ماهان شبکه ایرانیان

تجربه حجاب با یک حس خوب

به همت بنیاد ملی ـ مردمی نهضت پیشرفت بانوان، پویش «یک حس خوب» روز گذشته در پردیس سینمایی معین مال برگزار شد.

تجربه حجاب با یک حس خوب

به گزارش پایگاه فکر و فرهنگ مبلغ،یک حس خوب، پویشی مردمی است که تا به امروز در مناطق مختلفی از شهر تهران اعم از پارک‌ها، ایستگاه‌های مترو، مراکز خرید، بیمارستان‌ها و... برگزار شده است. در این پویش بعد از ارتباط و گفتگو با دختران و بانوان کم‌حجاب، از آن‌ها دعوت می‌شد تا دلنوشته‌ای خطاب به امام زمان(عج) بنویسند. به تمامی افراد شرکت‌کننده در این پویش به رسم یادبود یک روسری متبرک به حرم امام‌حسین(ع) اهدا و از آن‌ها خواسته می‌شد با پوشیدن این روسری متبرک با امام زمان‌شان عهد ببندند که از این به بعد در همین مسیر گام بردارند.

بنابر روایت مهر، سعید حسن‌زاده، مدیر اندیشکده ایران آینده در جشن یک حس خوب بیان داشت: ما در جامعه‌ای زندگی می‌کنیم که دین و مذهب در شناسنامه ما ثبت شده، اما مهم این است که این باورها در عمق وجود ما نهادینه شود.

وی با اشاره به آیه قرآن کریم که می‌فرماید: «الذین یسمعون القول فیتبعون أحسنه»، اظهار داشت: قرآن در این آیه به کسانی که همه سخنان را می‌شنوند و از بهترین آن‌ها پیروی می‌کنند، بشارت داده که خداوند هدایتشان می‌کند. طبق فرمایش علامه طباطبایی این قول فقط مربوط به اسلام نیست بلکه این قول می‌تواند شامل سخنان دیگر هم شود.

او ادامه داد: در دنیای امروز، انواع و اقسام رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی با زبان‌های مختلف، حرف‌های زیادی می‌زنند. اما باید دید معیار انتخاب بهترین سخن چیست؟ هر کس ادعا دارد که حقیقت نزد اوست. باید ببینیم ما چگونه می‌توانیم بهترین را تشخیص دهیم.

حسن‌زاده با تبیین مفهوم ایمان و کفر از منظر قرآن، تصریح کرد: ایمان یعنی یقین قلبی، به عنوان مثال ما به وجود جاذبه ایمان داریم و مطمئنیم اگر گوشی از دستمان رها شود به زمین می‌افتد. اما آیا همین یقین را نسبت به آثار گناه، مانند آه یتیم یا مال حرام داریم؟ اگر باورمان قوی باشد، هرگز به ظلم و گناه نزدیک نمی‌شویم. متأسفانه در بسیاری از موارد، باورمان به ایمان قلبی نرسیده است.

وی همچنین به معنای کفر اشاره کرد و گفت: کفر به معنای پوشاندن حقیقت است. برخی افراد حقیقت را می‌دانند اما آن را به دلایل شخصی و مصلحت‌های مادی پنهان می‌کنند. نمونه‌ای از این رفتار را در واقعه عاشورا مشاهده می‌کنیم؛ سپاهیان مقابل امام حسین‌علیه‌السلام مسلمان و اهل نماز بودند. امام پرسید: «آیا من به شما ظلمی کرده‌ام؟ آیا حقی از شما ضایع کرده‌ام؟» پاسخ دادند: «نه، اما اگر از تو حمایت کنیم، حقوق ما از بیت‌المال قطع می‌شود.» یعنی گفتند ما تو را قبول داریم، می‌دانیم  نوه پیامبری، تو را دوست داریم  ولی آن‌قدری که به این حقوق نیاز داریم، به تو نیاز نداریم. آنان حقیقت را می‌دانستند، اما منافع‌شان را بر آن ترجیح دادند.

حسن زاده گفت: ما نیز باید از این موضوع بترسیم که مبادا روزی حضرت مهدی(عج) ظهور کند و ما هم به دلیل وابستگی به منافع شخصی، از یاری‌اش غافل شویم. باید از همین امروز نیاز قلبی‌مان را به حضرت افزایش دهیم و تمرین کنیم که در هیچ شرایطی، حضور ایشان را با منافع زودگذر دنیوی معامله نکنیم.

وی در پایان افزود: قرآن‌ کریم درباره برادران یوسف می‌فرماید: آنان یوسف را به بهای اندکی فروختند. نکند خدایی نکرده ما هم حضرت مهدی(عج) را به بهای ناچیزی از دست بدهیم. باید ایمان‌مان را از سطح شنیده‌ها به باور عمیق و نیاز قلبی تبدیل کنیم.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان