مناسبت پروژه « 2017 سال کلمبیا» صورت می‌گیرد.

پس از فعالیت 6 ماهه فرهنگی فرانسه در کلمبیا، اکنون فعالیت‌های فرهنگی آمریکای لاتین در فرانسه انجام می‌شود. این پروژه با موافقت مقامات دو کشور و برای گسترش و تعمیق روابط فرهنگی بین دو کشور انجام می‌شود.

گابریل گراسیا مارکز که در دهه 1960 موجب شناخته شدن فرهنگ ادبی آمریکای لاتین در جهان شد سهم مهمی در این پروژه بین‌المللی بین دو کشور دارد.

مارکز که به نام گابو هم شناخته می‌شود وقتی به عنوان دانشجوی حقوق در دانشگاه کارتاخنا تحصیل می کرد، کارش را با روزنامه نگاری آغاز کرد.

وی بارها گفت که روزنامه‌نگاری به او کمک کرد تا بتواند پیوندی تنگاتنگ با زندگی ایجاد کند و بفهمد که چگونه باید بنویسد. کار خلاقانه و خیال‌پردازانه وی موجب شد تا روزنامه‌نگاری وی ارزش‌های ادبی نیز به دست آورد.

گابو همیشه از عشقش به واژه‌ها سخن می‌گفت و شیفته نویسندگی بود.

وی در سال‌های آغازین نویسندگی‌اش یک فصل تمام در پاریس زندگی کرد و در عین حال به لهستان، مجارستان، جمهوری آلمان، چکسلواکی و شوروی نیز رفت.

حصور در اروپا به این نویسنده اجازه داد تا آمریکای لاتین را از چشم‌انداز دیگران نیز ببیند. خود وی همیشه میگفت با فاصله بهتر می‌توان تفاوت‌ها را مشاهده کرد و فراتر از همه، دستمایه‌های زیادی برای خلق داستان در «شهر نور» پیدا می‌شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان