ماهان شبکه ایرانیان

توصیه پوری حسینی به سکانداران خصوصی‌سازی در دولت دوازدهم

رئیس سازمان خصوصی سازی گفت: افکار عمومی با مقاومت و تحریک برای جلوگیری از خصوصی سازی مواجه بوده و این در حالی است که سکان داران خصوصی سازی در دولت دوازدهم باید تنها به سراغ شرکت های کنترلی بروند.

توصیه پوری حسینی به سکانداران خصوصی‌سازی در دولت دوازدهم

به گزارش ایسنا، امروز در سالن همایش‌های صدا و سیما همایشی با عنوان عملکرد خصوصی سازی در اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی برگزار شد در این همایش علی طیب‌نیا وزیر اقتصاد دولت یازدهم و علی اشرف عبدالله پوری حسینی رئیس سازمان خصوصی سازی حضور داشتند.

پوری حسینی در ابتدای این همایش درباره انواع واگذاری‌ها که شامل واگذاری کنترلی، واگذاری مدیریتی و واگذاری خرد است توضیحاتی داد و همچنین درباره معیارهایی که شرکت‌های واگذاری شده با آنها ارزیابی شده اند و قرار است که لوح بگیرند، گفت: 7 معیار کلی برای ارزیابی شرکت‌ها وجود داشت که به علت وقت گیر بودن ارزیابی همه آن‌ها، دو معیار که جامعه روی آن‌ها حساس است اصل قرار دادیم. این دو معیار اشتغال و بهره وری است.

وی توضیح داد: معمولا ما شرکت‌ها را سه سال بعد از واگذاری مورد ارزیابی قرار می‌دهیم که حداقل سه سال از واگذاری آن گذشته باشد در نتیجه در حال حاضر تنها شرکت‌هایی را میتوانستیم بررسی کنیم که تا سال 1392 واگذار شده است.

رییس سازمان خصوصی سازی افزود: تاکنون 837 بنگاه مختلف واگذار شده که از این تعداد 640 شرکت تا پیش از دولت یازدهم و مابقی آن شامل 24 درصد از کل واگذاری ها در طول چهار سال دولت فعلی واگذار شده است. بنگاه‌های فروش رفته غیر کنترلی نسبت 8 به دو بوده است.

وی ادامه داد: در 12 سال اخیر 92 شرکت کنترلی منتشر شده ولی در دولت یازدهم این تعداد به 165 شرکت رسیده است.

پوری حسینی گفت: متاسفانه بنگاه‌های کنترلی در فهرست واگذاری سال 1396 به 269 شرکت و غیر مدیریتی به 12 شرکت رسیده است.

وی افزود : طی یک سال 8719 نامه استیضاح و سوال از سوی دستگاه های نظارتی که حق پرسش دارند به خصوصی سازی ارسال شده و مدیرعامل سازمان خصوصی سازی باید هر روز به طور متوسط 5 نامه پاسخ دهد.

در این همایش،‌ شرکت‌های نیرپارس در شاخص بهره‌وری، پترو (تولیدکننده پمپ‌های آبی) در معیار اشتغال، پتروشیمی پردیس در معیار اشتغال، سیمان هگمتان در شاخص اشتغال، پتروشیمی رازی در کل میعارها، زایندآب در کل معیارها، پخش سراسری کالای کالبر در شاخص بهره‌وری، سیمان زابل در شاخص اشتغال و پتروشیمی تبریز در تمامی شاخص‌ها حائز رتبه‌های برتر در زمینه اجرای سیاست‌های کلی اصل 44 قانون اساسی از سوی سازمان خصوصی‌سازی شدند.

در ادامه این همایش مدیر پژوهشکده اقتصاد و مدیریت و محبوبه امینی مدیرعامل گروه کارشناسان ایران به بیان اهداف همایش پرداختند.

قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان