ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه فلافل چغندر با طعمی جدید

اگر علاقه مند به رسپی های خانگی مخصوص هستید، حتما در این قسمت با طرز تهیه فلافل چغندر خانگی همراه ما باشید. این فلافل طعم و مزه ویژه ای دارد.

طرز تهیه فلافل چغندر با طعمی جدید

برای اینکه انواع غذاها با طعم های متنوع را تجربه کنید، باید در آرگا همراه ما باشید. در این قسمت با طرز تهیه فلافل چغندر که یک غذای متنوع و ویژه است، آشنا می‌ شوید. این فلافل طعم جدیدی دارد.

مواد لازم فلافل چغندر

رسپی فلافل چغندر:

شاید این نوع فلافل‌ را تاکنون تجربه نکرده باشید و بهتر است این بار طعم متنوع و جذاب آن را بچشید. در ادامه این قسمت می‌ توانید نحوه تهیه این فلافل را آموزش ببینید. طرز تهیه فلافل مرغ و فلافل باقالی را می توانید در این قسمت مطالعه کنید.

مواد اولیه:

  • نخود خام: 1 لیوان
  • پیاز: 1 عدد
  • چغندر: 1 عدد
  • جعفری تازه: 1 دوم لیوان
  • سیر: 2 حبه
  • فلفل و نمک: به میزان لازم
  • پودر زیره: 1 قاشق غذاخوری
  • بکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری
  • آرد نخودچی یا آرد سفید: 1 قاشق غذاخوری
  • روغن: به‌ میزان لازم
  • پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای خوری

تهیه فلافل چغندر

طرز تهیه فلافل چغندر:

برای آماده کردن این غذا ابتدا باید فلافل‌ ها را از شب قبل خیس کنید. این کار باعث شده تا فلافل ها در زمان پخت بافت بهتری داشته باشد. آب نخودها را چند مرتبه عوض کنید تا آن نفخ ان گرفته شود. توجه داشته باشید که نخود کنسروی برای این فلافل مناسب نمی باشد. حالا نوبت به آماده سازی فلافل و چغندر می رسد.

چغندر را به خوبی پوست کنده به همراه مقداری آب روی حرارت بگذارید تا به خوبی نرم و پخته شود. بعد از مدت یک ساعت که چغندرها پخته شد، آنها را از درون قابلمه خارج کرده و اجازه دهید تا آب اضافی آنها کشیده شود. در ادامه با استفاده از رنده چغندرها را رنده کنید. این نوع فلافل رنگ بسیار زیبایی دارد و می‌ توانید برای وعده‌های شام نیز آن را تهیه کنید.

در مرحله بعدی که مواد نخود خیس خورد و چغندرها پخته شد، باید پیاز را درون ظرفی رنده کرده و کمی آب آن را بگیرید. به آن مواد ادویه فلفل نمک و زردچوبه اضافه کنید.

طرز تهیه فلافل چغندر

سیر رنده شده را به مواد افزوده در ادامه سبزی جعفری را به صورت ساطوری خرد کرده و به مواد خود اضافه کنید. حالا در ادامه باید تمام مواد خود را درون میکسر ریخته و به خوبی با یکدیگر میکس کنید.

می‌ توانید مواد را جداگانه نیز با یکدیگر ترکیب نمایید. بعد از اینکه مواد شما پوره شد و ترکیبی یکدست داشتید، مقداری از مواد برداشته و درون قابلمه‌ ای که از قبل روغن ریخته‌ اید و روی حرارت گذاشته‌ اید، قرار دهید دو طرف فلافل‌ ها را با حرارت ملایم سرخ کنید.

شما در صورت دلخواه می‌ توانید از مقدار گوشت چرخی در این ترکیب استفاده کنید. به مواد خود مقداری آرد به کینگ پودر اضافه کرده تا بافت آن بهتر شود و در زمان سرخ کردن مواد شما وا نرود.

شما می‌ توانید از مقدار پودر سوخاری نیز درون این ترکیب استفاده کنید. این کار باعث شده تا فلافل شما ترد و سوخاری تر شود. بهتر است این فلافل را درون روغن بیشتر سرخ شده تا بافت آن پوک و لطیف شود.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی