ماهان شبکه ایرانیان

یادداشت/

کدامیک هدف است؛ دفاع از رئیس جمهور یا طراحی پیچیده‌ جنگ روانی

برخی جریانات رسانه‌ای با طراحی از پیش تعیین شده در پی حاشیه سازی از هر فرصتی هستند؛ روز عید فطر به بهانه‌ اشعار مراسم عید فطر به این کار دست زدند.

کدامیک هدف است؛ دفاع از رئیس جمهور یا طراحی پیچیده‌ جنگ روانی

به گزارش خبرگزاری مهر، «سید محمدصادق کاظمی» فعال رسانه ای درباره اشعار خوانده شده در نماز امروز عید سعید فطر و حاشیه سازی برخی جریانات خاص، یادداشتی را منتشر کرد.

در این یادداشت آمده است:

«برخی جریانات رسانه‌ای با طراحی از پیش تعیین شده در پی جنجال سازی و انحراف افکار عمومی از مسائل اصلی نظام اسلامی است و از این رو از هر فرصتی برای حاشیه‌سازی استفاده می‌کند. روز عید فطر به بهانه‌ اشعار مراسم عید فطر به این کار دست زدند.

اشعار مراسم عید فطر امسال را که شاعران برجسته‌ی کشوری سروده بودند و توسط آقای میثم مطیعی خوانده شد؛ تا قبل از جنجال رسانه‌های ضد انقلاب، نشنیده بودم. قبل از خواندن اشعار نیز با موضع‌گیری‌های شدید برخی از آقایان مواجه شدم که مدعی بودند که شعرهای خوانده شده اهانت به رئیس جمهور و عقده‌گشایی علیه دولت و ... بوده است. برخی دیگر هم با ناراحتی از این که چرا آقای مطیعی ملت را دو دسته کرده است اظهار گلایه می‌کردند.

این شد که به سراغ شعرها رفتم. متن را یک بار و دو بار خواندم. تعجب کردم که نه اهانتی به رئیس جمهور شده است (چنانکه توضیح خواهم داد) و نه مردم را دو دسته کرده‌اند.

شعر خوانده شده طولانی است و مواضع متعددی در آن آمده است اما به نظر می‌رسد که ابیات مورد حمله‌ی رسانه‌های خارج نشین که بر سر آن جنجال کرده‌اند موارد زیر باشد:

صف اول:

ای نشسته صف اول نکنی خود را گم

پی اقدام تو هستند هنوز این مردم

چند روزی تو مقامی به امانت داری

منصبت را نکند طعمه خود پنداری

جنجال سازان رسانه‌ای مدعی هستند که این بیت اهانت به رئیس جمهور است. اولا صف اول متعلق به رئیس جمهور نیست. در صف اول همه سران نظام به همراه فرماندهان عالی نظامی و مدیران ارشد بخش‌های دیگر هم حضور دارند. در صف اول رئیس قوه قضائیه و رئیس مجلس هم هست. صف اول که یک نفره نیست متعلق به رئیس جمهور. ثانیا مگر به این افراد اهانت شده است؟ خیر. به این افراد مضمون یک حدیث حضرت علی(ع) به صورت شعر تذکر داده شده است.

حدیث این است که حضرت علی علیه السلام به کارگزاران حکومت خود فرمودند: «ان عملک لیس لک بطعمه، لکنها فی عنک امانه» یعنی پست و عملی که به تو داده‌ایم سعمه نیست، بلکه امانتی است که بر گردن تو گذاشته شده است.

حال آیا بیان این تذکر حضرت علی به مسئولان نظام اسلامی اهانت است.

جالب تر آن است که کسانی از اهانت شدن به رئیس جمهور سخن می‌گویند و کانال‌ها و سایت‌هایی از این ماجرا پیراهن عثمان ساخته‌اند که اگر به مطالب آن ها مراجعه کنید می‌بینید که برخی از آنها سرتاسر اهانت به مسئولان دیگر نظام هستند

و بدترین اهانت‌ها و تهمت‌ها را به مسئولان نظام می‌زنند.

جالب‌تر از آن هم این است که همین‌افراد که بیان مضمون یک حدیث را به همه مسئولان نظام اهانت به رئیس جمهور جا می‌زنند، مدعی آزادی بیان و حق انتقاد و این سنخ شعارها هم هستند.

روح و جسم برجام

ظاهرا ابیات دیگری که باعث ناراحتی جنجال سازان شده است این است:

باز تحریم جدیدی به سنا رفت که رفت

جسم برجام چو روحش به فنا رفت که رفت

ذوق بیهوده ز برجام خطا بود خطا

تکیه بر عهد عموسام خطا بود خطا

این ابیات نیز متضمن اهانتی به رئیس جمهور نیست. زیرا عبارات آن از سخنان شخص آقای ظریف و دیگر مسئولان وزارت خارجه گرفته شده است. اصلا عبارت روح و جسم برجام و صدمه زدن تحریم‌های جدید به آن را خود این آقایان به صراحت بیان کردند. مساله ذوق بیهوده از برجام را هم شخص آقای ظریف فرمودند وقتی که گفتند نباید انتظارات را از برجام بالا می‌بردیم و ...

مساله تکیه بر عهد آمریکا را نیز باز آقای ظریف در جمع نمایندگان مجلس گفتند که متن آن بعدا بیرون آمد. و هیچ کدام از این‌ها به معنی اهانت به رئیس جمهور نیست.

بُرد - بُرد

ظاهرا سومین بخش از ابیات مورد نظر جنجال آفرینان این بخش است:

عهد با دزد سر گردنه بستیم ای دوست

بارها عهد شکست و نشکستیم این دوست

هر چه می‌شد برد از کیسه ما برد که برد

برد برد این بود آری همه را برد که برد

این عبارات نیز اهانت به رئیس جمهور نیست. مگر آن که بگوییم اهانت به رئیس جمهور آمریکا باشد. زیرا دزد سر گردنه در این‌جا بر رئیس جمهور آمریکا تطبیق می‌شود و ای دوست آن بر مسئولان داخلی کشور. ظاهرا جنجال سازان یا متوجه فارسی نیستند و یا نمی‌خواهند متوجه شوند. مصرع دوم هم که می‌گوید ما عهد نشکستیم و آن ها شکستند که بارها و بارها توسط مسئولان دولتی خودمان و حتی شخص رئیس جمهورمان بیان شده است. مساله بد عهدی آمریکا را همه گفته‌اند، از شخص رئیس جمهور روحانی تا وزیر خارجه‌مان آقای ظریف و ... اینکه دشمن ما آمریکا برد - برد را به صورت تلاش برای غارت هر چه ما داریم و ندادن هیچ امتیازی تفسیر کرده و در حال اجرای آن است اهانت به روحانی است؟

و البته مابقی موارد بهانه‌جویی‌ها از این هم سست تر است.

اما نکته اصلی چیست؟

نسبت به طراحی عملیات روانی دشمن به هوش باشید!

آنچه در واقع در حال رخ دادن است این حرفها نیست. مساله اصلی چیز دیگری است. یک جریان رسانه‌ای غوغاسالار در حال بازی با افکار عمومی و استفاده از رسانه‌های فضای مجازی برای ایجاد تنش و دوقطبی کردن جامعه است. یک جریان رسانه‌ای با طراحی از پیش تعیین شده در پی جنجال سازی و انحراف افکار عمومی از مسائل اصلی نظام اسلامی است و از این رو از هر فرصتی برای حاشیه‌سازی استفاده می‌کند. این جریان به دنبال تنش است و از این رو تذکر به مسئولان نظام اسلامی آن هم تذکری که مولی الموحدین داده است را به اسم اهانت به رئیس جمهور فریاد می‌زند و بعد هم آن‌قدر شلوغ می‌کند که برخی هم باور می‌کنند و کمتر کسی مراجعه به متن می‌کند تا ببیند که ماجرا چه بود و در واقع چه رخ داد.

در واقع به نظر می‌رسد که یک طرح تبلیغاتی و عملیات روانی در حال اجراست. هدف آن هم این است که به بهانه‌های مختلف هر از چند روزی یک جنجال به پا کنند و با این جنجال‌ها فضای جامعه را از پی‌گیری مسائل اصلی به دور نگه‌دارند. این طرح مدتی است در حال اجراست و ربطی به دفاع از شخص رئیس جمهور آقای روحانی هم ندارد. عده‌ای دنبال بهانه‌ هستند و روز عید فطر به بهانه‌ی اشعار مراسم عید فطر به این کار دست زدند. »

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان