به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، به نقل از خبرگزاری رویترز، هیلی گفت که از دیدگاه آمریکا، اقدامات کره شمالی احتمال دستیابی به یک «راه حل دیپلماتیک» را تضعیف می کند و واشنگتن در صورت لزوم به اقدام نظامی روی خواهد آورد.
نماینده آمریکا در این خصوص افزود: اگر لازم شود از نیروهای نظامی استفاده خواهیم کرد؛ ولی ترجیح میدهیم که مجبور به حرکت در این مسیر نشویم.
وی تاکید کرد که آمریکا «در روزهای آینده» قطعنامه جدیدی را برای افزایش تحریم های کره شمالی به شورای امنیت ارائه خواهد داد.
هیلی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: آمریکا آماده قطع روابط تجاری با کشورهایی است که با نقض قطعنامه های شورای امنیت، با کره شمالی تجارت می کنند.
احتمال داده می شود چین به دلیل همکاری گسترده تجاری خود با کره شمالی، مخاطب این اظهارات باشد.
«دونالد ترامپ» رئیس جمهوری آمریکا هم چند ساعت پیش در واکنش به آنچه که افزایش 40 درصدی تجارت میان پکن و پیونگ یانگ در سه ماهه نخست سال مالی جاری خواند، در صفحه توئیتر خود نوشته بود: حیف شد که چین با ما همکاری نمیکند؛ ولی باید این مسیر را هم امتحان می کردیم!
کره شمالی روز سه شنبه برای نخستین بار اقدام به آزمایش یک موشک بالستیک قاره پیما کرد که تحلیلگران معتقدند، توانایی رسیدن به ایالت آلاسکا در شمال غرب آمریکا را دارد.
این آزمایش که پیشرفت قابل توجهی در برنامههای موشکی پیونگ یانگ به شمار می رود، زنگ خطر را برای آمریکا و متحدانش به صدا در آورده است.
ترامپ بارها به برنامه های هستهای و موشکی کره شمالی خرده گرفته و آن را خطری برای امنیت منطقه ارزیابی کرده است.
پیونگ یانگ اما تاکید میکند که این فعالیتهای نظامی تنها جنبه بازدارندگی دارند و حضور آمریکا هزاران کیلومتر دورتر از مرزهای خود عامل اصلی بی ثباتی منطقه است.