کمردردتان را آنلاین مداوا کنید
کمردرد یکی از دردهاش شایعی است که بیش از 30 درصد بزرگسالان انگلیسی را در سال درگیر خود می کند. تخمین زده می شود سالانه بیش از 2/5 میلیون نفر به دلیل ابتلا به درهای ناحیه کمر به پزشکان مراجعه می کنند. در بسیاری از مردم این دردها بعد از چند روز یا چند هفته به طور خود به خود خوب می شود، اما برای تعدادی دیگر این دردها می تواند مدت های طولانی باقی مانده و رنج فراوانی را برای مبتلایانشان به همراه داشته باشد. اما نکته جالب در این تحقیقات اعلام این مطلب است که حتی مشاوره های روانشناسی برای کمردرد می تواند به صورت آنلاین انجام شود.
استرس کودکی، بدن را در بزرگسالی تضعیف می کند
پژوهشگران تاکید دارند استرس و تنش های روانی در نخستین سال های زندگی و دوران کودکی، تاثیرات نامطلوب و مشکلات طولانی مدتی را در آینده برای سیستم ایمنی بدن به وجود می آورد. سیستم پولاک، محقق و متخصص دانشگاه ویسکنسین در مدسیون آمریکا در این باره می گوید: این مطالعه نشان داد اشخاصی که در کودکی مورد سوء رفتارها و سوء استفاده های فیزیکی قرار می گیرند، در دوران بزرگسالی عملکرد سیستم ایمنی بدن آنها دچار نقصان و نارسایی های قابل توجهی می شود.
نتایج این تحقیق در نشریه دستاوردهای آکادمی ملی علوم آمریکا منتشر شده است. در این پژوهش می توان سیستم ایمنی در بین افراد بالغی که دوران کودکی عادی یا غیر عادی را به لحاظ استرس و تنش روانی تجربه کرده اند، مورد مقایسه و ارزیابی قرار گرفت.
درد کمر ممکن است توهم باشد. این آخرین ادعایی است که محققان در زمینه دردهای عصبی اعلام کرده اند. البته این صحبت ها چندان هم تازه نیست. تا چند سال پیش می شنیدیم که میانسال ها به علت برخی مشکلات روحی احساس کمر درد می کنند و بسیاری از بیماری هایی که افراد مسن از آن گلایه می کنند ناشی از برخی مشکلات روحی و افسردگی هاست اما اخیرا دانشمندان در یک مطالعه متوجه شدند بیماران مبتلا به کمر دردی که مشاوره های روانشناسی دریافت می کنند دو برابر افرادی که درمان های استاندارد دریافت می کنند احساس بهبودی می کنند. آنها می گویند ممکن است کمر درد به طور کلی ریشه در ذهن انسان داشته باشد و به این ترتیب افرادی که از این بیماری رنج می برند. بهتر است با یک روانشناس نیز مشورت کنند. دردهای عصبی معمولا پس از 40 سالگی آغاز و اغلب در سالمندان روی می دهد. تشخیص دردهای عصبی به طور کلی مبتنی بر علائم و نشانه های شماورد کردن سایر اختلالاتی که ممکن است علائم و نشانه های مشابهی ایجاد کنند، می باشد.
ارتباط مسائل روانی با سیستم ایمنی از موضوعات بحث انگیز دنیای علم روز است. شواهد متنوعی نشان می دهد که مسائل روانی، وضعیت عاطفی و ویژگی های شخصیتی موجب تفاوت هایی در عملکرد سیستم ایمنی می گردد. استرس های متفاوتی حتی اگر نسبتا خفیف هم باشند، می توانند عوامل سیستم ایمنی را به شکل قابل اندازه گیری تحت تأثیر خود قرار دهند.
شدت یافتن استرس یا مزمن شدن آن، می تواند به تدریج منجر به بیماری های روان – تنی گردد و میزان ابتلا به بیماری های جسمی را افزایش دهد. به ویژه اگر این استرس ها با توجه به ویژگی های شخصیتی فرد گریز ناپذیر تلقی شوند.
اگرچه ممکن است درد، شما را از کار و زندگی عاجز کند اما هیچ خطری جان شما را تهدید نمی کند. حملات درد در فواصل متغیری روی می دهند اما هرچه مسن تر می شوید فاصله بین حملات هم کوتاه تر می گردد.
برای درمان دردهای عصبی، خط اول درمان معمولا مشتمل بر داروهایی است که علائم و نشانه ها را تسکین می دهند. نوع دارویی که پزشک برای شما تجویز می کند بستگی به نوع درد عصبی و شدت علائم و نشانه های آن دارد. در صورت مؤثر نبودن داروها، اقدامات دیگری از جمله جراحی ممکن است در دستور کار قرار گیرد.
استفاده از داروهای ضد درد در رفع دردهای عصبی موثر است. به طور مثال استفاده از مسکن های بدون نسخه مانند استامینوفن و بروفن می تواند به رفع نشانه های خفیف بیماری کمک کنند. اما فرونشاندن درد همیشه راهکار مناسبی نیست. اگر شما از بروزگاه و بی گاه دردهایی گلایه می کنید که علت منطقی برای احساس کردنشان وجود ندارد، بهتر است سری به روانپزشک بزنید و با درمان روحتان، جسمتان را آرام کنید.
منبع مجله همشهری 161