تعدادی از محققان دانشگاه برستون اعلام کردند که پزشکان می توانند با استفاده از MRI سرطان مغز استخوان را که دارای روند کندی است به خوبی تشخیص دهند.
تشخیص سرطان مغز استخوان با روشی جالب
تاکنون پزشکان از روش شیوه تهاجمی بیوپسی مغز استخوان برای تشخیص این بیماری استفاده می کردند. اما به تازگی روشی را محققان کشف کرده اند که از طریق آن می توان به شکل موثرتری سرطان مغز استخوان را تشخیص داد.سرپرست تیم محققی که در این مورد تحقیق کرده است کاتیا راوید از دانشگاه بوستون است. او در باره این روش گفته است:
بررسی که تیم ما انجام داد اثبات مفهومی را ارائه می کند که نشان دهنده امکان تشخیص مراحل قبل از فیبروتیک این بیماری توسط این روش غیر تهاجمی است.سرطان مغز استخوان بیماری است که روند پیشرفت بسیار کندی دارد.
مشخصه اصلی این بیماری، افزایش سلول های میلوئید و در موارد پیشرفته و وجود تعداد زیادی سلول های بزرگ مغز استخوان است که به آن ها مگا کاریوسیت ها می گویند. پاتولوژی آن نیز به وسیله ناهنجاری ساختاری در بخش مغز استخوان مشخص می شود که در آخرین مراحل در رسوب بیش از اندازه الیاف رتیکولین و کلاژن صلیبی مغز استخوان، توقف رشد سلول های عادی خون و نارسایی مغز استخوان واضح می شود.
دانشمندان طی مطالعات خود توانستند نشان دهند که با روش MRI T2، می توان فیبروز مغز استخوان را در یک مدل آزمایشگاهی تشخیص داد.