ماهان شبکه ایرانیان

اگر می‌خواهید ناخن‌هایتان سالم بماند

در خصوص تغییرات ناخن‌ها و اختلالات شایع آن به همه عزیزان توصیه می‌کنم چند نکته مهم را مورد توجه قرار دهند

اگر می‌خواهید ناخن‌هایتان سالم بماند
در خصوص تغییرات ناخن‌ها و اختلالات شایع آن به همه عزیزان توصیه می‌کنم چند نکته مهم را مورد توجه قرار دهند. ناخن‌ها در شرایط متعدد و بیماری‌های خاص دستخوش تغییراتی می‌شوند که بعضی از آنها نادر و کاملا تخصصی و بعضی دیگر شایع بوده که در اغلب موارد شکایت بسیاری از بیماران را به همراه دارد.
شایع‌ترین بیماری‌های ناخن که مراجعه به پزشک متخصص پوست برای درمان آنها اجباری است، قارچ‌های ناخن است که موجب علایمی چون تغییر رنگ ناخن، شکنندگی و خرد شدن و حتی از بین رفتن بافت اطراف آن به صورت تورم نسوج اطراف است. این شرایط احتیاج به آزمایش‌های اختصاصی قارچ‌شناسی و تایید تشخیص احتمالی و درمان مخصوصی به خود را دارد. متاسفانه در بعضی موارد دیده می‌شود که به دنبال ترک و شکنندگی‌های ناخن به جای کشف عامل و تشخیص به جا و درمان آن، خود افراد دست به اقداماتی می‌زنند. از آنجا که ترکیب ناخن و مو شبیه به هم بوده و هر دو از جنس کراتین سخت هستند. و مهم‌ترین ماده تشکیل‌دهنده ناخن، ترکیبات غنی از سولفور و پروتئین است باید یک باور غیرعلمی و غیرمنطقی را کنار بگذارید. برخلاف آنچه همگان برای سفت شدن و رشد ناخن توصیه می‌کنند، یعنی استفاده از کلسیم و قرص‌های کلسیم‌دار - فکر می‌کنند ماده اصلی ناخن است- مصرف کلسیم در درمان ترک و شکستگی‌های ناخن نقشی ندارد. سرعت رشد ناخن‌ها نیز در زمان‌های متعدد و یا در اثر مصرف بعضی داروها کاهش می‌یابد. مانند سوءتغذیه، تب و کم‌کاری تیرویید که سرعت رشد ناخن را کم می‌کند.
پس این باور غلط را اصلاح کنید، یادتان باشد وقتی برای طولانی مدت دست‌ها یا ناخن‌ها را در مواد شوینده، به‌خصوص مواد قلیایی قرار می‌گیرند،‌ وقتی از درمان به موقع مشکلات ناخن پرهیز می‌کنید و اصولا اهل دستکش پوشیدن و چرب کردن ناخن‌ها نیستید، مستعد ابتلا به اختلالات پوست و ناخن خواهید بود.
افرادی که ناخن‌های خود را خیلی بلند نگه می‌دارند و مانیکورهای متعدد و شدید انجام می‌دهند و احتمال ضربات مکرر و کوچک به ناخن‌هایشان، در اثر بلند بودن آنها، بیشتر از دیگران است. تغییراتی چون جدا شدن صفحه ناخن از بستر آن را دارند و به علت وجود هوا در زیر ناخن، منطقه آن سفید می‌شود و بعد از مدتی باکتری‌ها یا قارچ‌ها در آن نفوذ کرده و به مشکل موجود دامن می‌زنند و تغییر رنگ ناخن بعد از مدتی دیده می‌شود. حتما در این شرایط با پزشک متخصص مشورت کنید و چه بهتر آنکه تا می‌توانید به بهداشت و سلامت دست‌هایتان اهمیت بدهید و از دستکش مناسب استفاده کنید و نکات علمی را از متخصص بپرسید نه از افراد غیرآگاه.
منبع: http://www.salamat.com
ae
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان