به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، حجت الاسلام و المسلمین دشتی در مراسم تجلیل از برگزیدگان و فعالان عرصه حجاب و عفاف گفت: ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بسترساز مقابله با جرائم، ناهنجاریها و آسیبهای اجتماعی است.
وی ضمن پاسداشت این مناسبت ارزشمند و با ادای احترام به شهدای گرانقدر امر به معروف و نهی از منکر و طلایه داران عرصه حجاب و عفاف به تبیین فلسفه حجاب و عفاف با توجه به احکام و معارف اسلامی پرداخت.
معاون فرهنگی دادگستری کل استان هرمزگان اهتمام به عفت و پاکدامنی را عنایتی الهی، وظیفهای فطری و کرامتی اخلاقی برشمرد که در سیره معصومین (علیهم السلام) به ویژه اُسوه و الگوی بانوان مسلمان؛ حضرت فاطمه زهرا (س) تجلی یافته است.
حجت الاسلام والمسلمین دشتی با اشاره به این مطلب که اقدامات صورت گرفته در زمینه ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه از سوی دستگاههای متولی، ناکافی بوده و با نقطه مطلوب فاصله دارد اظهار داشت: انتقال مفاهیم ارزشمندی، چون حجاب و عفاف به نسل جدید از طریق برنامه ریزی مدون و مشارکت نخبگان در مخاطب شناسی، یافتن زبان مشترک و ایجاد جذابیت با تکیه بر مفاهمه بین نسلی محقق خواهد شد.
معاون فرهنگی رئیس کل دادگستری استان هرمزگان با اشاره به تأکیدات مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) در لزوم توجه هر چه بیشتر به فریضه امر به معروف و نهی از منکر به ویژه در بیانات اخیر معظم له در دیدار با مسئولین قضایی کشور، خاطر نشان ساخت: ترویج و اشاعه فرهنگ عفاف و حجاب یکی از مهمترین شاخصها در جهت عمل به مطالبه بحق رهبر معظم انقلاب اسلامی و بسترساز مقابله با جرائم، آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریها در سطح کشور است.
حجت الاسلام والمسلمین دشتی با اعلام این مطلب که هماهنگی و مشارکت تمامی دستگاههای اجرایی و نظارتی به منظور توسعه فرهنگ عفاف و حجاب در سطح جامعه نتایج تأثیر گذار و مطلوبتری را در پی خواهد داشت، موفقیت در این عرصه را نیازمند شناخت نقاط قوت و ضعف، تکیه بر توانمندیها و هم افزایی بین سازمانی عنوان کرد.
گفتنی است، در ادامه این مراسم از برگزیدگان و فعالان عرصه حجاب و عفاف در دادگستری استان هرمزگان تجلیل شد.