ماهان شبکه ایرانیان

همه علایم بارداری

برخی از زنان از همان لحظه انعقاد نطفه به حامله شدن خود پی می برند. برای بقیه ممکن است بعد از پنج تست مثبت حاملگی یا ظهور یکسری علایم این اطمینان حاصل شود

همه علایم بارداری
برخی از زنان از همان لحظه انعقاد نطفه به حامله شدن خود پی می برند. برای بقیه ممکن است بعد از پنج تست مثبت حاملگی یا ظهور یکسری علایم این اطمینان حاصل شود. امیدواریم این لیست که شامل متداول ترین نشانه های حاملگی می باشد، پاسخ شما را بدهد. به خاطر داشته باشید که همه زنان با هم تفاوت داشته و ممکن است برخی از این علایم را تجربه نکنند.

1-درد در ناحیه سینه
 

هنگام حاملگی تقریباً سه هفته بعد از عمل لقاح متوجه درد در سینه و نوک سینه خود می شوید (وقتی قاعدگی حدود یک هفته دیر می گردد). همچنین ممکن است متورم شوند، همانند نزدیک شدن به زمان قاعدگی.

2- لکه بینی یا گرفتگی عضلات شکم
 

اگر باردار باشید، لکه های خفیف صورتی رنگ در زمان تشکیل جنین می تواند نمایان شود، وقتی که جنین در داخل پوشش رحم قرار می گیرد. این اتفاق تقریباً هشت تا ده روز بعد از تخمک گذاری روی می دهد، کمی زودتراز رسیدن موعد قاعدگی. معمولاً می توان خونریزی ناشی از تشکیل جنین را از قاعدگی معمولی تشخیص داد: این لکه نشانه حاملگی است اگر کمی زودتر از زمان مورد انتظار رخ دهد، اگر خفیف و اندک و به صورت لک و مایل به رنگ صوتری باشد (نه قرمز و غلیظ همانند قاعدگی معمولی) و ازالگوی یک قاعدگی نرمال پیروی نکند (خفیف، به تدریج شدید و سپس دوباره خفیف). گرفتگی عضلات شکم نیز می تواند در مراحل آغازین بارداری شایع باشد. وقتی که رحم حالت متوسط خود را به دست آورد و در سه ماهه دوم توسط استخوان لگن خاصره بهترنگهداری می شود، بدن همانند زمان قاعدگی مستعد گرفتگی و درد عضلات شکم می گردد.

3- تیره شدن پوست
 

در دوران اولیه حاملگی - نزدیک زمان قاعدگی - ممکن است دورنوک سینه (بخش تیره تری که نوک سینه را احاطه کرده) تیره تر و قطورتر گردد. گفته می شود که رنگ تیره تر دور نوک سینه به نوزاد در یافتن نوک سینه برای شیرخوردن کمک می کند. همچنین ممکن است رگ های سینه نمایان شده و برآمدگی های کوچکی که در اطراف نوک سینه قرار دارند، بزرگ تر شده و تعداد شان افزایش یابد؛ به طور متوسط بین 4 تا 28 عدد به ازای هر سینه.

4- خستگی مفرط
 

در صورت حاملگی، یکی از شایع ترین علایم در هشت تا ده هفته اول خستگی و فرسودگی می باشد. وقتی باردار می شوید، بدن شما دچار یکسری تغییرات متابولیک مهم می گردد. تمامی بخش های بدن باید خود را برای فرآیند رشد یک کودک آماده کنند. برای اغلب زنان، خستگی بعد از هفته دوازدهم بارداری از بین می رود.

5- حالت تهوع و استفراغ
 

اگر باردار باشید، ممکن است خیلی سریع - یک هفته بعد از عمل لقاح - متوجه حالت تهوع و ناخوشی صبحگاهی گردید. حالت تهوع می تواند هر زمانی - روز یا شب - اتفاق بیفتد.

6- ادرارمکرر
 

زمانی که قاعدگی به مدت یک تا دو هفته به تاخیر می افتد، ممکن است متوجه شوید که بیشترازحد معمول ادرار می کنید. این به آن دلیل است که کودک درحال رشد درون رحم، به مثانه شما فشار وارد می آورد.

7- یبوست
 

ممکن است در روزهای اولیه بارداری متوجه تغیر در اجابت مزاج خود گردید. هورمون های اضافی تولید شده حین حاملگی، باعث می گردد روده کارایی خود را ازدست بدهد.

8-افزایش دمای طبیعی بدن
 

اگر دمای طبیعی بدن حتی بعد از سپری شدن زمان مقرر قاعدگی بالا ماند و به میزان قبل از تخمک گذاری تقلیل نیافت، احتمال حاملگی بسیارافزایش می یابد. هنگامی که شما حامله می شوید، تخمک در لوله های رحم (محل رشد جنین) بارور می گردد. دراین هنگام است که بدن شما نهایتاً می تواند تشخیص دهد که شما حامله هستید. وقتی هورمون hCG ترشح می شود، زنان معمولاً برای بار سوم یک افزایش دما احساس می کنند که به اندازه تغییر دمای اولیه نیست، اما در خلال یک هفته تا 12 روز بعد از اولین افزایش دمای مربوط به تخمک گذاری می توان آن را مشاهده نمود.

9- قطع قاعدگی
 

این می تواند نخستین نشانه حاملگی به شمار آید به خصوص اگر روال قاعدگی شما به صورتی منظم بوده باشد. این نشانه به همراه نشانه های مثبت دیگر ممکن است بارداری شما را به اثبات برساند.

10- تست حاملگی مثبت
 

اگر قاعدگی شما حداقل یک روز دیر شدو آماده اید که حقیقت را بدانید، ممکن است بخواهید یک تست حاملگی خانگی را انجام هدید. تست حاملگی ادرار می تواند در فاصله 10 تا 14 روز بعد از عمل لقاح دقیق عمل نماید. اگر نمی توانید تا موعد قاعدگی صبرکنید، تست حاملگی خونی می تواند در فاصله 8 تا 10 روز بعد از عمل لقاح دقیق عمل نماید. به خاطر داشته باشید که تست های حاملگی (حتی تست خونی) 100 درصد بدون خطا و اشتباه نیستند. اگر نتیجه تست شما منفی بود و بازعلایم حاملگی را احساس نمودید، یک هفته بعد تست را تکرار کرده و با پزشک خود در میان بگذارید.
منبع:نشریه کوچه ما، شماره12.
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان