نیوزلند، حدود 20 سال است که به فهرست مقصدهای تحصیلی و مهاجرتی ایرانیان اضافه شده است. کشوری در قاره اقیانوسیه که آن را بهشتی در اقیانوس آرام می دانند. کسانی که با سه گانه ارباب حلقه ها آشنایی دارند، حتما سکانس های زیبای طبیعی این فیلم را به یاد دارند که اکثرا در لوکیشن نیوزیلند فیلمبرداری شده بود.
این کشور که اکنون از مستعمرات بریتانیا به شمار می رود، کشوری کوچک اما صنعتی و پیشرفته بوده و نزدیک ترین خشکی به آن، کشور کانگوروهاست که یکی از سه اولویت مهاجرتی ایرانیان در چند دهه اخیر به شمار می رود.
زبان انگلیسی و نیاز به نیروی کار تخصصی در نیوزلند سبب شده تا این کشور آرام، زیبا و پر پتانسیل اقیانوسیه، برای نیروهای تخصصی و صاحبان حرف و صنوف گوناگون، مقصدی جذاب باشد. البته اگر از بادهای شدید و برخی از زلزله های این کشور صرفه نظر کنیم، نیوزیلند در سال های آینده، حرفهای بیشتری برای جامعه مهاجران در جهان خواهد داشت.
گفتار امروز روزیاتو نگاهی دارد به آنچه برای مهاجرت تخصصی یا skilled worker به این کشور سرسبز و مهاجر پذیر اقیانوسیه نیاز داریم.
مقدمات مهاجرت به نیوزلند
یکی از دلایلی که سبب شده هزاران کیلومتر دور تر از ایران، خیلی ها را شیفته تحصیل و زندگی و مهاجرت کند، راحتی کار در مقایسه به رفتن به استرالیا، آمریکا و حتی کانادا است. مخصوصا که که به جز استرالیا، دو کشور دیگر رابطه دیپلماتیک با ایران ندارند و رفتن ایرانیان به عناوین مختلف به آن سرزمین، سخت است.
اگر شما سنی کم تر از 55 سال داشته باشید و سلامتی کامل داشته و سو سابقه کیفری و قضایی نداشته باشید و از گذرنامه معتبر برخوردار باشید، می توانید برای مهاجرت اقدام کنید. همه اطلاعات مورد نیاز برای مهاجرت به نیوزلند را در این نشانی مشاهده کنید که شما را از استخدام وکیل و هزینه های سرسام آور، بی نیاز می کند.
نکته مهمی که باید در مهاجرت تخصصی به نیوزلند در نظر داشته باشید، التزام متقاضیان مهاجرت به داشتن کارنامه صلاحیت زبان انگلیسی (English Language Proficiency) که با مدرک IELTS احراز می شود. البته همانند استرالیا و بر خلاف مهاجرت به کبک کانادا، داشتن مدرک آیلتس با نمره 6.5 که یش از دو سال از تاریخ دریافت آن نگذشته باشد به عنوان شرط پذیرش مهاجرتی الزامی است.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، برای آغاز فرآیند درخواست روادید مهاجرتی تخصصی به نیوزلند، می بایست به این درگاه رجوع کنید و سپس نوع روادید را مشخص کنید که در تصویر زیر برای شما نمایش داده شده است.
با کلیک بر روی گزینه: VIE VISA DETAILS & APPLY به صفحه زیر منتقل می شوید که اطلاعات تخصصی و تکمیلی درباره مدارک و شرایط، شیوه و هزینه های اپلای درخواست روادید مهاجرتی را در اختیار شما قرار می دهد.
به هر حال لینک های سمت چپ که در تصویر بالا مشاهده می کنید را دنبال کرده تا اطلاعات تکمیلی بدست آورید که به زبان ساده و اطلاعات خوب و مستند، راهنمای مطلوبی برای متقاضیان دریافت روادید مهاجرتی تخصصی به نیوزلند است.
البته توجه کنید که اگر شما مدرک دانشگاهی خود را از دانشگاهی که زبان تحصیل در آن جا انگلیسی است دریافت کنید، از شرط زبان معاف می شوید و ENGLISH LANGUAGE PROFIEICNEY WAIVER دریافت می کنید.
برای امور مهاجرتی نیوزلند، حتما نباید مدارک دانشگاهی عالی داشت. همین که تجربه کاری خوبی داشته باشید و حداقل تحصیلات شما دیپلم باشد و سابقه کار شما مربوط به رشته تحصیلی باشد، برای کسب نمرات لازم کفایت می کند. اما بالطبع، هر اندازه تحصیلات بالاتر و سن کم تر داشته باشید و سابقه کار بالای 8 سال در پرونده شما باشد، امتیاز بیش تری برای پرونده شما لحاظ می شود که این، فرصت بهتری برای مهاجرت خواهد بود.
برای مهاجرت به نیوزلند 2 نوع روادید در دسترس است
برای مهاجرت به نیوزلند، اکنون 2 نوع روادید یا اجازه اقامت وجود دارد.
اولی، مخصوص افراد تحصیل کرده و متخصص است که در یکی از علوم و فنون، دارای عناوین آکادمیک قابل اثبات و ارزشیابی شده باشند. به این نوع روادید: SKILLED MIGRANT CATEGORY می گویند که در اسناد مهاجرتی از آن به عنوان SMC یاد می کنند.
اگر از سوی کارفرمایی در نیوزلند پیشنهاد رسمی کار داشته باشید و سایر شرایط عمومی برای دریافت روادید را نیز دارا باشید، این نوع روادید برای شما صادر می شود. اقدام برای دریافت اقامت دائمی نیوزلند پس از دو سال کار و زندگی در این کشور و دریافت CITIZENSHIP یا گذرنامه نیوزلند امکان پذیر است.
اگر پیشنهاد رسمی کار نداشته باشید، ولی حداقل امتیازات را داشته باشید، باز می توانید به صورت کاری به نیوزلند مهاحرت کنید و در صورت یافتن کار، اقامت دائمی (Permanent Resident) بگیرید. شرایط مربوطه را در این قسمت مشاهده کنید.
دومی، در صورتی است که در زمینه ها و مشاغل پر تقاضای نیوزلند و یا از سوی کارفرمایانی در نیوزلند پیشنهاد کاری دریافت کنید، امکات دریافت روادید یا اجازه اقامت موقت که به آن ویزای WORK TO RESIDENCE است اعطا خواهد شد.
با این نوع روادید می توان وارد این کشور شد و مشغول به کار و زندگی شد. اگر هم پیشنهاد کاری نداشتید، نگران نباشید. پس از روادید موقت (Temporary visa)، 9 ماه پس از ورود به نیوزلند وقتی کاری پیدا کردید، روادید موقت به دائمی تبدیل پیدا می کند.
به دلیل آنکه بر خلاف سنگاپور، مالزی، سوئد، نروژ و بعضی از کشورهایی که پناهنده و مهاجر به آن ها بسیار سرازیر می شود، نیوزلند به دلیل مهاجر پذیری گسترده خود، شرایط آسانی و بهتری را برای مهاجران به خصوص skilled workers که امتیازات لازم را کسب کنند ارائه می کند.
مدت زمان بررسی مدارک متقاضیان مهاجرت به نیوزلند
همانطور که در توضیح رسمی زیر مشاهده می کنید، اغلب روادید مهاجرتی به کشور نیوزلند بین 3 ماه تا 12 ماه زمان نیاز دارد و معمولا این فرآیند بستگی به نیاز شغل مربوطه در نیوزلند و تکمیل مدارک مورد نیاز از سوی متقاضی است.
بخش مهاجران تخصصی برای درخواست روادید، 6 ماه میبایست صبر کنند. این مقداری برای بررسی مدارک متقاضی روادید همسفری اقامتی، حدود 4 ماه است. روادید کودکان برای اقامت در نیوزلند نیز ظرف 3 ماه صادر می شود. اگر والدین کسانی که در نیوزلند اقامت دارند، قصد اپلای داشته باشند، این فرآیند حدود 7 ماه زمان می برد.
روادید سرمایه گذاری در نیوزلند بین 7 تا 10 ماه زمان می برد. این مورد را متقاضیان سرمایه گذاری در این کشور در نظر داشته باشند که فرآیند فوری و سریع برای دریافت روادید اقامتی از این راه بر خلاف برخی از کشورهای مهاجر پذیر دنیا وجود ندارد.
Visa type Processing time
- Skilled Migrant Category Resident Visa: 6 months
- Partnership Resident Visa: 4 months
- Dependent Child Resident Visa : 3 months
- Parent Resident Visa: 7 months
- Investor Visas: 10 months
- Residence from Work visa: 3 months
- Talent (Accredited Employer: 3 months
- Resident Visa Talent (Arts, Culture and Sports: 3 months
- Resident Visa: 3 months
- Long Term Skills Shortage List: 3 months
- Resident Visa: 3 months
چگونه متقاضیان مهاجرت به نیوزلند ارزشیابی می شوند؟
حتما درباره شیوه ارزشیابی متقاضیان مهاجرت به کانادا و استرالیا، مطالبی شنیده اید یا دیده اید. فرآیند ارزشیابی در نیوزلند نیز خیلی تفاوت کلی با شیوه های ارزشیابی در کانادا و استرالیا ندارد. در واقع ارزیابی متقاضیان مهاجرت به نیوزلند همانند کانادا و استرالیا، در دو بخش انجام می شود.
بخش اول، پیش ارزیابی یا همان PRE ASSESSMENT است. در ابتدا هیچ مدرکی از شما خواسته نمی شود و با تکمیلی یک فرم ارزیابی اولیه و ارسال آن، به شما گفته می شود شایسته (QUALIFY) برای مهاجرت (MIGRATION) هستید یا خیر.
اگر بتوانید حد نصاب 100 را کسب کنید، برای مرحله بعدی انتخاب می شوید.
اگر نمره شما بین 100 تا 140 بشود، اصطلاحا به Pool رفته و در مدتی که شاید تا 1 سال هم به طول بیانجامد، می توانید به این کشور مهاجرت کنید. اگر امتیاز بیش از 140 کسب کنید، در مدت کوتاهی به این کشور خواهید رفت.
بخش دوم را ارزیابی کامل یا FULL ASSEESMENT می گویند. از شما خواسته می شود که تمامی مدارک مورد نیاز که در بخش ارزیابی از آن ها یادکرده اید را همراه رسید پرداخت هزینه های لازم برای انجام فرآیند بررسی نهایی و صدور ویزا به نیوزلند ارسال کنید.
همه مدارک شما باید ترجمه رسمی شده و ممهور به مهر وزارت خارجه و دادگستری گردد. مدرک زبان هم در صورتی که در دانشگاه غیر انگلیسی زبان درس خوانده اید، باید به اداره مهاجرت ارسال شود. این ارسال مدرک زبان هم باید مستقیم از موسسه صادر کننده مدرک صورت بگیرد.
انجام معاینات پزشکی (MEDICAL CHECK) و هم چنین دریافت عدم سو پیشینه از کشور از جمله مدارک دیگر است که مورد نیاز خواهد بود. انجام معاینات پزشکی توسط پزشکان مورد تایید اداره مهاجرت نیوزلند صورت خواهد پذیرفت که لیست به روز شده را در سایت مهاجرت نیوزلند بدست آورید. این لیست در این نشانی در دسترس است.
این که چه زمانی این معاینات نیاز است و چه کسانی از انجام آن معاف هستند را در این لینک دنبال کنید.
مهاجرت به نیوزلند چقدر هزینه در بر دارد؟
برای بررسی هزینه هایی که برای فرآیند مهاجرت می بایست با کارت های اعتباری ارزی و به صورت آنلاین پرداخت کنید، از این نشانی استفاده نمایید.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، از شما میخواهد که نام کشور، نام مکانی که زندگی میکنید و نوع روادید مورد نیاز را مشخص کنید. برای مهاجرت تخصصی، روی skilled migrants (online) کلیک کنید.
بعد از انتخاب این 3 بخش، بر روی گزینه CALCULATION FEE به صفحه دیگری می روید.
همان طور که در تصویر زیر مشاهده می کنید، رقم 530 دلار نیوزلند برای متقاضیان مهاجرت تخصصی مورد نیاز است. البته این رقم هر سال تغییر می کند.
این هزینه بایدهنگام ثبت نام، با کارت اعتباری ارزی پرداخت شود و برخی از شرکت های پرداخت الکترونیکی ارزی در ایران، این خدمات را برای شما انجام می دهند.
نحوه امتیاز بندی مهاجرت به نیوزلند
برای مهاجرت تخصصی به نیوزلند می بایست حداقل امتیازات لازم را کسر بکنید. حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند 100 بوده تا در لیست Pool یا انتظار قرار بگیرید. اما اگر امتیاز شما 140 یا بالاتر باشد ظرف مدت کوتاهی خواهید توانست به نیوزلند مهاجرت کنید.
جدول امتیازات
جدول امتیازات را می توان از طریق این نشانی بدست آورد. اولین معیاری که خیلی در امتیاز گرفتن تاثیر دارد، سن داوطلب است. هر اندازه سن شما زیر 30 سال باشد، امتیاز کامل را بدست خواهید آورد و هر اندازه سن شما از 30 سال بالاتر برود، این امتیاز کاهش می یابد.
بعد از سن، معیار دیگری که امتیاز قابل توجهی دارد و می تواند حد نصاب امتیازات شما را به 100 واحد برساند، سابقه کار است. سابقه کار شما بایستی بر اساس گواهی سابقه ای که از تامین اجتماعی دریافت می کنید، مستدل و مستند باشد.
اگر 10 سال سابقه کار داشته باشید، حداکثر امتیاز که 30 واحد است را دریافت خواهید کرد. به همین خاطر همواره به متقاضیان مهاجرت تخصصی توصیه می شود که بیش از 6 سال سابقه کار داشته تا امتیاز 20 تا 30 را کسب کنند.
فرق زیادی بین داشتن مدرک کارشناسی یا کارشناسی ارشد برای مهاجرت تخصصی به نیوزلند نیست و تنها 5 واحد تفاوت دارد. اما اگر خویشاوندی در نیوزلند داشته باشید، تاثیر مثبت 10 واحدی به پرونده شما اضافه خواهد شد.
سن:
- از 20 تا 29 سال 30 امتیاز
- از 30 تا 39 سال 25 امتیاز
- از 40 تا 44 سال 20 امتیاز
- از 45 تا 49 سال 10 امتیاز
- از 50 تا 55 سال 5 امتیاز
سابقه کار:
- 2 سال 10 امتیاز
- 4 سال 15 امتیاز
- 6 سال 20 امتیاز
- 8 سال 25 امتیاز
- 10 سال یا بیشتر 30 امتیاز
مدرک تحصیلی تائید شده:
- کارشناسی 50 امتیاز
- کارشناسی ارشد 55 امتیاز
خویشاوند نزدیک در نیوزلند:
امتیاز کار در نیوزلند یا پیشنهاد کار از نیوزلند:
- در صورت داشتن پیشنهاد کار از نیوزلند 50 امتیاز به شما تعلق میگیرد.
- در صورتیکه حداکثر 12 ماه سابقه کار در نیوزلند داشته باشید 50 امتیاز به شما تعلق منیگیرد.
- در صورتیکه حداقل 12 ماه سابقه کار در نیوزلند داشته باشید 60 امتیاز به شما تعلق میگیرد.
مراحل اخذ روادید نیوزلند چگونه است؟
گام اول: اخذ اسسمنت
نخستین مرحله، اصطلاحا دریافت اسسمنت (assessment) است. همانطور که گفتیم، بایستی به طور آنلاین، امتیازات شما ارزشیابی شود تا سیستم به شما اعلام کند که حائز حداقل شرایط برای مهاجرت تخصصی به نیوزلند هستید یا خیر.
قسمت بعدی، تکمیل و ارسال فرم EOI یا Expression of Interestو پرداخت هزینه های مربوطه است. قسمت سوم، ثبت در خواست یا Apply for Residence است که بایستی فرآیند مربوطه را از طریق درگاه مهاجرت نیوزلند پیگیری کنید.
در سال 2016-2017 میلادی، 450 دلار نیوزلند برای اخذ اسسمنت می بایست پرداخت کرد. همچنین برای ارسال فرم EOI، حدود 500 دلار نیوزلند اخذ می شود. جهت ثبت درخواست در مرحله نهایی، 1800 دلار نیوزلند دریافت می شود. بعد از اخذ روادید، مبلغ 300 دلار حدودا به عنوان مالیات دریافت خواهد شد.
همانطور که در تصویر بالا مشاهده می کنید، حداقل مدت زمان انتظار برای دریافت روادید مهاجرت تخصصی به نیوزلند حدود 6 ماه است
اطلاعات کامل و جدید درباره هزینه ها را در این نشانی مشاهده بفرمایید.
ارزیابی مدارک متقاضیان ویزا در نیوزلند به عهده موئسسه NZQA یا New Zealand Qualifications Authority است. تمامی متقاضیان باید مدارک مورد نیاز را به این موسسه ارسال نمایند.
اینکه شما نیاز به ارزیابی مدارک خود جهت مهاجرت تخصصی به نیوزلند دارید یا خیر به این لینک مراجعه کنید.
این موسسه به دو صورت ارزیابی مدارک متقاضیان را انجام میدهد که عبارتند از:
تصویر ایندکس موسسه ارزیابی نیوزلند NZAQ
- Pre Assessment
- Full Assessment
طبق گفته این موسسه برای متقاضیان مهاجرت، اخذ Pre Assessment کافی است. اما توصیه شده تا متقاضیان مهاجرت نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند. فهرست هزینه ها را در این قسمت مشاهده کنید.
فهرست بخشی از هزینه های اسسمنت
هزینه اخد Pre Assessment حدود 138 دلار و هزینه اخذ Full Assessment 746 دلار نیوزلند است. مدت زمان صدور اسسمنت طبق گفته این موئسسه 25 روز است که ممکن است تا حدودی در زمان ترافیک کاری بیشتر شود. البته این موئسسه سرویس Fast Track را نیز ارائه میکند که با استفاده از این سرویس ظرف مدت 10 روز نتیجه اسسمنت صادر میشود. البته جهت استفاده از این سرویس شما ملزم به پرداخت 404 دلار اضافه خواهید بود.
لازم به ذکر است که کسانی که از دانشگاه های زیر در ایران فارغ التحصیل شده باشند، میتوانند بصورت اتوماتیک 50 امتیاز مربوط به اسسمنت را دریافت نمایند.
اما این افراد هم باید نسبت به اخذ Full Assessment اقدام نمایند تا سابقه کاری آنها هم مورد تائید واقع شود. البته این افراد شانس بیشتری جهت اخذ اسسمنت خواهند داشت. اما از آنجایی که ممکن است اداره مهاجرت از این افراد هم اسسمنت بخواهد، بهتر است اینکار انجام شود. البته دراین مورد بهتر است با یک وکیل مهاجرت هم مشورت نمایید.
چه مدارکی برای اخذ اسسمنت مورد نیاز است؟
- ترجمه تائید شده مدارک دانشگاهی شامل مدرک و ریز نمرات
- فتوکپی مدارک
- رسید پرداخت هزینه
- سابقه کار و رزومه ترجمه و تائید شده
- ترجمه تائید شده پاسپورت
جهت دریافت اطلاعات بیشتر راجع به اخذ اسسمنت میتوانید به آدرس مراجعه نمایید.
گام دوم: تکمیل فرم EOI
جهت انجام این مرحله باید به بخش فرم های اداره مهاجرت مراجعه کرده و فرم 1100 را دانلود و تکمیل کنید. البته نسخه انلاین که نیاز به دانلود نیست را نیز در این آدرس مشاهده کنید.
در این فرم شما ادعا خواهید کرد که حداقل امتیاز لازم جهت مهاجرت به نیوزلند را دارا هستید. در این مرحله لازم نیست مدارکی را ارسال کنید. فقط باید نسبت به پرداخت هزینه که در بالا صحبت کردیم اقدام کنید. پس از بررسی مدارک، پرونده شما به لیست Pool ارسال میشود.
روال کار به این صورت است که هر دوهفته یک بار این لیست بررسی میشود و بصورت اتوماتیک کسانی که دارای امتیاز حداقل 140 باشند انتخاب خواهند شد.
در صورتیکه ظرفیت تکمیل نشود (که معمولا تکمیل نمیشود) نفرات بعدی از میان کسانی انتخاب میشوند که پیشنهاد کار از نیوزیلند داشته باشند یا در نیوزیلند سابقه کار داشته باشند (دارندگان ویزای کار). در آخر به ترتیب و بر اساس امتیاز بین 100 تا 140 سایر متقاضیان انتخاب خواهند شد.
کسانی که انتخاب نشوند در لیست انتظار یا Pool باقی خواهند ماند تا 2 هفته دیگر مجدد این کار انجام شود. در این مرحله در صورتیکه نام یک متقاضی از لیست بیرون کشیده شود از او درخواست خواهد شد تا مرحله ثبت درخواست ویزا را انجام دهد.
گام سوم: ثبت درخواست
در این مرحله شما باید مدارکی نظیر مدرک آیلتس، اسسمنت، نتیجه معاینات پزشکی، سوء پیشینه، گذرنامه و شناسنامه و .. را که ادعای شما را ثابت میکند به اداره مهاجرت ارسال نمایید. هزینه این مرحله 1800 دلار نیوزلند است. در صورتیکه مدارک شما کامل باشد، میتوانید منتظر صدور ویزا باشید که حدود 6 ماه زمان می برد.
شرایط اختصاصی ویزای کار
این ویزا حداکثر به مدت 30 ماه صادر میشود تا متقاضی بتواند شرایط لازم جهت اقامت دائم را کسب نماید. جهت اخذ این ویزا شما باید حتما” از طرف یک کارفرما درخواست کار تمام وقت (30 ساعت در هفته) داشته باشید و در ضمن حرفه شما جزو مشاغل دارای اولویت نیاز در نیوزلند باشد (لیست LTSSL یا POL) و سن شما نباید بیشتر از 53 سال باشد.
شرایط عمومی ،مانند ویزای مهارت است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد این ویزا میتوانید به لینک مراجعه نمایید.
در این حالت باید کارفرمای شما فرم NZIS 1031 را تکمیل نماید.
جهت دیدن مشاغل مورد نیاز به آدرس زیر مراجعه نمایید.
- نمره مورد نیاز برای زبان انگلیسی را در این بخش مشاهده کنید.
- جهت چک لیست مدارک از این قسمت استفاده کنید.
- لینک مربوط به مدارک لازم جهت اسسمنت.
چند توصیه برای مهاجرت به نیوزلند
1- قبل از انجام هر کاری، اطلاعات لازم را از طریق درگاه رسمی مهاجرت تخصصی و عمومی به نیوزلند کسب کنید.
2- مهاجرت به نیوزلند و دریافت روادید سفر به این کشور اقیانوسیه، در صورتی که انگلیسی قوی و حوصله و توانایی جستجوی اینترنتی داشته باشید، حتی 1 دقیقه و 1 دلار هم نیاز به مشاوره های مختلف ندارد و همه اطلاعات به زبان ساده و قابل فهم در اختیار مخاطبان قرار دارد.
3- برای مهاجرت و زندگی و سفر به نیوزلند، از سفارت ایران در ولینگتون و سفارت نیوزلند در تهران، اطلاعات موثق را بدست آورید.
آخرین اطلاعات کنسولی، گردشگری، تحصیلی و اقامتی و مهاجرتی به نیوزلند را ار طریق درگاه اطلاع رسانی فارسی زبان سفارت جمهوری اسلامی در ولینگتون، پایتخت نیوزلند مشاهده کنید. همچنین آگاهی از برنامه های نمایشگاهی و تجاری این کشور در سایت سفارت ایران در این کشور در دسترس خواهد بود
4- هزینه های ارزی که در مراحل مختلف مهاجرتی می بایست به صورت انلاین پرداخت شود را از موسسات معتبر دارای نماد اعتماد الکترونیک دریافت نمایید.
5- یکی از بهترین مشاوران شما در کسب روادید مهاجرتی به نیوزلند، مهاجران ایرانی بوده اند که قبلا در همین سیستم به نیوزلند سفر کرده اند.
هیجان انگیز ترین مکان های گردشگری نیوزلند را با هشتگ گردی نیوزلند در اینستاگرام مشاهده کنید
6- اداره مهاجرت نیوزلند ظرف کم تر از 48 ساعت به کلیه پرسش های شما به صورت الکترونیکی پاسخ می دهد. حتی الامکان از رجوع به سایت های متفرقه برای مشورت، خودداری کنید.
7- مهاجرت به نیوزلند برای کسانی که مدرک کارشناسی ارشد داشته و رشته آن ها DEMANDED است. آسان تر خواهد بود.
8- توجه داشته باشید که داوطلبانی که به صورت دانشجویی به نیوزلند سفر می کنند، فرصت بهتری برای اقامت و پیدا کردن کار خواهند داشت تا متقاضیان دیگر. بنابراین اگر برای مقطع ارشد یا دکترا به یکی از دانشگاه های این کشور بروید. شانس اقامت و کار بهتری به نسبت بقیه خواهید داشت.
9- کلیه دانشگاه های نیوزلند مورد تایید وزارت علوم ایران بوده و می توانید از تحصیل در این کشور به عنوان یک تیر و دو نشان برای مهاجرت در صورت نیاز استفاده کنید.
10- زندگی در نیوزلند، شرایط خاص خود را دارد که بر خلاف شمال اروپا خیلی سرد نیست. اما دوری از ایران، شاید برای بعضی سخت باشد. توصیه می کنیم، پیش از عزیمت به نیوزلند، درباره این کشور بیشتر تحقیق کنید و از ایرانیان مقیم کسب اطلاع کنید. این افراد را در شبکه های اجتماعی پیدا کنید. مانند لینکدین و اینستاگرام و فیس بوک.
یکی از بهترین روش های خلاقانه برای آگاهی از مقصدهای گردشگری، آشنایی با مهاجران و شهروندان شهرهای مختلف نیوزلند، استفاده از جادوی هشتگ ها در اینستاگرام است. بیش از 8 میلیون تصویر و پست بر روی هشتگ NEWZEALAND به اشتراک گذاشته شده است که شما را با لنز دوربین نیوزلند گردهای اینستاگرام، با این کشور همچون تصویر بالا آشنا می کند
در گفتار دوم، به بررسی درگاه اداره مهاجرت نیوزلند خواهیم پرداخت و توضیحاتی که متقاضیان مهاجرت تخصصی به این کشور نیاز دارند.