ماهان شبکه ایرانیان

طرز تهیه خورش خیار چنبر سنتی و اصیل ایرانی

برای داشتن انواعی از خورش های خانگی و سنتی در این بخش با طرز تهیه خیار چنبر همراه ما باشید. این خورش ویژه و خوشمزه طعم جدید و عالی دارد.

طرز تهیه خورش خیار چنبر سنتی و اصیل ایرانی

برای آماده کردن انواعی از خورش‌ های سنتی و اصیل ایرانی حتماً در بخش آشپزی همراه ما باشید. در این قسمت طرز تهیه خورش خیار چنبر که یکی از خورش‌ های قدیمی بوده را مطالعه می‌ کنید.

رسپی خورش خیار چنبر

خورش خیار چنبر طعمی جدید از غذاها:

این خورش یه غذای سنتی بوده و در رستوران‌ های سنتی طبخ می‌ شود. اما شما می‌ توانید با این دستور تهیه ساده و آسان در این قسمت این خورش را آماده کرده و نوش جان کنید. طرز تهیه خورش انار و خورش نعنا  با یک دستور ساده را در لینک مطالعه نمایید.

مواد اولیه:

  • خیار چنبر: 2 عدد
  • پیاز: 2 عدد
  • گوشت چرخی: 200‌ گرم
  • رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
  • فلفل، نمک و زردچوبه: به میزان لازم

طرز تهیه خورش خیار چنبر:

برای آماده کردن این خورش ابتدا باید یک عدد پیاز را رنده کرده و درون ظرفی بریزید. بهتر است پیاز با رنده درشت خرد شود حالا پیازه رنده شده را به همراه گوشت چرخی درون ظرفی ریخته و با یکدیگر ترکیب کنید.

به مواد گوشت خود کمی ادویه فلفل، زردچوبه و نمک افزوده و خوب مواد را با یکدیگر ورز دهید. بافت گوشت شما باید یک بافت چسناک باشد و این تنها در اثر ورز دادن زیاد امکان‌ پذیر است. از مواد گوشتی خود به اندازه یک گردو برداشته به خوبی در کف دست آن را گرد کنید و کنار بگذارید.

مواد خورش خیار چنبر

یک تابه روی حرارت گذاشته با آن مقداری روغن اضافه کنید و گوشت‌ های قلقلی را درون آن با حرارت ملایم سرخ نمایید.در ادامه نیز باید هسته‌ های خیار چنبر را جدا کرده و به صورت نگینی برش بزنید.

باقی پیازها را به صورت نگینی برش زده و درون تابه‌ ای ریخته و با آن کمی روغن اضافه کنید.بعد از اینکه پیازها تفت خورد، باید خیارهای نگینی شده را به آن اضافه نماییم. خیارها و پیازها را به همراه یکدیگر روی حرارت تفت داده تا رنگ خیارها روشن‌ تر شود.

در ادامه این بخش باید مقداری رب گوجه فرنگی را به مواد خود اضافه کرده خوب هم زده تا رب درون خیارها باز شود. بعد از اینکه بوی خامی رب‌ ها گرفته شد به آن کمی فلفل و زردچوبه اضافه کنید.

در ادامه یه قابلمه روی حرارت گذاشته درون آن مقداری آب بریزید و اجازه دهید تا بجوشد. مواد خیار تفت خورده به همراه ادویه‌ های تفت خودرو به قابلمه اضافه کرده و روی حرارت قرار داده تا به آرامی بجوشد.

طرز تهیه خورش خیار چنبر

در این‌ مرحله از طرز تهیه خورش خیار چنبر بعد از اینکه خورشت شروع به جوشیدن کرد، در حال قل زدن گوشت‌ های قلقلی سرخ شده را اضافه کرده چند دقیقه زمان دهید تا در حال قل زدن گوشت‌ ها درون قابلمه باشد.

این کار باعث شده تا گوشت‌ ها باز نشود. در مرحله آخر برای اینکه پخت راحت‌ تر انجام شود، به آن کمی نمک بزنید.درب قابلمه را قرار داده تا به خوبی خورشت جا افتاده شود.

در مرحله آخر برای بهتر شدن طعم خورش می‌ توانید به آن کمی آب غوره اضافه کنید. شما می‌ توانید از مقداری زعفران دم کشیده شده برای خوشر شدن خورشت خود استفاده کرده که طعم بهتری به آن می‌ دهد. این خورش را می‌ توانید در کنار پلوی زعفرانی سرو کرده که یک ترکیب بسیار خوشمزه‌ است.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی