بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد لله الذی من علینا بهدایه الاسلام و شرع لنا الجهاد الذی هو باب من ابواب الجنه, فتحه الله لخاصه اولیائه و سبحان الذ ی اسری بعبده لیلا من المسجد الحرام الی المسجد الاقصی الذی بارکنا حوله لنریه من آیاتناانه هو السمیع البصیر
والصلوه والسلام علی نبیه البشیر النذیر محمد و اله الطیبین الطاهرین و صحبه المنتجبین والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته.
آقایان روسا و نمایندگان محترم مجالس کشورهای اسلامی, رهبران و گروههای مجاهد و مبارزین خط مقدم دفاعی اسلام, میهمانان و حضار گرامی, به همه ی شما خوش آمد می گویم و رحمت و هدایت الهی را برای خود و شما مسئلت می کنم.
تصمیم به تشکیل چنین اجلاسی امری مبارک است انشاالله در بسیج جوامع اسلامی برای حمایت از قیام مردم مسلمان فلسطین اثرات مثبت و سازنده ای خواهد داشت. این نوع گردهمائی ها عملا اثبات می کند که فلسطین یک موضوع اسلامی و متعلق به کل جهان اسلام است و اشغال آن, یکی از ارکان توطئه های شیطانی سلطه گران جهانی, در گذشته انگلیس و اکنون آمریکا برای تضعیف و ایجاد تفرقه در جهان اسلام بوده است.
دشمنان اسلام همواره سعی کرده اند با تقسیم بندی های قومی مانع از وحدت کلمه مسلمانان شوند تا بتوانند بر آنها سیطره پیدا کنند. در ابتدای اشغال فلسطین علمای مجاهدی چون شیخ عزالدین قسام و حاج امین الحسینی از مسلمانان برای نجات فلسطین استنصار کردند و مرجع بزرگ دینی مرحوم محمد حسین آل کاشف الغطا حکم جهاد علیه صهیونیستها صادر فرمود. ولی متاسفانه بتدریج شکل اسلامی مبارزات تضعیف و شکل قومی آن پر رنگ شد.
پیروزی انقلاب اسلامی در ایران به رهبری امام خمینی, مردی فرزانه از تبار پیامبر اکرم (ص), نقش اساسی در بیداری اسلامی در کل جهان بویژه در کشورهای منطقه داشت. پیروزی مسلمانان در رویاروئی به ظاهر نابرابر با دشمنان اسلام در جنوب لبنان, نشان دیگری از اصالت و حقانیت مبارزات اسلامی و تاکیدی است بر اینکه اگر مسلمانان به وعده خداوند اعتماد کنند و برای خدا مجاهده کنند, پیروزی آنها حتمی است. بی تردید پیروزی خیره کننده مقاومت اسلامی در جنوب لبنان از یکسو و شکست فضاحت بار طرح های سازشکارانه از سوی دیگر, از عبرت های اصلی منطقه است که موجب شده مردم مسلمان فلسطین یک بار دیگر به انتفاضه رو کنند. ولی این بار دیگر نغمه های سازشکاری در داخل فلسطین و یا منطقه بر روی فلسطینیان صبور, شجاع و مقاوم اثر ندارد و آنها مصمم هستند که انشاالله مبارزات خویش را تا پیروزی ادامه دهند. زیرا انتفاضه اول, تحت تاثیر القائات صهیونیستها و حامیانشان با وعده دستیابی به امتیازات مورد درخواست فلسطینیان, از طرق صلح آمیز, و ا عمال نفوذ سازشکاران و فشار آمریکا و غرب متوقف شد. ولی گذشت 10 سال از آن تاریخ نشان داد که همه تلاش های حامیان صهیونیسم در جهان, برای نجات رژیم اسرائیل از فشارهای ناشی از مبارزات مسلمانان بوده و آنچه را که به مذاکره کنندگان فلسطین وعده داده بودند سرابی بیش نبوده است.
اشغالگری, توسعه طلبی و سبعیتی که امروز اسرائیل از خود نشان می دهد از ابتدا برای اهل بصیرت و دلسوزان جوامع اسلامی قابل پیش بینی بود.
از ابتدای شکل گیری اسرائیل, این رژیم غاصب و دروغین, همواره به حقوق مسلم فلسطینیان تجاوز کرده و بعضی از حکومت های غربی بخصوص آمریکا آنرا توجیه و حمایت کرده اند و مجامع بین المللی هم با توجیه اقدامات این رژیم, سعی کرده اند به هویت آن و تجاوزاتش مشروعیت دهند.
سرزمین فلسطین و بیت المقدس همواره مورد طمع بعضی از قدرت های غربی بوده است و تحمیل جنگ های طولانی صلیبی ها علیه مسلمانان, نشان بارز اطماع آنها نسبت به این سرزمین مقدس است. بعضی از فرماندهان ارتش متفقین پس از شکست عثمانی و ورود به بیت المقدس گفتند که: امروز جنگهای صلیبی به پایان رسید! اشغال این سرزمین براساس یک طرح چند جانبه, پیچیده و به هدف جلوگیری از اتحاد و پیوستگی مسلمانان و پیشگیری از تاسیس مجدد حکومت های قدرتمند مسلمان بود.
دلائلی در دست است که نشان می دهد صهیونیستها با نازیهای آلمان روابط نزدیک داشتند و ارائه آمارهای اغراق آمیز از کشتار یهودیان, خود وسیله ای برای جلب ترحم افکار عمومی و زمینه سازی برای اشغال فلسطین و توجیه جنایات صهیونیستها بوده است. حتی دلائلی در دست است که عده ای از اراذل و اوباش غیریهودی شرق اروپا را بنام یهودی به فلسطین کوچانیدند تا با پوشش حمایت از بازماندگان قربانیان نژادپرستی, یک حکومت معاند اسلام را در قلب جهان اسلام نصب کنند و پس از قریب 14 قرن, یک گسستگی بین مشرق و مغرب اسلامی ایجاد e نمایند. در آغاز, مسلمانان غافلگیر شدند, چون از کنه طرح صهیونیستها و حامیان غربی آنها مطلع نبودند. عثمانی شکست خورد, قرارداد سایکس - پیکو بطور محرمانه برای تقسیم کشورهای اسلامی خاورمیانه بین فاتحین جنگ منعقد شد.
جامعه ملل قیمومیت فلسطین را بعهده انگلیسی ها گذاشت. آنها هم به صهیونیستها وعده مساعدت دادند و با مجموعه ای از طرح های حساب شده, یهودیان را به فلسطین آوردند و مسلمانان را از خانه و کاشانه خویش آواره کردند. در این مصاف طولانی که یک طرف غرب و صهیونیسم بود و طرف دیگر دولت های عرب تازه تاسیس شده, دشمنان اسلام برای مقابله, از ابزارهای گوناگون و پیچیده استفاده کرده اند که از جمله آنها رسانه های تبلیغاتی و مجامع بین المللی بود. آنها از یکسو مسلمانان را به صبر, خویشتن داری, گفتگوهای صلح و سازش دعوت می کردند و از سوی دیگر اسرائیل را مسلح می نمودند. اهداف راهبردی آنها از تعامل نابرابر و تبعیض آمیز بین کشورهای مسلمان و اسرائیل این بوده که همواره برتری نظامی اسرائیل را بر کشورهای اسلامی حفظ کنند و در مجامع بین المللی از آن رژیم حمایت کنند و با بکار گرفتن رسانه های تحت نفوذ خود, جنایات اسرائیل را توجیه نمایند. در بین مسلمانان تبلیغ کنند که فکر پیروزی بر اسرائیل خیال خامی بیش نیست.
رژیم اسرائیل از زمانی که رسما توسط سازمان ملل تایید شد یعنی بیش از نیم قرن قبل تا سال گذشته یکه تازی می کرد و هیچ چیز و هیچکس جلودارش نبود, ولی مقاومت اسلامی لبنان که مرکب از چند هزار جوان مسلح به سلاح ایمان است, خواب این رژیم و حامیانش را پریشان کرد. این جوانان عزیز بدون دادن هیچگونه امتیازی اسرائیل را با خواری از جنوب لبنان بیرون کردند. پیروزی این عزیزان چراغ راه دیگر مبارزین مسلمان شد و امروز شاهد انتفاضه مسجدالاقصی هستیم که از نوع مقاومت اسلامی لبنان در ابعادی وسیع است.
اکنون که شما عزیزان به عنوان یک وظیفه اسلامی, برای حمایت از انتفاضه گردهم آمده اید وظائف بس سنگینی را به دوش دارید. قبل از هر چیز باید نشان دهید که جهان اسلام در سایه بیداری اسلامی مصمم به بازگشت به سنت های حسنه تاریخ شکوهمند اسلام است و همان سنت ها و در راس همه وحدت مسلمانان است که در گذشته موجب شد مسلمانان در نبردهای سرنوشت ساز علیه متجاوزین صلیبی پیروز شوند.
در آن واقعه عظیم تاریخی, از همه جهان اسلام, مجاهدین جهت پیوستن به کارزار سرنوشت ساز و طولانی نبرد کفر و ایمان روان شدند.
امروز همه مسلمانان جهان به این مبارزات سرنوشت ساز مردم فلسطین چشم دوخته و بیش از انتفاضه اول به آن دل بسته اند, زیرا در آن زمان یعنی ده سال پیش, فضای سازش بتدریج در منطقه فراگیر شده بود. عده ای دل در گرو آمریکا داشتند و گروهی دیگر نیز معتقد بودند نمی توان در برابر آن فشار سیاسی و جوسازی بین المللی ایستادگی نمود و راهی جز پذیرش سازش آن هم با شرایط آمریکا و اسرائیل وجود ندارد. پس از تحولاتی که در آن هنگام در منطقه صورت پذیرفت, زمینه تثبیت این نظریه بیشتر فراهم گردید. اما امسال در شرایطی این کنفرانس شکل گرفته است که راه حل سازش در منطقه با بن بست مواجه شده است, و حتی آنهایی که دل در گرو آمریکا داشته و دارند به این بن بست اعتراف می کنند.
در سال 1370 (1991), اعراب و مسلمانان درپی یک سلسله شکست های متوالی (در جریان جنگ خلیج فارس) دچار سرخوردگی بودند. وحدت درونی آنان نیز در معرض فروپاشی جدی قرار داشت و چند دستگی بر آنها حاکم بود. ولی در شرایط کنونی و بویژه در پرتو پیروزی تاریخی و عظیم مقاومت اسلامی در جنوب لبنان, امیدهای تازه و حیات بخشی در دل مسلمانان پیدا شده است.
آن زمان در مورد نحوه برخورد با اسرائیل همواره دو روش مطرح می شد: مقابله نظامی ارتش های عرب با اسرائیل که گفته می شد همه تجربه ها در آن با شکست مواجه شده است و روش سازش که منجر به تحقق خواسته های اسرائیل از طرق مسالمت آمیز می گردید و در ازای عقب نشینی از بخشی از اراضی اشغال شده, عدم رشد توان نظامی کشورهای عربی را تضمین می کرد. نظیر آنچه که در کمپ دیوید شاهد آن بودیم. در آن روزها الگوی مقاومت مطرح نبود و گفته می شد از پذیرش عمومی برخوردار نیست. اما اینک یک الگوی موفق پیش روی ماست که توانست برای نخستین بار سرزمینهای اشغال شده را بدون دادن هر گونه امتیازی به اسرائیل, آزاد کند و مانع از تحقق خواسته رژیم صهیونیستی در بجای گذاشتن پرچم خود در پایتخت این کشور عربی یعنی لبنان گردد. در کمپ دیوید, شرط عقب نشینی اسرائیل, عدم اعزام ارتش مصر به شمال سینا بود, ولی در جنوب لبنان این اسرائیل است که با نگرانی از قدرت مقاومت اسلامی ملتمسانه خواستار اعزام ارتش لبنان به مرز فلسطین و لبنان است. یعنی مقاومت توانست حاکمیت را بطور کامل به جنوب لبنان و دیگر مناطق اشغالی بازگرداند.
این انتفاضه, قیام مردمی است که از همه روشهای سازشکارانه ناامید شده و در یافته اند که پیروزی صرفا در گرو مقاومت خود آنان است. مردم فلسطین در انتفاضه قبلی خود متحمل خسارتهای فراوان گردیدند و شهدا و جانبازان بسیاری را در راه اسلام و آزادی سرزمین اسلامی تقدیم کردند. اما در نهایت مذاکرات اسلو آن را متوقف کرد. نتیجه اسلو چه بود؟ امروز حتی طراحان و مدافعان فلسطینی اسلو هم دیگر از آن دفاع نمی کنند, زیرا عملا فهمیدند که اسرائیل فقط می خواست مشکل خود را حل کند, یعنی از رویارویی مبارزین سنگ بدست خلاص شود و ضربه پذیری خود را کم کند. اگر چیز اندکی به طرف فلسطینی داد و نام آن را اعطای امتیاز گذاشت صرفا برای خاموش کردن آتش انتفاضه و کم کردن آسیب پذیری خودش بود. به محض آنکه مشکل خود را حل شده دید و به غلط احساس کرد که مردم فلسطین دیگر توان از سرگیری انتفاضه و مقاومت و رویارویی با آنها را ندارند, اعطای حتی همان امتیازات اندک را متوقف کرد و فزون طلبی ذاتی خود را آشکار ساخت. فرایند روند سازش و طرح اسلو, مردم فلسطین را در حالتی قرار داد که دریافتند راهی جز قیام ندارند.
محور اصلی انتفاضه اقصی, بیت المقدس است. یعنی جرقه ای که به انفجار خشم مردم فلسطین انجامید, اسائه ادب صهیونیستها به مسجد الاقصی بود. مردم فلسطین با دریافت رسالت خطیری که در حراست از یکی از مقدس ترین مکانهای مذهبی مسلمانان بر دوش دارند به صحنه آمدند و با ایثار و فداکاری شعله مقدس مقاومت و مبارزه بر علیه اشغالگران صهیونیست را برافروختند.
روند سازش و بطور مشخص طرح اسلو موجب تفرقه فلسطینیان گردید. اما این انتفاضه مقدس توانست وحدت ملی را به صحنه فلسطین بازگرداند. ملاحظه می فرمائید که همه اقشار مردم در این مبارزه حضور دارند و جریانات اسلامی و ملی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. حتی کسانی که همچنان دلشان در جای دیگری است ناگزیر از همراهی با این حرکت عظیم گردیده اند.
خیزش اسلامی و یا به تعبیر دیگر جنبش بیداری اسلامی پس از پیروزی انقلاب اسلامی در ایران و ظهور حرکت امام خمینی (ره) در دو دهه اخیر با قدرت تمام در صحنه منطقه و جهان اسلام ظاهر شده است. امروز محور اصلی این جنبش و حرکت, مسئله فلسطین است. انتفاضه اقصی توانست حتی در خارج از مرزهای جغرافیایی فلسطین و بیرون از ملت فلسطین, عموم ملتهای مسلمان و عرب را به صحنه بکشاند.
تظاهرات میلیونی ملتهای مسلمان از غرب تا شرق جهان اسلام نشان داد که مردم فلسطین می توانند بر روی حمایتهای آنان حساب کنند و در عین حال نقش قابل توجهی در ایجاد وحدت مسلمانان ایفا نمایند.
روزی که مقاومت اسلامی در لبنان به همت دلاور مردان لبنانی و با توصیه و حمایت حضرت امام خمینی شکل گرفت, اسرائیل, بیروت یعنی پایتخت لبنان را در اشغال خود داشت و بر مقدرات سیاسی این کشور چنگ انداخته بود. آن روز وقتی مقاومت اسلامی شعار زحفا زحفا نحوالقدس را سر داد, گروهی از بی خبران آنان را ساده اندیش خواندند. و به طعنه سوال می کردند, آیا می شود به سوی قدس حرکت کرد حال آنکه شما لبنانیها از ورود به پایتخت کشور خود ناتوان هستید؟ از آن تاریخ تا پیروزی تاریخی مقاومت اسلامی بر اسرائیل فقط 18 سال به درازا کشید. تصدیق می فرمائید که 18 سال, در تاریخ مبارزات ملتها زمان زیادی نیست.
بی تردید, مبارزه, خسارتهای تاسف باری را نیز به همراه دارد! مردم کشته می شوند. خانه ها ویران می گردد. فشار اقتصادی بر دوش مردم سنگینی می کند و دهها مصیبت دیگر که ملال و تاثر آن هرگز دلهای ما را رها نخواهد کرد. ولی باید ببینیم نتیجه این ایثار و فداکاری چه خواهد بود؟ پیروزی آنقدر با ارزش است که ناگزیر باید بهای آن نیز پرداخته شود.
اسرائیل که روزی در این منطقه عربده می کشید و همه خواسته های خود را بر ملتهای عربی دیکته می کرد, اینک ناتوان و افسرده در برابر عظمت مقاومت اسلامی بر زمین زانو زده است. این بخش کوچکی از توانائیهای ملتهای مسلمان و عرب است.
یقین بدانید که اگر همه امکانات جهان اسلام و حتی بخشی از آن در این مسیر بکار گرفته شود ما شاهد زوال و نابودی اسرائیل خواهیم بود. اسرائیل در جنوب لبنان از یک مقاومت چند هزار نفره شکست خورد. درست است که حزب الله, امتداد مردمی عمیقی داشته و به هنگام ضرورت توانسته است هزاران و بلکه دهها هزار نیرو را بسیج کند ولی بطور مستمر فقط از چند هزار بلکه گاه از چند صد نیرو در محورهای رویارویی با اشغالگران صهیونیست بهره برده است. یعنی اسرائیل و همه امکانات نظامی آن و تکنولوژی تسلیحاتی و پیشرفته اش که به زرادخانه آمریکا متصل است از چند صد جوان با ایمان و پر شور که از سلاحهای بسیار ابتدایی در جنگ بهره می بردند شکست خورد. البته سلاح قوی و شکست ناپذیر آنها سلاح ایمان بود.
پس الگوی مقاومت و مبارزه پیش روی ماست. یعنی می توان با مقاومت و مبارزه و البته تحمل خسارت به پیروزی رسید. در عین حال الگوی شکست نیز پیش روی ماست و آن دل بستن به روشهای سازشکارانه و کاسه گدایی صلح در دست گرفتن است. نتیجه آن نیز تحقیر, به ذلت کشاندن و در نهایت تحمیل یکطرفه خواسته های اسرائیل است که این را نیز عینا مشاهده کردیم.
امروز حزب الله و پیروزی تاریخی اش پشتوانه انتفاضه مردم فلسطین است. که البته پشتوانه بسیار نیرومندی است.
رژیم صهیونیستی به هیچ وجه توانایی لازم برای یک رویارویی مستمر و درازمدت با فلسطینیها را ندارد. یهودیان را فریب داده و به فلسطین آورده با این امید که اعراب با آنها نخواهند جنگید و اگر تصمیم به مقابله داشته باشند فشار غرب مانع از ایستادگی درازمدت آنها خواهد بود. لذا افرادی که به فلسطین آمده اند آمادگی این را ندارند که هستی خود را فدای اهداف سیاسی بنیانگذاران صهیونیسم نمایند. طبق گزارشها توریسم صهیونیستها بشدت ضربه خورده و حتی روند مهاجرت معکوس آغاز گردید.
کنفرانس گذشته فلسطین که در تهران تشکیل شد, یک نقش اساسی و مثبت ایفا کرد.
به این معنی که کانون امیدی را برای مخالفین روند سازش فراهم کرد و در عین حال به مردم فلسطین روحیه و امید بخشید. مواضع ایران اسلامی و پایداری منحصر به فرد آن در میان دولتهای اسلامی نیز توانست به این مردم قهرمان امید بخشد.
اینک نیز مردم فلسطین بیش از هر چیز به حمایت معنوی و پایداری در موضع نیاز دارند. درست است که نیاز مالی نیز دارند و باید برای آن اقدامات جدی نمود ولی خود آنها در مصاحبه های مختلف می گویند که ما بیش از هر چیز به موضع گیری نیرومند عربی - اسلامی نیازمندیم.
کنفرانس شما باید زمینه تحقق چنین امری را فراهم نماید و مردم فلسطین را دلگرم به حمایتهای بی دریغ و فراگیر امت اسلامی بکند. شما نمایندگان کشورهای مختلف اسلامی نیز می توانید با تلاش در این مسیر, امکانات ملت های خودتان را برای آزادی فلسطین بسیج نمائید. دفاع از ملت مظلوم فلسطین و قیام شجاعانه و مظلومانه ی آنان وظیفه ی اسلامی همه ی ما است. امروز یک ملت مسلمان با چهره ی خون آلود, از وسط میدان نبرد, امت اسلامی را به یاری می طلبد, من فریاد آن زن فلسطینی را که در مقابل دوربین خبرنگار با صدای گرفته ی خود فریاد می زد: یا للمسلمین. . . از یاد نمیبرم.
همه مسلمانان و اعراب باید از مشروعیت مبارزات مردم فلسطین حمایت کنند. در مجامع بین المللی باید این نکته مورد تاکید قرار گیرد که مردم بی دفاعی که حقوق آنان سلب شده و تحت اشغال قرار دارند, حق دارند برای احقاق حقوق خود مبارزه کنند. لذا استمرار انتفاضه و مقاومت مردم فلسطین حق مشروع آنان است و قوانین بین المللی نیز آن را محترم شمرده است. هرچند که متاسفانه این قوانین معمولا در جهت خواسته استکبار و قدرتهای جهانی تفسیر می شود.
آقایان, مطمئن باشید که رژیم اسرائیل از درون پوسیده و نسل کنونی به هیچ وجه آمادگی ایثار و فداکاری برای حفظ آن را ندارد.
الحمدلله ملتهای عرب و مسلمان امروزه بیش از هر وقت دیگری در پنجاه سال گذشته نیرومند و قوی هستند. آنها در زمینه های مختلف قدرتمند شده اند.
مسلمانان دیگر نمی توانند شاهد سرکوبی روزانه ملت فلسطین باشند و ساکت بنشینند. اسرائیل باید بفهمد که استمرار سرکوبی ملت فلسطین و مناطق فلسطینی نشین با عکس العمل شدید, جدی و عملی همه اعراب و مسلمانان مواجه خواهد شد.
مردم فلسطین را باید به ادامه مقاومت دلگرم کرد. مردم فلسطین خوب می دانند که آنچه بر اقدامات سرکوبگرانه اسرائیل در لبنان لگام زده است توان مقاومت اسلامی در پاسخگویی به اسرائیل و وارد آوردن ضربات سهمگین به آن می باشد و نه اتکإ به تلاشهای مسالمت آمیز و میانجیگری این و آن.
وحدت درونی مردم فلسطین و جریانات مختلف فلسطینی یک نکته اساسی است. هرچیزی که موجب انحراف مسیر و عدم توجه به دشمن اصلی شود یقینا در خدمت آرمان فلسطین نخواهد بود. الحمدلله فلسطینی ها در طول این پنجاه سال از این امتحان سربلند بیرون آمده و پختگی خود را نشان داده اند. دیدیم که همه تلاشهای اسرائیل برای دامن زدن به اختلافات مجاهدین ناکام ماند و تمامی جریانهای اصیل و جنبش های مجاهد و مبارز علیرغم گرایش های متفاوت, با صبر انقلابی مانع از تحقق خواسته دشمن گردیدند. از این پس نیز باید چنین باشد.
امروز دیگر کاملا روشن شده است آنهائی که گمان می کردند قضیه فلسطین یک امر مقطعی و محدود به بخش کوچکی از جهان اسلام است, کاملا اشتباه می کردند.
ذخائر عظیم سلاحهای هسته ای و کشتارهای جمعی ذخیره شده در زرادخانه های رژیم صهیونیستی, برای مقابله با مردم بی دفاع فلسطین نیست, بلکه برای برقراری سلطه بر جهان اسلام بخصوص منطقه خاورمیانه است. اینکه حزب الله برای آزادی سرزمین اشغالی تلاش می کند و اسرائیل در تلافی به نیروهای سوریه حمله می کند, نشان بارزی از چنین نیت شیطانی اسرائیل و حامیان غربی آنهاست.
خط کلی مبارزه با رژیم غاصب باید این باشد:
الف - زندانی کردن رژیم غاصب در درون مرزهای سرزمین اشغالی و تنگ کردن فضای تنفس اقتصادی و سیاسی آن و گسستن پیوندهای آن با محیط پیرامونش.
ب - تداوم بخشیدن به مقاومت و مبارزه ی ملت فلسطین در داخل کشورشان و رساندن هرگونه کمکی که به آن نیاز دارند, تا تحقق پیروزی نهائی.
برادران و خواهران: علت اساسی فشارهای همه جانبه ای که استکبار جهانی و در راس آنها رژیم آمریکا به ایران وارد می کند, حمایت ما از فلسطین است. آنها در اظهارات صریح تری گفته اند که مشکل اصلی آمریکا با ایران, مخالفت جمهوری اسلامی ایران با طرح های ذلت بار سازش در فلسطین است و بقیه امور نظیر ادعاهای مضحک نقض حقوق بشر و ساخت سلاح های کشتار جمعی, بهانه ای بیش نیست و اگر ایران دست از حمایت خود از مبارزین و مردم لبنان و فلسطین بردارد, آنها دست از روش خصمانه خویش علیه ایران برمی دارند! البته ما به روشنی می دانیم مشکل اصلی آنان اسلام و حکومت اسلامی است و آنها هم حقیقتا این رویکرد سیاستهای جمهوری اسلامی را بخوبی می شناسند. ما به آنها جواب رد داده ایم و حمایت از مردم فلسطین و لبنان را از وظایف مهم اسلامی خویش می دانیم. لذا آنها از هر سو فشارهای خود را وارد می کنند. سیاست اصلی و راهبردی آنان, شکاف فکندن در صفوف متحد و یکپارچه مردم مسلمان و انقلابی ایران است. گروهی را به نام اصلاح طلب و گروهی را بنام محافظه کار می نامند, از یک گروه حمایت می کنند و بر عکس, حملات تبلیغاتی خویش را علیه گروه دیگر متمرکز می کنند.
آنها با بزرگ کردن بعضی اشکالات سعی می کنند نظام اسلامی را غیر کارآمد جلوه دهند و مردم را از نظام دینی مایوس نمایند و جدائی دین از سیاست را تبلیغ می نمایند. ایمان عمیق دینی مردم ما بزرگترین سد راه آنها است. آنها با برنامه های تبلیغاتی خویش می خواهند جوان ها را در کشور, مایوس کنند و مشکلات اقتصادی را که کم و بیش در همه جای دنیا متعارف و رایج است, جزء مسائل لاینحل نظام جمهوری اسلامی ایران قلمداد کنند. آنها با تبلیغات خود می خواهند امام و ارکان انقلاب را زیر سوال ببرند. علت آن این است که آنها از اسلام ضربه خورده و از انقلاب اسلامی صدمه دیده اند. از بیداری اسلامی در جهان احساس خطر می کنند و از احیإ و توسعه مبارزات اسلامی لبنان و فلسطین عمیقا نگرانند. لذا در صدد برآمده اند که ریشه تفکر اسلامی را بخشکانند. تیرهای زهرآگین تبلیغاتی خود را متوجه اسلام و دین کرده اند. هر چه دامنه مبارزات لبنان و فلسطین گسترده تر می شود, بر آشفتگی و عصبانیت صهیونیسم و آمریکا از نظام جمهوری اسلامی ایران بیشتر و توطئه های آنها علیه ما گسترده تر می شود ولی آنها بدانند که:
علی رغم تبلیغات آنها, مسئولان و روسای کشور ما منسجم هستند و مردم مسلمان ایران یکپارچه از آرمان های انقلاب و اسلام حمایت می کنند و حمایت از فلسطین, انتفاضه و مبارزه با صهیونیسم و حامیانش از ارکان اصلی سیاست های راهبردی جمهوری اسلامی ایران است. ما یقین داریم با ادامه مبارزات مردم مسلمان فلسطین و حمایت جهان اسلام, فلسطین آزاد می شود و بیت المقدس و مسجدالاقصی به آغوش جهان اسلام باز می گردد. انشاالله والله غالب علی امره.
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته