ماهان شبکه ایرانیان

سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران در گفت‎وگو با میزان خبرداد

۱۳ هزار شاکی در پرونده تعاونی مسکن برق/ اختصاص ۲ قاضی مستقل برای رسیدگی/ انتقاد از عدم همکاری دستگاه‌ها برای حل مشکل مالباختگان

افتخاری با اشاره به آخرین وضعیت پرونده تعاونی مسکن برق گفت: به صورت جدی پیگیر تعیین تکلیف شکات این پرونده بوده‌ایم به طوری که دو قاضی متصل را از شعبه جدا کردیم و این پرونده را به آنها سپردیم.

قاضی محسن افتخاری سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، با اشاره به آخرین وضعیت پرونده تعاونی مسکن برق اظهار کرد: حدود 13 هزار نفر از حدود 20 سال پیش در در پرونده شرکت تعاونی برق هشتگرد درگیر هستند؛ اما هنوز نه وزارت تعاون سابق و نه وزارت کار فعلی هیچ کدام حاضر نشدند قدمی برای مشکل این افراد بردارند.


وی ادامه داد: در 2 سال اخیر به صورت جدی پیگیر تعیین تکلیف شکات این پرونده بوده‌ایم به طوری که دو قاضی را از شعبه جدا کردیم و این پرونده را به آنها سپردیم اما با کار قضایی صرف، مردم به حقوقشان نخواهند رسید و این امر مستلزم همکاری سایر دستگاه‎ها است که متاسفانه این همکاری وجود ندارد.

به گزارش خبرگزاری میزان پرونده شرکت تعاونی مسکن اداره برق درباره کلاهبرداری به بهانه واگذاری زمین در هشتگرد است. رسیدگی قضایی به پرونده شرکت تعاونی مسکن اداره برق تهران از سال 82 در دادسراهای مختلف آغاز شد و در این زمینه پرونده‌هایی در دادسراهای نواحی 6 و 12 مطرح شده بود که با توجه به کثرت و حجم شکات و مالباختگان کلیه پرونده‌ها تجمیع و پرونده به دادسرای ناحیه 6 ارجاع که پس از صدور قرار مجرمیت پرونده برای رسیدگی به دادگاه کیفری استان تهران ارسال شد.


رسیدگی قضایی به این پرونده از سال 1382 در دستور کار سیستم قضایی قرار گرفت، در 3 سال گذشته بیش از 25 جلسه دادگاه تشکیل شد و قاضی رسیدگی کننده به این پرونده اعلام کرد که دفاعیات از تمامی متهمان اخذ شده است، این در حالی است که رسیدگی به بخش دوم پرونده تعاونی مسکن اداره برق از 18 آبان ماه سال 93 آغاز شد.


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان