ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه پاناکوتای پرتقال دسر محبوب خانگی

طرز تهیه پاناکوتای پرتقال با یک دستور مخصوص را در این قسمت مطالعه می کنید. این دسر محبوب و خوشمزه طعم فوق العاده ای دارد.

طرز تهیه پاناکوتای پرتقال دسر محبوب خانگی

برای اینکه یک دسر مخصوص در خانه تهیه کنید، حتماً در این بخش با طرز تهیه پاناکوتای پرتقال همراه ما باشید. این دسر فوق العاده در فصل خود بسیار عالی است

پاناکوتای پرتقالی ویژه فصل:

ویژه‌ای دارد و در قالب‌ های پوست پرتقال تهیه می‌ شود. شما می‌ توانید این دسر را به صورت فردی نیز سرو کنید. طرز تهیه دسر تیرامیسو پرتقالی با رسپی های دیگر را می توانید در لینک دنبال نمایید.

مواد پاناکوتای پرتقال

مواد اولیه:

  • پرتقال: 2 عدد
  • خامه: 240 گرم
  • رنده پوست پرتقال: 1 قاشق غذاخوری
  • شکر: 70 گرم
  • پودر ژلاتین: 1 قاشق چای خوری
  • شیر: 4 قاشق غذاخوری

طرز تهیه پاناکوتای پرتقال:

مدت زمان آماده کردن این دسر 15 تا 10 دقیقه بوده و مواد ذکر شده در این بخش برای 4 نفر مناسب می‌ باشد. در مرحله اول نوبت به آماده سازی مواد دسر می‌ رسد. ابتدا پوست پرتقال را به خوبی باید بشورید و با دستمال آنها را خشک کنید. در ادامه با استفاده از یک چاقوی تیز باید پرتقال را از وسط برش بزنید. با دقت گوشت پرتقال را از قسمت پوسته آن جدا کرده تا پوسته‌ ها ترک نخورد و باز نشود.

برای خالی کردن گوشت پرتقال می‌ توانید از یک قاشق کوچک استفاده کنید که به راحتی می‌ توانید گوشت آن را خارج کنید. حالا نوبت به آماده سازی مایع پاناکوتان می‌ رسد. درون یک قابلمه مقداری خامه ریخته و به همراه آب پرتقال با یکدیگر ترکیب کرد و از کمی پوست پرتقال رنده شده استفاده کنید.

دستور تهیه پاناکوتای پرتقال

حالا مواد را روی حرارت گذاشته و به آرامی آن را هم بزنید. زیر حرارت باید کم باشد تا مواد به آرامی به غلظت برسد. در ادامه برای این دسر می‌ توانید از مقدار شکر استفاده کرده و آن را شیرین کنید.

میزان شیرینی این دسر بسته به سلیقه و ذائقه شما است. در این مرحله از طرز تهیه پاناکوده پرتقال باید ژلاتین را با مایع اصلی خود ترکیب کنید. ژلاتین را درون آب حل کرده و به تدریج به مواد خام و پرتقال اضافه کنید. در این قسمت باید مواد را با آرامی هم زده و میزان ژلاتین بسیار مهم است.

با استفاده از مواد درون پوست‌ های پرتقال را پر کرده و درون ظرف‌ های مناسب قرار دهید و بعد برای استراحت در یخچال بگذارید. به مدت 4 تا 3 ساعت زمان داده تا دسرها بسته شود. برای تزیین روی دسر نیز می‌ توان از پوست پرتقال رنده شده برگ نعنا یا گل محمدی و غیره استفاده کنید.

طرز تهیه پاناکوتای پرتقال

در صورت دلخواه می‌ توانید از مقداری شکلات رنده شده برای دیزاین کردن روی دسر استفاده نمایید. این دسر مخصوص طعم و عطر فوق‌ العاده‌ ای دارد و در فصل مناسب می‌ توانید آن را تهیه کنید.

توجه داشته باشید که برای آبگیری این پرتقال حتماً باید ابتدا دانه‌ های آن را خارج کرده بعد آن را آبگیری نمایید. شما می‌توانید از ترکیب خامه قنادی نیز درون مواد خود استفاده نمایید.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی