به گزارش ایسنا، «محمدرضا صحتی» به مناسبت هفته مدیریت مصرف برق در جمع خبرنگاران با اشاره به 627 هزار و 450 مشترک بهرهمند از نعمت در برق در استان تا پایان بهار امسال، اظهار کرد: هر چند بیشترین برق مصرفی استان به میزان 70 درصد در بخش صنایع مورد استفاده قرار میگیرد ولی این بخش تنها 1.8 درصد از مشترکان استان را به خود اختصاص داد و بیشترین مشترکان برق استان یعنی 81.2 درصد آنها مربوط به بخش خانگی است که 22 درصد مصرف استان را دارند.
وی با اشاره به 80 هزار مشترک برق کشاورزی در استان، 16 درصد از سهم مصرف برق استان را در رابطه با این بخش ذکر کرد.
صحتی به اوج مصرف برق استان در ماه تابستان سال گذشته اشاره و تصریح کرد: پیک بار سال گذشته استان در بخش توزیع 737 و با افزودن صنایع استان 1230 مگاوات بوده است ولی پیشبینی میشود در سال جاری به 1480 مگاوات نیز افزایش یابد.
وی با تاکید بر اهمیت همکاری صنایع استان در موضوع کنترل پیک مصرف استان در سال جاری، از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا را اجرای برنامه ذخیره علمیاتی صنایع و طرح تعطیلات و تعمیرات تعدادی از آنها ذکر کرد.
وی در این باره به استقبال بسیار خوب صنایع و همچنین بخش کشاورزی استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته 296 واحد صنعتی استان در قالب طرح تعطیلات و تعمیرات مشارکت خوبی با متولیان برق استان داشتهاند که در این رابطه یک میلیارد و 804 میلیون تومان پاداش دریافت کردهاند و امسال نیز تاکنون 252 واحد صنعتی در این طرح مشارکت کردهاند.
مدیر عامل توزیع برق استان تصریح کرد: در سال گذشته افزایش 32 درصدی مشارکت در بخش ذخیره عملیاتی، افزایش 113 درصدی در بخش مولدهای خودتامین و افزایش 77 درصدی مشارکت در بخش کشاورزی را شاهد بودیم.
وی در رابطه با بخش کشاورزی و اقدامات صورت گرفته در جهت کاهش پیک بار گفت: پارسال 703 کشاورز استان در این مقوله همکاری داشتهاند که معادل 300 میلیون تومان پاداش دریافت کردهاند و امسال نیز تاکنون 503 فعال این بخش در قالب توافقنامه مشارکت خود را اعلام داشتهاند.
صحتی در ادامه به برخی اقدامات صورت گرفته برای کاهش پیک بار تابستان امسال در بخشهای تجاری، خانگی و حتی مدارس اشاره کرد و گفت: البته در حالی که متوسط مصرف برق خانگی در جهان 900 کیلووات در ساعت است، این رقم در کشورمان 2800 کیلووات در ساعت ولی در یزد 1800 کیلووات یعنی کمتر از میانگین کشور است.
وی میزان خاموشی استان را به ازای هر مشترک 88 دقیقه خواند و با اشاره به کاهش 38 درصدی خاموشیهای استان در سال گذشته، گفت: میزان خاموشی در کشور به طور میانگین 800 دقیقه برای هر مشترک است.
وی عمده دلایل کاهش خاموشیهای استان را سرویس و نگهداری مناسب تجهیزات و استفاده از سیستمهای روز دیسپاچینگ و رفع مشکلات به صورت خط گرم ذکر کرد که استان یزد را از این لحاظ در رتبه برتر کشوری قرار داده است.
مدیر عامل توزیع برق استان با اشاره به بهرهمندی 99.82 درصد جمعیت روستایی استان از نعمت برق، تصریح کرد: 921 روستا از مجموع 973 روستای استان که عمدتا نیز بالای پنج خانوار جمعیت دارند، برقدار هستند.
مدیر عامل توزیع برق یزد درباره ابلاغ کاهش ساعات کار ادارت در 9 استان کشور از سوی دولت در ماههای تیر و مرداد نیز گفت: استانداری یزد نیز ضمن دریافت این ابلاغ، اطلاعات لازم را شرکت توزیع برق درخواست کرده و قرار است در شورای معاونین استانداری موضوع مورد تصمیمگیری قرار گیرد.
صحتی در ادامه به سئوالات خبرنگاران پاسخ داد و در نهایت نیز با حضور خبرنگاران از مرکز دیسپاچینگ این شرکت بازدید به عمل امد.