ماهان شبکه ایرانیان

مضرات  استفاده از لنزهای تماسی چشم-قسمت دوم

امروزه افراد به طور گسترده ای از لنز های تماسی استفاده می‌کنند. بعضی ها برای اصلاح دید خود، به جای عینک‌های طبی از لنز استفاده می‌کنند، اما بعضی از افراد فقط برای تغییر رنگ طبیعی چشم های شان و ایجاد تنوع، از لنز های رنگی استفاده می‌کنند. لنزها دارای مضراتی برای چشم‌ها هستند که در پائین تعدادی از آنها بیان شده اند:

لنزامروزه افراد به طور گسترده ای از لنز های تماسی استفاده می‌کنند. بعضی ها برای اصلاح دید خود، به جای عینک‌های طبی از لنز استفاده می‌کنند، اما بعضی از افراد فقط برای تغییر رنگ طبیعی چشم های شان و ایجاد تنوع، از لنز های رنگی استفاده می‌کنند. لنزها دارای مضراتی برای چشم‌ها هستند که در پائین تعدادی از آنها بیان شده اند: 

معمولا گران تر از عینک های طبی هستند:

بعضی از عینک ها گران هستند اما چندین سال می توان از آن‌ها استفاده کرد و در طولانی مدت از نظر اقتصادی به صرفه هستند، اما اکثر لنزها تاریخ مصرف دارند و باید به طور منظم آن‌ها را تعویض کرد که خود این مساله هزینه بر است. لنزهای روزانه در بازار موجود هستند، این لنزها امروزه در بین مردم محبوب شده‌اند اما هزینه خریداری کردن آنها زیاد است. برای نگهداری از لنزها، باید محلول شوینده و ضد باکتری مخصوصی برای آن‌ها بخرید که این محصولات نیز به نوبه خود گران هستند.

نیازمند مراقبت و نگهداری مستمر هستند:

به غیر از لنزهای روزانه که بعد از هر بار مصرف آنها را دور می‌اندازید، انواع دیگر لنزها باید تمیز شوند و در محلول های شوینده مخصوص قرار گیرند. و این بدین معنی است که باید برنامه روزانه ای داشته باشید؛ هر شب درآوردن لنز از چشم های‌تان باید آخرین کاری باشد که انجام می دهید، و سپس آن را در محلول‌های مخصوص برای شست‌وشو قرار دهید و صبح روز بعد دوباره آنها را در چشم‌های خودتان بگذارید. این برنامه روزانه برای نگهداری و مراقبت از لنزهای‌تان ضروری است و متاسفانه ممکن است فراموش شود. و همچنین باید به طور مستمر محلول های شست‌وشو بخرید. 

آلودگی و گرد و خاک به آسانی روی آنها می‌نشیند:

یکی از مشکلات رایج لنزها این است که به راحتی گرد و خاک ، آلودگی و ذرات دیگر را به خود جذب می‌کنند. این آلودگی‌ها زیر لنز قرار می‌گیرند و هنگام گذاشتن لنزها در داخل چشم، این آلودگی‌ها به چشم منتقل می‌شوند. این ذرات به مرور زمان باعث خراش و آسیب رساندن به قرنیه چشم می‌شوند و هم‌چنین منجر به عفونت چشم می شوند. 

به مروز زمان کیفیت آنها پائین می‌آید:

لنزهای تماسی با گذشت زمان شروع به فاسد شدن می‌کنند و راحت تر پاره می‌شوند. وقتی که تاریخ انقضای لنز نزدیک می‌شود، کارایی اش کم می‌شود و اثر آن در اصلاح بینایی کاهش می‌یابد. اما عینک، کیفیت و تاثیراتش را با گذشت زمان از دست نمی دهد. اگر نتوانید با عینک به خوبی ببینید، ممکن است به این دلیل باشد که نمره ضعیفی چشم شما بالا رفته باشد و این مشکل مربوط به عینک نمی شود.

لنزخطر عفونت های چشمی را افزایش می دهند:

خطر ابتلاء به عفونت های چشمی در افرادی که از لنزهای تماسی استفاده می‌کنند، بیشتر از بقیه افراد است. دلیل این امر این است که باکتری‌ها، آلودگی ها و ذرات گرد و غباری که در زیر لنز وجود دارند، هنگام تماس لنز با چشم وارد آن می‌شوند و باعث عفونت چشم می‌شوند. یکی از این عفونت ها، عفونت قرنیه چشم است. 

خطر خراش و آسیب های چشمی را بالا می‌برند:

اگر هنگام گذاشتن لنز در چشم‌های‌تان، آن‌ها را به طور صحیح داخل چشم‌های‌تان نگذارید، ممکن است باعث ایجاد خراش روی قرنیه چشم شوند. هم‌چنین این خراش ها ممکن است در اثر گذاشتن لنز به چشم در حالت خوابیده نیز اتفاق بیوفتد؛ چرا که در حالت خوابیده، مواظب گذاشتن و یا درآوردن لنز نیستیم. به علاوه، ذرات گرد و خاک و آلودگی های موجود در زیر لنز نیز ممکن است باعث ایجاد خراش روی چشم شود. 

این نکات، مسائلی هستند که هنگام استفاده از لنز باید به آن ها توجه کنید و اگر عینک طبی به چشم‌های خود می‌زنید و زمانی وسوسه شدید که از لنزهای طبی به جای آن‌ها استفاده کنید، قبل از هر اقدامی درباره فواید و مضرات لنزها به خوبی تحقیق کنید.

 

مقالات مرتبط

انتخاب بهترین رنگ لنز که متناسب با پوست صورت شما باشد

contacs-matched-with-skin


قیمت بک لینک و رپورتاژ
نظرات خوانندگان نظر شما در مورد این مطلب؟
اولین فردی باشید که در مورد این مطلب نظر می دهید
ارسال نظر
پیشخوان
تبلیغات متنی