ماهان شبکه ایرانیان

تأکید بر تقویت دوستی پیروان همه ادیان

همایش بین المللی -«شیعه-» در برلین که به همت رایزنی فرهنگی ایران در آلمان برگزار شد، با تأکید بر تقویت دوستی در بین پیروان ادیان مختلف و احترام به عزت انسان ها و مقابله با تحقیر، برگزار شد. در این همایش، علیرضا شیخ عطار، سفیر ایران در آلمان، گفت: شیعه آینه عشق به انسان ها بوده و پیش قراول احترام به عزت انسانی و مقابله با تحقیر دیگران می باشد. علیرضا شیخ عطار ارا ئه-« دیدگاه های سازنده، عمیق و پاسخگو از اسلام را علت مخالفت گروه های تندرو و تروریستی مثل القاعده و طالبان با شیعه دانست و گفت: تروریست هایی که خود را مسلمان معرفی کرده و انسان های بی گناه را به اسم اسلام می کشند، به اصول دین اسلام اعتقادی ندارند. شیخ عطار افزود: کوشش هایی توسط برخی غیر مسلمانان، به ویژه در خاورمیانه و خاور نزدیک و غرب به منظور ارا ئه-« تصویری بد از شیعه انجام می شود که هدف آنان ایجاد اختلاف و درگیری بین شیعه با سایر ادیان و بخصوص سنی هاست.
دکتر همایون همتی، رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در برلین، نیز در این کنفرانس خواستار وحدت پیروان همه ادیان شد و گفت: تفکر شیعه بر وحدت تأکید می کند. وی گفت: این کنفرانس قدم بسیار بزرگی در این خصوص بوده و قصد جهت گیری و فرقه گرایی ندارد. وی با تأکید بر همکاری پیروان همه ادیان گفت: سخنرانان این کنفرانس برای عدم شرکت در آن، تحت فشار قرار گرفته و مورد اهانت واقع شدند.
خانم اشتفانی برینکمن، استاد دانشگاه لایپزیک نیز به بررسی تاریخی تحقیقات درخصوص شیعه در آلمان پرداخت و گفت: عملاً تا قرن نوزدهم تحقیقاتی راجع به شیعه در آلمان صورت نگرفته است. وی در عین حال، به جهش بزرگی که در زمینه شیعه شناسی در زمان انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) و ارا ئه-« ایده ولایت فقیه صورت گرفته، اشاره کرد و گفت: گسترش وسایل ارتباط جمعی و مبادله استاد و دانشجو از دهه 60 میلادی، زمینه آشنایی و انجام برخی بررسی ها پیرامون مذهب شیعه را در آلمان ایجاد کرد. استاد اسلام شناسی دانشگاه لایپزیک گفت: یکی از مشکلاتی که در آلمان در زمینه شیعه شناسی وجود دارد، کمبود منابع است و اغلب منابع موجود در آلمان درخصوص ایران، بیشتر در موضوع زبان و تاریخ این کشور است. برینکمن در پایان، خواستار تقویت شیعه شناسی درآلمان و گسترش دروس شیعه تا مقطع فوق لیسانس در دانشگاه های این کشور شد و گفت: تبادل استاد و دانشجو با ایران نیز در این زمینه می تواند بسیار موِثر واقع شود. ایوب اکسل کهلر، رئیس شورای مرکزی مسلمانان آلمان، نیز در این نشست با اظهار خوشحالی از سخنان سال پیش وزیر کشور آلمان مبنی بر اینکه مسلمانان هم قسمتی از جامعه این کشور هستند، گفت: مسلمانان آلمان پلی بین دنیای مسیحیت و دنیای اسلام هستند. وی افزود: مسلمانان درحال گفت وگو با جامعه آلمان بوده و مسیری فکری به سمت فرهنگ ها و ادیان دیگر و حتی بین سنی ها و شیعه ها درست کرده اند. وی با بیان اینکه نسل دوم و سوم مسلمانان آلمان، در حال ورود به جامعه این کشور هستند، گفت: حدود 100 تا 200 هزار مسلمان آلمانی الاصل در این کشور وجود دارند. وی تقاضای مسلمانان از جامعه آلمان را داشتن یک زندگی عادی ومعمولی عنوان کرد و گفت: ما مشترکاً علیه خشونت و تروریسم و برای صلح مبارزه می کنیم. آمریکا
قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان