ماهان شبکه ایرانیان

رییس اداره کشاورزی هرات:

برداشت عسل در هرات به ۸۰ تن رسید/ واردات عسل بی‌کیفیت از پاکستان

مسئول اداره کشاورزی هرات می‌گوید که با آغاز فصل بهار امسال، برداشت عسل طبیعی در هرات افزایش و به ۸۰ تن می‌رسد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری میزان، عبدالصبور رحمانی رییس اداره کشاورزی هرات در بازدید از فارم‌های زنبورداری هرات گفت: امسال زنبورداری در هرات با استقبال خوب شهروندان رو به رو بوده و افراد زیادی در این استان به زنبورداری روی آورده‌اند.

رییس اداره کشاورزی هرات افزود: امسال نسبت به سال گذشته برداشت عسل طبیعی افزایش یافته است، سال گذشته برداشت عسل طبیعی 60تن بوده اما با روی آوردن بیشتر مردم به زنبورداری و تولید عسل طبیعی در هرات این آمار به 80 تن رسیده است.

رحمانی خاطرنشان کرد: زنبورداری در هوای مناسب و به دور از بادهای تند موثر است اما درسال گذشته زنبورداران و شرکت‌های تولید عسل طبیعی با این مشکل روبه رو بوده و بیشتر زنبورهای خود را ازدست داده‌اند .

وی تصریح کرد: در حال حاضر عسل طبیعی هرات نه تنها نیاز شهروندان هرات را رفع کرده بلکه این عسل به غور و دیگر ولایت‌های افغانستان توزیع می‌شود.

رییس اداره کشاورزی هرات از واردات عسل بی‌کیفیت از پاکستان به نام افغانستان سخن گفت و افزود: اگر دولت جلوی واردات بی‌رویه عسل بی‌کیفیت به افغانستان را نگیرد این صنعت به رکود مواجه خواهدشد.

محمد شعیب ابراهیمی مسوول انجمن زنبورداران هرات در این مورد گفت: زنبورداری در هرات بیش از 20سال است که سابقه دارد، به صورت مستقیم 500 نفر و غیرمستقیم 3 هزار و 500 نفر به این کار می‌پردازند و درحال حاضر این صنعت روبه رشد است.

وی گفت: آنها در آغاز زنبورداری و تولید عسل از سه کندو عسل شروع کرده و حالا این کندوها به بیش از هزار کندو در مناطق مختلف هرات رسیده است.

ابراهیمی گفت: زنبورداران در هرات در طول سال یکبار برداشت از کندوهای عسل دارند و هر کندو ظرفیت تولید 10 کیلو عسل را دارد و علاوه بر استفاده شهروندان هرات به ولایت‌های دیگر هم این عسل طبیعی فرستاده می‌شود.

این درحالیست که به دلیل رشد چشمگیر تولید عسل طبیعی درهرات قرار است تا اداره کشاورزی هرات جشنی را به نام گل عسل در هرات برگزار کند.

/

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان